صفحه 49 از 171 نخستنخست ... 39404142434445464748495051525354555657585999149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 1701

موضوع: مسائل مربوط به پروسۀ دریافت یا تمدید گذرنامه

Senior Member

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به صدور گذرنامه جدید

دوستان ! پاسپورت من هم كه 22 دي تحويل پليس +10 داده بودم ، ديروز (5 بهمن ) رسيد . اين در حالي بود كه در اين فاصله غير 5 شنبه و جمعه ها كه گذرنامه تعطيله ، 3 روز هم تعطيل رسمي بود . (يعني 6 روز كاري طول كشيد )

چيزي كه كار من رو تسريع كرد، نامه‌اي بود كه از طرف شركت محل كارم به گذرنامه دادم . بودن كسايي كه بعد 25 روز هم هنوز منتظز دريافت پاسشون بودن . خواستم بگم اگه كسي واقعا عجله داره ميتونه اين كار رو انجام بده .

Senior Member

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به پروسۀ در یافت گذرنامه

نقل قول نوشته اصلی توسط daniel_b نمایش پست ها
    سلام
    این زمان مال قبلا بوده. الان معمولا بین 15 تا 25 روز میاد اونهم 15 تا 25 روز کاری.
    از پلیش +10 هم مه برگه رسید رو میگیرید روش نوشته بعد از 20 روز کاری پیگیری کنید.
    دوستان ! پاسپورت من هم كه 22 دي تحويل پليس +10 داده بودم ، ديروز (5 بهمن ) رسيد . اين در حالي بود كه در اين فاصله غير 5 شنبه و جمعه ها كه گذرنامه تعطيله ، 3 روز هم تعطيل رسمي بود . (يعني 6 روز كاري طول كشيد )

چيزي كه كار من رو تسريع كرد، نامه‌اي بود كه از طرف شركت محل كارم به گذرنامه دادم . بودن كسايي كه بعد 25 روز هم هنوز منتظز دريافت پاسشون بودن . خواستم بگم اگه كسي واقعا عجله داره ميتونه اين كار رو انجام بده .

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD Candidate in Law, University of Fribourg, Switzerland

دوستان من یه سوال خیلی‌ مهم و فوری دارم اگر کسی‌ می‌دونه لطفا جواب بده . پدر من باید ۱۴ Februaryاستانبول باشه و الان رفته بلیط بگیره میگه باید ۶ ماه از اعتبار گذرنامه تون مونده باشه و گذرنامه ی پدرم اعتبارش کمتر از اینه و الان باید تمدیدش کنه . از چند جا تو این چند روزه شنیده که جدیدا برای تمدید ۴۰ روز زمان لازمه ، آیا چنین چیزی حقیقت داره؟ توروخدا یکی‌ راهنمایی کنه که کلا چی‌ کار میتونه بکنه که گذرنامش رو سریع تمدید کنه ؟

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Kiyaarash نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال خیلی‌ مهم و فوری دارم اگر کسی‌ می‌دونه لطفا جواب بده . پدر من باید ۱۴ Februaryاستانبول باشه و الان رفته بلیط بگیره میگه باید ۶ ماه از اعتبار گذرنامه تون مونده باشه و گذرنامه ی پدرم اعتبارش کمتر از اینه و الان باید تمدیدش کنه . از چند جا تو این چند روزه شنیده که جدیدا برای تمدید ۴۰ روز زمان لازمه ، آیا چنین چیزی حقیقت داره؟ توروخدا یکی‌ راهنمایی کنه که کلا چی‌ کار میتونه بکنه که گذرنامش رو سریع تمدید کنه ؟
    نه دوست عزیز . 40 روز که نه . خودشون میگن 20 روزه . یه راه واسه تسریع کار میتونه نامه ای مدرکی چیزی باشه .

مثلا بردن بلیط به اداره گذر نامه خیلی موثره تو تسریع کار

پیش فرض پاسخ : مسائل مربوط به صدور گذرنامه جدید

سلام دوستان
    من پاسپورتم رو تو سال 89 گرفتم و به يه كنفرانس تو تركيه رفتم-الان امسال مي خوام تو يه كنگره تو سنگاپور شركت كنم .مثل اينكه گذرنامه ها يه تغييراتي كردن و هوشمند شدن آيا صحت داره؟و اگر اينطور هست لازمه من گذرنامم رو عوض كنم؟

سلام
    مشکل من هم دقیقا عین پدر شماست ولی سفر من زمینیه و مربوط به 1 هفته دیگه. هفته پیش رفتم پلیس +10 کلی شلوغ بود و تا نوبتم شد پرسیدم چند روزه میدید که افسر گفت: 30-40 روز! من هم مدارکم رو ندادم. حالا نگرانم که دم مرز ایراد بگیرن ازم و نمی دونم چیکار کنم. اعتبار پاسم تا 15 اسفنده و من تا 2-3 اسفند بر می گردم ایران حتما. حالا فردا صبح میرم اداره گذرنامه تا ببینم چه میشه کرد!
    ویرایش توسط daniyal_arj : February 4th, 2012 در ساعت 01:34 AM

Junior Member hamed59 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Kiyaarash نمایش پست ها
    سلام
    من هم همين مشكل رو دارم

تنها 4.5 ماه از اعتبار پاسپورت من باقيمانده،‌ آ‍ژانس گفت بليط صادر نميكنيم،‌از پ+10 پرسيدم گفتند كه بايد پاسپورت رو عوض كرد
    زنگ زدم پليس گذرنامه توي فرودگاه امام،‌گفت اصلا به ما ربطي نداره كه چقدر از اعتبار پاسپورت مونده!!!! گفت فقط ويزاي معتبر براي ما مهمه!!!!!!!
    دوباره زنگ زدم آژانس و گفتم پليس فرودگاه اينجور گفته حرفش رو عوض كرد و گفت برات بليط صادر ميكنيم!

حالا موندم چكار كنم! پاسپورت رو عوض كنم يا نكنم!!!

من يك مشكل ديگه هم دارم كه در جاي ديگه بهش اشاره كردم
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...046#post631046

ممنون از همگي
    ویرایش توسط hamed59 : February 8th, 2012 در ساعت 07:08 PM

Junior Member

پیش فرض پاسخ : برای گذرنامه کی اقدام کنم؟

من یه سوال دارم از دوستان
    کارت پایان خدمت من امروز رسید دستم
    ولی تو کارتم درجمو نوشته سرباز.در صورتی که درجه من ستوان دو بود.
    حالا می خوام ببینم با این کارت می تونم برم پاسپورت بگیرم و وقتی پاسم اومد بعد برم کارت رو عوض کنم؟
    یا اینکه با این کارت که درجمو و در اصل مدرک تحصیلیم رو اشتباه زده نمی تونم پاسپورت بگیرم؟

Banned
    رشته و دانشگاه
    Electeronic engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط ict نمایش پست ها
    من یه سوال دارم از دوستان
    کارت پایان خدمت من امروز رسید دستم
    ولی تو کارتم درجمو نوشته سرباز.در صورتی که درجه من ستوان دو بود.
    حالا می خوام ببینم با این کارت می تونم برم پاسپورت بگیرم و وقتی پاسم اومد بعد برم کارت رو عوض کنم؟
    یا اینکه با این کارت که درجمو و در اصل مدرک تحصیلیم رو اشتباه زده نمی تونم پاسپورت بگیرم؟
    هیچ مشکلی نیست. توی مشخصات پاسپورت شما که درجه ی دوران خدمت شما رو نمینویسن. افسری هم توی قسمت گذرنامه مدارک شما رو چک میکنه فقط یه نگاه اجمالی به کارت پایان خدمت شما میندازه و تمام.
    بزار یه چیزی بگم که کلا خیالت راحت شه، پسوند فامیلی من رو توی کارتم اشتباه نوشته بودن . اصلا خودم به افسر گذرنامه گفتم که این مشکلی نیست. گفت که نه! الانم پاسم دستمه :-)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط AghaMashalla نمایش پست ها
    هیچ مشکلی نیست. توی مشخصات پاسپورت شما که درجه ی دوران خدمت شما رو نمینویسن. افسری هم توی قسمت گذرنامه مدارک شما رو چک میکنه فقط یه نگاه اجمالی به کارت پایان خدمت شما میندازه و تمام.
    بزار یه چیزی بگم که کلا خیالت راحت شه، پسوند فامیلی من رو توی کارتم اشتباه نوشته بودن . اصلا خودم به افسر گذرنامه گفتم که این مشکلی نیست. گفت که نه! الانم پاسم دستمه :-)
    مرسی آقا.ممنون.لطف کردین

فقط یه سوال دیگه.بریم اداره گذرنامه درخواست پاسپورت بدیم بهتره و زودتر پاسمون میاد یا اینکه اصلا" فرقی نمی کنه؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)