صفحه 118 از 246 نخستنخست ... 1868108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128168218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

مرسی بچه ها خیلی لطف کردید. من اینجا خیلی انرژی مبی گیرم و هم اینکه خیلی بهم کمک کردید. آره نظر Dena و k_civ_eng درست است و مشکل اصلی من SOP , inective to return مهم بوده و فکر کنم باید حساب بانکیم و قوی تر کنم. اما مشکل من اینه که هیچی به ذهنم نمی رسه که برای اینا بنویسم. اگر ایده خاصی دارید بهم کمک کنید. بازم مرسی از همۀ راهنماییها و امیدواریاتون.بچه ها چند درصد ممکنه دوباره ریجکت بشم؟

Member marjan912 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Allameh Tabatabaei

َما که نصف بیشتر راه. رفتید به ریجکت فکر نکنید و با تمام انرژی مدارک خواسته شده رو تقویت کنید.
    شرکت خصوصی یا آشنایی رو سراغ دارید که حتی با گرفتن مبلغی حاضر بشه با مهر و امضاء ( رسما) اما صوری به شما پیشنهاد یه پست بالایی رو بده یا بنویسه بعد از گرفتن مدرکتون در نیوزلند منتظر پذیرفتن این شغل از طرف شمان و شما ترجمه رسمی کنید و بفرستید. عکس هایی که با خانواده پدریتان داشتید به طوری که روابط قوی شما با خانواده را نشان دهد. سندی، ملکی به نام خودتان. اگه متاهل هستید همین موارد از طرف همسرتان تهیه شود .

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط marjan912 نمایش پست ها
    َما که نصف بیشتر راه. رفتید به ریجکت فکر نکنید و با تمام انرژی مدارک خواسته شده رو تقویت کنید.
    شرکت خصوصی یا آشنایی رو سراغ دارید که حتی با گرفتن مبلغی حاضر بشه با مهر و امضاء ( رسما) اما صوری به شما پیشنهاد یه پست بالایی رو بده یا بنویسه بعد از گرفتن مدرکتون در نیوزلند منتظر پذیرفتن این شغل از طرف شمان و شما ترجمه رسمی کنید و بفرستید. عکس هایی که با خانواده پدریتان داشتید به طوری که روابط قوی شما با خانواده را نشان دهد. سندی، ملکی به نام خودتان. اگه متاهل هستید همین موارد از طرف همسرتان تهیه شود .
    واااااااااااااااااااااااا ااااااای مرسی مرجان جان، خیلی لطف کردی. این عکسو اصلاً کامل یادم رفته بود. خیلی محبت کردی واقعاً، یه مدرک به مدارکم اضافه کردی:* مرسی.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mehrad1860 نمایش پست ها
    شما خوش شانس بودین که تو دبی بررسی کردن، نفرستادن ولینگنون.
    من هنوز نتونستم فرمولش رو در بیارم که کدوما میره ولینگتون، کدوما دبی بررسی میشه.
    امان از این فرمول مخفی. من هم پرونده ام به ولینگتون ارسال شده و الان 15 روزه که هیچ ایمیلی حتی در مورد آفیسر جدید هم دریافت نکردم. در پاسخ ایمیلی که به دبی فرستادم گفتن ما تصمیم نمی گیریم که چه پرونده هایی به ولینگتون بره... و هیچ دلیلی ارائه ندادن. فعلا چاره ای جز صبر کردن ندارم و مجبورم به ترم آینده امیدوار باشم.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    بررسی در دبی بوده، تازه فرستادم. آفیسرم هم Nada Fayed بوده.

دلیل رد کردنم هم این و زده :

In deciding this, account is taken of all the information provided including, but not limited to:

·The reason given for your proposed to study in New Zealand.
    ·The strength of your family ties in Iran your current country of residence, and New Zealand (if any).
    ·The nature of your financial, personal, employment and other commitments in Iran.
    ·Any circumstances that may discourage you from returning to Iran your current country of residence at the expiry of any visa.

دلیل به نظر من کافی نبودن منابع مالی ارائه شده هست. اینا خیلی میترسن که دانشجوها وسط کار بگن پول ندارم و پناهنده بشن. منظورشون از موندن تو نیوزلند روشهایی هست که افراد سربار دولت اون کشور بشن مثل پناهندگی و راه های غیرقانونی. به نظر من در اقدام بعدی، (که ممکنه با یه آفیسر دیگه باشه) پرونده کاملتری بفرستید. تمام پست های قبلی رو هم بخونید. منابع مالی رو هم کامل ارائه بدین و حتی راه های درآمد ماهیانه افراد خانواده و راه های بدست آوردن مبالغ سنگین رو هم ارائه بدین. مثلاً اگر یه حساب بلند مدت به نام پدرتون دارید که از فروش ملک بدست اومده، قول نامه فروش اون ملک رو هم ترجمه کنید و بفرستید.
    پیروز باشید ...

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط haaaji نمایش پست ها
    اامیدوارم هرچه سریعتر مشکلتون حل شه.شما اطلاع ندارین که course work دارن یا نه؟
    اگر لیسانس دارید در نیوزیلند میتونید Post Graduate Diploma (یک ساله) و یا Master (دوساله) بخونید. در خیلی از رشته ها سال اول رو که تموم کنید به شما Post Graduate Diploma میدن و بعد اگه نمره هاتون خوب باشه می تونید مستقیما وارد سال دوم بشید و Master بگیرید. برای اقامت، دو سال تحصیل در نیوزیلند امتیاز اضافه داره اما فکر کنم اجباری نیست. بعد از یک سال تحصیل تا جایی که من می دونم میشه یه ویزای 1 ساله Job Search Visa گرفت و به محض اینکه کار پیدا کنید می تونید برای ویزای کار و اقامت اقدام کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    مرسی بچه ها خیلی لطف کردید. من اینجا خیلی انرژی مبی گیرم و هم اینکه خیلی بهم کمک کردید. آره نظر Dena و k_civ_eng درست است و مشکل اصلی من SOP , inective to return مهم بوده و فکر کنم باید حساب بانکیم و قوی تر کنم. اما مشکل من اینه که هیچی به ذهنم نمی رسه که برای اینا بنویسم. اگر ایده خاصی دارید بهم کمک کنید. بازم مرسی از همۀ راهنماییها و امیدواریاتون.بچه ها چند درصد ممکنه دوباره ریجکت بشم؟
    متنی که می نویسید برای ارایه دلایل بازگشت و کلا انگیزه هایی که برای بازگشت دارید رو اکثرا همه دارن. هر کسی می تونه یه نامه آنچنانی جور کنه که دلایل بازگشتش رو با انشای زیبایی ارائه بده. اینا همه اش خوبه و لازمه. اما به نظر من منابع مالی حرف اصلی رو میزنه از دید اونها و سرنوشت سازه.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط etavelog نمایش پست ها
    متنی که می نویسید برای ارایه دلایل بازگشت و کلا انگیزه هایی که برای بازگشت دارید رو اکثرا همه دارن. هر کسی می تونه یه نامه آنچنانی جور کنه که دلایل بازگشتش رو با انشای زیبایی ارائه بده. اینا همه اش خوبه و لازمه. اما به نظر من منابع مالی حرف اصلی رو میزنه از دید اونها و سرنوشت سازه.
    مرسی از راهنماییات، من فقط می تونم حساب مالی خودمو افزایش بدم اونم برای چند روز که دارم این کارو می کنم و می تونم حقوق ماهیانه مامان و بابام و که بازنشسته هستن و با فیش حقوقی نشون بدم که البته خیلی نیست. و دارم بقیه راهنمایی هایی که بچه ها کردن و جور می کنم، مثل Job Offer و عکس و SOP و ..

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط etavelog نمایش پست ها
    اگر لیسانس دارید در نیوزیلند میتونید Post Graduate Diploma (یک ساله) و یا Master (دوساله) بخونید. در خیلی از رشته ها سال اول رو که تموم کنید به شما Post Graduate Diploma میدن و بعد اگه نمره هاتون خوب باشه می تونید مستقیما وارد سال دوم بشید و Master بگیرید. برای اقامت، دو سال تحصیل در نیوزیلند امتیاز اضافه داره اما فکر کنم اجباری نیست. بعد از یک سال تحصیل تا جایی که من می دونم میشه یه ویزای 1 ساله Job Search Visa گرفت و به محض اینکه کار پیدا کنید می تونید برای ویزای کار و اقامت اقدام کنید.

حرف شما کاملآ درست است. من هم برای post graduate diploma برای ترم جولای میرم. اگر شما یک سال انجا درس بخوانید میتوانید برای ویزای job search اقدام کنید. massey university تاریخ 18 feb میاد هند و من همراهشان مصاحبه دارم اگر سوال چیزی دارید میتوانید اینجا مطرح کنید تا من ازشان بپورسم.
    موفق باشید

Junior Member

یه سوال بچه ها هنوز من بعد 2 روزه کاری تو صفحۀ سفارت توی Application خودم Pending هستم و ریجکت من ثبت نشده، از خود سفارتم باید ایمیل رسمی ریجکت بیاد که هنوز نیومده! این غیر عادی هست یا طبیعیه؟