ایشون درست می گن من الان دوباره چک کردم اما امسال بورسیه قرار بره بالا در استرالیا برای دکترا http://www.nicvisa.com/%D8%B4%D8%B1%...AA%D8%B1%D8%A7
اكه كفتن graduate diploma و نه post-graduate diploma به اين معني هست كه شما بايد يك سال بخوني تا اماده بشي براي مقطع فوق ليسانس. يعني ليسانس شما تقويت بشه. كه اين به صرفه نيست. هزينه شهريه در مجموع زياد ميشه. به نظر من شما اكر معدلت كم هست به جاي master براي postgraduate diploma اقدام كن. اونجا يك سال كه خوندي ميتوني ادامه بدي براي master. كلا پذیرش براي دوره هاي يك ساله راحت تر ميدن تا اينكه از ابتدا بخواي يه دوره ي مستر دو ساله برداري.
سلام
من هم post graduate diploma بر میدارم چرا که میگن اگر معادل شما بعداز این دیپلوم خوب بود شما میتوانید 1 سال مستر بخوانید و دیپلوم مستر خود را بگیرید.
سلام
من یه سوال خیلی فوری داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم.
من میخام از هند برای ویزای دانشجوهی اقدام کنم. توی حساب پدرم 20000 دلار آمریکاهی است که میشه تقریبآ 24000 دلار نیوزیلندی و این پول تقریبآ 3 ماه میشه توی حساب هستش. امروز 20000 دلار آمریکاهی دیگر هم وارد حساب کردیم که مجموعآ میشه 48000 دلار نیوزیلندی. tuition fees یک سال دانشگاه من میشه 24000 NZD و هزینه یک سال هم که به اساس قانون باید 10000 NZD برای یک سال داشته باشم. خانم من هم یک جا میخواهد با من اقدام کند. باید برای هزینه یک سال خانمم چند توی این حساب نشان بدم؟
آیا همین 48000 NZD برای یک سال هر دومان رو نشان بدم مشکل پیش میاد؟
اینکه من 20000 دلار رو تازه توی حساب ریختم برای نشان دادن 15 روز بعد برای سفارت مشکل ساز نمیشه؟ ممنونم
ممنونم از جوابتان.
فقط اینکه چند ماه باید این پول توی حساب باشه؟ من تازه 20000 دلار توی حساب که 20000 از قبل داشت ریختم. آیا این مشکل ساز نیست برای bank statement ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)