صفحه 65 از 232 نخستنخست ... 15555657585960616263646566676869707172737475115165 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 641 تا 650 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط sakhtedel نمایش پست ها
    آقا ما این گواهی اشتغال به تحصیلمون نمی رسه به فردا وقت وزلرت علومم هم واسه فرداس..بعدش اگه برم بهم نامه رو می دن؟کسی می دونه؟
    آره می تونی بگیری فقط دست خالی نرو، چندتا برگ پرینت از هر چی مربوط به دانشگاهت هست ببر

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Cutie Aida نمایش پست ها
    دوستان من تو نشا ثبت نام کردم ولی سوالی برام پیش اومده.قسمتی که برای درخواست نامه به بانک باید گواهی اشتغال به تحصیلو آپلود کنیم من چون هنوز نرفتم نامه پذیرشمو آپلود کرذم.درسته؟
    نامه پذیرش و یا رسید پیش ثبت نام رو آپلود کن

سلام و ممنون از راهنمایی شما. من از شیراز هستم با Id دوستم دارم می نویسم . نامه وزارت علوم واسه بانک رفاه شیراز گرفتم که 10 روز قبل گفته بود میدن . حالا رفتم بگیرم گفتن دیگه نمیدن فقط بانک ملی. نمیدونم کجا باید برم و چه کار کنم. میشه لطفا من راهنمایی کنید.

دوستان دانشگاه یا کالج بودن مهمه برای ارز گرفتن از وزارت علوم کسی تجربه داره؟؟؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط feral نمایش پست ها
    سلام و ممنون از راهنمایی شما. من از شیراز هستم با Id دوستم دارم می نویسم . نامه وزارت علوم واسه بانک رفاه شیراز گرفتم که 10 روز قبل گفته بود میدن . حالا رفتم بگیرم گفتن دیگه نمیدن فقط بانک ملی. نمیدونم کجا باید برم و چه کار کنم. میشه لطفا من راهنمایی کنید.
    سلام بهشون بگو پشت نامه وزارت علوم بنویسن که به شما ارز رو ندادن بعد برین دوباره وزارت علوم نامه برای یه بانک دیگه بگیرین.

Junior Member royaza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Eng- خیام مشهد

دوستان من یوزر و پسوردد صحیحو وارد میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته، چه باید کرد؟
    درضمن این خبر جدیدی که تو سایت زده در موردش کسی اطلاعی داره؟ (آنهايي که نوبتشان به سال بعد موکول شده است ديگر نگران نباشند/ کوتاه شدن زمان انتظار و نوبت دهي معرفي به بانک براي دریافت ارز )

منی که تاریخ بهم دادن برای 14 مرداد هم معرفی میکنن به بانک؟یعنی تمام کسانی که برای ترم جدید میرن رو معرفی میکنن؟

نقل قول نوشته اصلی توسط royaza نمایش پست ها
    دوستان من یوزر و پسوردد صحیحو وارد میکنم ولی هیچ اتفاقی نمیفته، چه باید کرد؟
    درضمن این خبر جدیدی که تو سایت زده در موردش کسی اطلاعی داره؟ (آنهايي که نوبتشان به سال بعد موکول شده است ديگر نگران نباشند/ کوتاه شدن زمان انتظار و نوبت دهي معرفي به بانک براي دریافت ارز )
    دوست عزیز من هم همین مشکل را دارم اما با وجود مکاتبه با مسول سایت نشا هنوز به نتیجه نرسیدم!!

سلام، چطوری میشه با سایت نشا مکاتبه کرد؟من درخواستمو 2 ماه پیش واسه بانک سپه زدم،ولی الان میگن فقط بانک ملی یا ملت ارز میدن! تو سایتم نمیشه عوض کرد.

Junior Member royaza آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Eng- خیام مشهد

نقل قول نوشته اصلی توسط پری سیما نمایش پست ها
    دوست عزیز من هم همین مشکل را دارم اما با وجود مکاتبه با مسول سایت نشا هنوز به نتیجه نرسیدم!!
    من پسوردمو عوض کردم و درست شد