صفحه 66 از 232 نخستنخست ... 16565758596061626364656667686970717273747576116166 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh.sadr نمایش پست ها
    سلام، چطوری میشه با سایت نشا مکاتبه کرد؟من درخواستمو 2 ماه پیش واسه بانک سپه زدم،ولی الان میگن فقط بانک ملی یا ملت ارز میدن! تو سایتم نمیشه عوض کرد.
    دوست عزیز نگران نباشین. روزی که نوبتتون است و میرین وزارت علوم همونجا به مسئولش آقای قاسمی میگین و اون براتون نامه رو به اسم بانک ملی یا هر بانکی که می خواین می زنه.
    Watch your thoughts; they become words. Watch your words; they become actions. Watch your actions; they become habits. Watch your habits; they become character. Watch your character; it becomes your destiny

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

آخرین تغییرات به وجود آمده در سوالات متداول: افزوده شدن قسمت آبی رنگ

29- آیا دانشجویان کشور انگلستان نیز نیاز به تایید گواهی اشتغال به تحصیل خود دارند؟
    خیر - بعد از گرفتن گواهی اشتغال به تحصیل این گواهی باید به تایید وزارت امور خارجه ایران واقع در تهران برسد. این کار توسط شخصی به غیر از دانشجو نیز قابل انجام است.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Junior Member

سلام
    من توی پاسپورتم مهر خورده که برای ورود به المان باید 8040 یورو رو در ورود نشان بدم . چند روز پیش وزارت علوم بودم و مدارک رو که کپی پذیرش و ویزا بود رو بهشون دادم ولی چون هنوز درسمو شروع نکردم پذیرشم به تایید نرسیده کسی تا به حال با این شرایط تونسته ارز بگیره؟

Junior Member

سلام
    رسید شهریه دانشگاه رو باید ببریم وزارت بهداشت ونامه بگیریم یا مستقیم میتونیم بریم بانک؟

25- آیا با داشتن ویزای اقامتی (یا هر نوع ویزای دیگری غیر از دانشجویی) میتوان ارز دانشجویی دریافت کرد؟
    خیر، ویزای شما حتما باید دانشجویی باشد.

با سلام
    این بند بعید میدونم که صحت داشته باشه اینجوری هیچ دانشجویی که در منطقه اتحادیه اروپا درس می‌خونه نمیتونه ارز بگیره!چون تو اتحادیه اروپا ویزا دانشجویی نمیدن بلکه کارت اقامت میدن.کسی‌ هست تجربه داشت باشه!
    با سپاس

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mond نمایش پست ها
    سلام
    من توی پاسپورتم مهر خورده که برای ورود به المان باید 8040 یورو رو در ورود نشان بدم . چند روز پیش وزارت علوم بودم و مدارک رو که کپی پذیرش و ویزا بود رو بهشون دادم ولی چون هنوز درسمو شروع نکردم پذیرشم به تایید نرسیده کسی تا به حال با این شرایط تونسته ارز بگیره؟
    دوست من ۴ ماه پیش که این بساط نبود یعنی نوبته سایت نبود، با کپی پذیرشش ارز گرفت، شما که رفتید وزارت علوم چی گفتند بهتون؟

Cool پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

آیا بعد از اعلامیه سایت نشا که چندوقت پیش درج شد در سایت با کسی تماس گرفته شده یا بقول خودشان اس ام اس یا ایمیل یا تماسی برقرار شده ؟

من 3 ماه دیگه سیمستر دومم تموم میشه بمن وقت دادن برای 5 ماه دیگه !!!! کسی می دونه اصلا اگر همین فردا بمن وقت بدن این آقایون هزینه زندگی را از اول ترم یعنی اول اکتبر بمن می دهند یا می گویند از امرز ما حساب می کنیم !!!!!!
    آن وقت تکلیف من که اول ترم یکجا 12000 پوند پول دادم برای دانشگاه چی می شود ؟

Junior Member

سلام
    میتومیم پول شهریه دانشگاه که سال پیش پرداخت کردیم رو دریافت کنیم?

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

نقل قول نوشته اصلی توسط ardalanjoon نمایش پست ها
    25- آیا با داشتن ویزای اقامتی (یا هر نوع ویزای دیگری غیر از دانشجویی) میتوان ارز دانشجویی دریافت کرد؟
    خیر، ویزای شما حتما باید دانشجویی باشد.

با سلام
    این بند بعید میدونم که صحت داشته باشه اینجوری هیچ دانشجویی که در منطقه اتحادیه اروپا درس می‌خونه نمیتونه ارز بگیره!چون تو اتحادیه اروپا ویزا دانشجویی نمیدن بلکه کارت اقامت میدن.کسی‌ هست تجربه داشت باشه!
    با سپاس
    دوست عزیز، اون اقامت با این اقامت فرق داره، دانشجوها در اون کشور ها کارت اقامت موقت (1 ساله) میگیرن نه اقامت دائم!!! و تو ویزاشون نوشته شده که ویزاشون دانشجوییه، ولی برای کسی که اقامت دائم داره اینطور نیست.
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه

ApplyAbroad Guardian
    daniyal_arj آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Management Engineering - Polimi

نقل قول نوشته اصلی توسط khashayar222 نمایش پست ها
    آیا بعد از اعلامیه سایت نشا که چندوقت پیش درج شد در سایت با کسی تماس گرفته شده یا بقول خودشان اس ام اس یا ایمیل یا تماسی برقرار شده ؟

من 3 ماه دیگه سیمستر دومم تموم میشه بمن وقت دادن برای 5 ماه دیگه !!!! کسی می دونه اصلا اگر همین فردا بمن وقت بدن این آقایون هزینه زندگی را از اول ترم یعنی اول اکتبر بمن می دهند یا می گویند از امرز ما حساب می کنیم !!!!!!
    آن وقت تکلیف من که اول ترم یکجا 12000 پوند پول دادم برای دانشگاه چی می شود ؟
    قرار نیست زنگ بزنن!!! البته من هم به طور دقیق نمیدونم منظورشون از این اطلاعیه چیه ولی تو آخرین مراجعم به وزارت علوم، دیدم کسانی که نوبتشون دیر هستش، میرن اونجا تقاضا میدن و اونها یه نوبت نزدیک بهشون میدن که برن نامه رو بگیرن. مثلا یکی از دوستان 13 اسفند نوبتش بود، رفت بهش گفتن 25 بهمن بیا بگیر. مسئولش میگفت ما پنج شنبه جمعه ها هم میایم نامه ی کسایی که تقاضا دادن رو صادر میکنیم.
    در این درگه که گه گه که که که که شود ناگه **** مشو غره به امروزت که از فردا نه ای آگه