صفحه 7 از 21 نخستنخست 1234567891011121314151617 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 61 تا 70 , از مجموع 206

موضوع: West Virginia University

Senior Member

پیش فرض پاسخ : West Virginia University

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_shot نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من هم میخوام برای west virginia اپلای کنم . فقط نمیدونم دو قسمت applyyourself.com ریکامندیشن ها آنلاین به میل استادا فرستاده میشن یا باید فرم کاغذی براشون بفرستیم.
    تو سایت دانشکده برقش که من رفتم یه فرم ریکام برای دانلود گذاشته بود حالا نمیدونم اونارو باید اینجا بدم به استادام برام پرش کنن یا به صورت آنلاین براشون فرستاده میشه
    در کل مدارک مورد نیازی که با DHL باید فرستاد چیاست؟ آیا رزومه رو هم باید پست کنیم؟
    ممنون میشم جواب بدید.
    من مکانیکش اپلای کردم.....کاغذی نیست.....آن لاینه ریکامش....فکر کنم برقشم آن لاین باشه!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid_shot نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من هم میخوام برای west virginia اپلای کنم . فقط نمیدونم دو قسمت applyyourself.com ریکامندیشن ها آنلاین به میل استادا فرستاده میشن یا باید فرم کاغذی براشون بفرستیم.
    تو سایت دانشکده برقش که من رفتم یه فرم ریکام برای دانلود گذاشته بود حالا نمیدونم اونارو باید اینجا بدم به استادام برام پرش کنن یا به صورت آنلاین براشون فرستاده میشه
    در کل مدارک مورد نیازی که با DHL باید فرستاد چیاست؟ آیا رزومه رو هم باید پست کنیم؟
    ممنون میشم جواب بدید.
    سیستم ریکامندیشنشون آنلاین هست ولی من یکی از استادایی که بهم ریکام داد گفت مثل اینکه اونجایی که میرن تا ریکامندیشن رو پر کنند نوشته در صورت تمایل می تونید از فرم کاغذی استفاده کنید و ریکام بنویسید ! رزومه و SOP رو هم برای دپارتمانی که من اپلای کردم نخواسته بود ولی من هردوشو فرستادم هر دوشو آنلاین میتونی سابمیت کنی و لازم نیست پست کنی !

Member
    رشته و دانشگاه
    University

سلام کسی پذیرش نگرفته رزومشو بگه استفاده کنیم؟از بچه های سالهای قبل کسی هست بگه کدوم ترم شانس بیشتره؟تابستون؟بهار؟یا فال؟

حس می کنم این دانشگاه تعداد اپلیکیشن هاش بسیار بالاست ! و به این زودی ها جواب نمیدند بعد از 1 ماه تازه دیشب به من ایمیل زدند و گفتند که نمره تافل هرچه سریعتر بفرست می خوایم مدارکت رو بفرستیم دپارتمان!

Member
    رشته و دانشگاه
    University

نقل قول نوشته اصلی توسط Armik نمایش پست ها
    حس می کنم این دانشگاه تعداد اپلیکیشن هاش بسیار بالاست ! و به این زودی ها جواب نمیدند بعد از 1 ماه تازه دیشب به من ایمیل زدند و گفتند که نمره تافل هرچه سریعتر بفرست می خوایم مدارکت رو بفرستیم دپارتمان!
    سلام مرسی بخاطر پاسختون!شما واسه کدوم ترم اقدام کردید؟و یه سوال در مورد معدل.مینیمم رو 3 گرفتن درسته اگه معدل کارشناسی 14.8 باشه ریجکت حتمیه یا نه منظور معدل ارشده؟
    مرسی

خواهش می کنم، من برای Fall 2012 اپلای کردم

این دانشگاه، دانشگاه خیلی خوبیه، و تعداد اپلیکیشنهاش خیلی زیاده ! واقع بینانه بگم بعید می دونم اگر پیش نیازها رو نداشته باشی شانسی برای پذیرش گرفتن، حداقل با فاند خوب، داشته باشی مگر اینکه توی جنبه های دیگه مثلا مدارک زبان یا زمینه های تحقیقاتی قوی باشی، مخصوصن اینکه برای پذیرش دکترا معدل لیسانس خیلی وقتها از معدل ارشد مهمتر هست !

نقل قول نوشته اصلی توسط arra_eng2000 نمایش پست ها
    سلام مرسی بخاطر پاسختون!شما واسه کدوم ترم اقدام کردید؟و یه سوال در مورد معدل.مینیمم رو 3 گرفتن درسته اگه معدل کارشناسی 14.8 باشه ریجکت حتمیه یا نه منظور معدل ارشده؟
    مرسی
    بستگی به معدل ارشدتون هم داره؟
    معدل ارشدتون چنده؟

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط Armik نمایش پست ها
    خواهش می کنم، من برای Fall 2012 اپلای کردم

این دانشگاه، دانشگاه خیلی خوبیه، و تعداد اپلیکیشنهاش خیلی زیاده ! !
    از چخ نظر؟؟
    ما همه آدمای فنی هستیم و تحصیل کرده ایم....به همین خاطر اگه با دلیل و مدرک و اعداد کار کنیم ملموص تره
    I love you USA

ApplyAbroad Hero

نقل قول نوشته اصلی توسط reg2 نمایش پست ها
    از چخ نظر؟؟
    ما همه آدمای فنی هستیم و تحصیل کرده ایم....به همین خاطر اگه با دلیل و مدرک و اعداد کار کنیم ملموص تره
    سجاد ملموص!!!!
    دانشگاه زیاد خفنی نیست. بدون مدرک زبان هم پذیرش میده. ولی ترم اول برات دوره ی زبان میزاره. مثل بقیه دانشگاههای امریکا یه جی ار ای هم میخواد (صرفنظر از نمرش)
    اپلیکنتاش زیادن ولی خفن نیستن

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط mahmoudb نمایش پست ها
    سجاد ملموص!!!!
    دانشگاه زیاد خفنی نیست. بدون مدرک زبان هم پذیرش میده. ولی ترم اول برات دوره ی زبان میزاره. مثل بقیه دانشگاههای امریکا یه جی ار ای هم میخواد (صرفنظر از نمرش)
    اپلیکنتاش زیادن ولی خفن نیستن
    ملموث منظورم بود
    خوب این چی ربطی به خیلی خوب بودن دانشگاه داره؟
    I love you USA