نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 118 از 589 نخستنخست ... 1868108109110111112113114115116117118119120121122123124125126127128168218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,171 تا 1,180 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

بله. شما درست متوجه شدید و ممکن است با اینکه هنگامی که مدارک به دستشان میرسند در سایت هنوز ظرفیت تکمیل نشده باشد ولی به دلیل اینکه تعدادی پرونده قبل از شما رسیده و هنوز بررسی نشده اند شما پذیرفته نشوید و این برای من سال گذشته اتفاق افتاد یعنی ظرفیت 820 بود وقتی که مدارک من به دستشان رسید ولی پس از مدتی مدارکم برگشت خورد. موفق باشید

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in CSE,Michigan Tech

سلام یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده الان که همه مدارکم رو اماده کردم برای ارسال .
    من برای ۷۲۱۶ دارم اقدام میکنم. بعد از تحصیل شغلی که داشتم inspection coordinator بوده ولی عنوانش دقیقا در لیست نیست. نزدیکترین عنوان mechanical inspector هستش که شرح وظایفش با عنوان شغل من همخوانی نسبتا خوبی داره.نامه سوابق کارم هم همون عنوان inspection coordinator خورده. قبل از فارغ التحصیل شدن هم سابقه کار پارت تایم mechanical inspector دارم. ایا اصلا من واجد شرایط اقدام هستم با اون عنوان کار فول تایم. با سابقه پارت تایم چطور اصلا قبول هست.
    یعنی میخوام بدونم که در اون نامه سابقه کار عنوان شغلی باید دقیقا عین یکی از عنوانهای لیست باشه؟
    مرسی از پاسخ.

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط sepahyar نمایش پست ها
    سلام یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده الان که همه مدارکم رو اماده کردم برای ارسال .
    من برای ۷۲۱۶ دارم اقدام میکنم. بعد از تحصیل شغلی که داشتم inspection coordinator بوده ولی عنوانش دقیقا در لیست نیست. نزدیکترین عنوان mechanical inspector هستش که شرح وظایفش با عنوان شغل من همخوانی نسبتا خوبی داره.نامه سوابق کارم هم همون عنوان inspection coordinator خورده. قبل از فارغ التحصیل شدن هم سابقه کار پارت تایم mechanical inspector دارم. ایا اصلا من واجد شرایط اقدام هستم با اون عنوان کار فول تایم. با سابقه پارت تایم چطور اصلا قبول هست.
    یعنی میخوام بدونم که در اون نامه سابقه کار عنوان شغلی باید دقیقا عین یکی از عنوانهای لیست باشه؟
    مرسی از پاسخ.
    همینکه شرح وظایف شما انطباق زیادی داره خیلی خوبه می تونین به دارلترجمه پرینت شرح وظایف رو بر حسب ناک و زیر رشته مورد نظر بدین و بگین که شرح وظایف شما رو بر این اساس ترجمه نزدیک بکنه . به نظر من مشکلی نیست فقط کمی سریع تر چون تایم نیست واقعا .
    too much love will kill you

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in CSE,Michigan Tech

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    همینکه شرح وظایف شما انطباق زیادی داره خیلی خوبه می تونین به دارلترجمه پرینت شرح وظایف رو بر حسب ناک و زیر رشته مورد نظر بدین و بگین که شرح وظایف شما رو بر این اساس ترجمه نزدیک بکنه . به نظر من مشکلی نیست فقط کمی سریع تر چون تایم نیست واقعا .
    وحید جان مرسی از پاسخ کلا ۳ تا نامه سابقه کار دارم که ۲ تاش انگلیسی گرفتم به علت کمبود وقت برای ترجمه. یکی دیگه رو هم ترجمه رسمی فارسیش و از قبل داشتم.
    ۱. حداقل چند ساعت در هفته به عنوان سابقه کار پارت تایم قبول هست ۲۰ ساعت یا ۲۴ ساعت؟
    2.من یه جا تو فروم خوندم که هر جا از مدارک که دستی باید پر بشه مثل امضاها یا جاهایی که اسم و فامیل رو باید بنویسیم و امکان پر کردنش با کامپیوتر نیست رو باید با خودکار مشکی پر کرد؟!!
    ایا واقعا اینطوریه؟ چون من همش رو با آبی نوشتم.

رشته و دانشگاه
    Hydrology

وحید جان مرسی از پاسخ کلا ۳ تا نامه سابقه کار دارم که ۲ تاش انگلیسی گرفتم به علت کمبود وقت برای ترجمه. یکی دیگه رو هم ترجمه رسمی فارسیش و از قبل داشتم.
    ۱. حداقل چند ساعت در هفته به عنوان سابقه کار پارت تایم قبول هست ۲۰ ساعت یا ۲۴ ساعت؟
    2.من یه جا تو فروم خوندم که هر جا از مدارک که دستی باید پر بشه مثل امضاها یا جاهایی که اسم و فامیل رو باید بنویسیم و امکان پر کردنش با کامپیوتر نیست رو باید با خودکار مشکی پر کرد؟!!
    ایا واقعا اینطوریه؟ چون من همش رو با آبی نوشتم.
    پارت تایم رو من 30 ساعت در هفته نامه گرفتم .
    رنگ خودکار مهم نیست .

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in CSE,Michigan Tech

نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_vp نمایش پست ها
    پارت تایم رو من 30 ساعت در هفته نامه گرفتم .
    رنگ خودکار مهم نیست .
    پارت تایم قبل از فارغ التحصیلی بدون بیمه قبول دیگه؟ فقط نصف حساب میشه. درست میگم؟

پارت تایم قبل از فارغ التحصیلی بدون بیمه قبول دیگه؟ فقط نصف حساب میشه. درست میگم؟
    چرا نصف حساب بشه؟ اینو من از خیلیا شنیدم که کار حین تحصیل نصف حساب میشه، ولی instructions guide رو کامل خوندم و هیچ جا همچین چیزی نیومده. اینطور که من فهمیدم هر چی کار کردین همون حساب میشه چه با تحصیل، چه بی تحصیل

Junior Member

hi guys, just letting you know my cc has been processed by CIC...application received by CIC on 11th jan, cc charged 14th feb. NOC 7251.
    از قرار تا 14 ژانویه هم نقد شده
    شروع پروسه : 10 دسامبر 2007

رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHALI نمایش پست ها
    hi guys, just letting you know my cc has been processed by CIC...application received by CIC on 11th jan, cc charged 14th feb. NOC 7251.
    چه خبر خوبی برای منتظران و نگرانهای این فروم . با کم شدن ترافیک پروندهها سرعت کارشون خیلی بالا رفته .

نقل قول نوشته اصلی توسط MAHALI نمایش پست ها
    خیلی ممنون از خبری که دادی.
    البته اگر جسارت نباشه تا 11 ژانویه نقد شده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)