صفحه 121 از 246 نخستنخست ... 2171111112113114115116117118119120121122123124125126127128129130131171221 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,201 تا 1,210 , از مجموع 2459

موضوع: آرشیو شده : تحصیل در نیوزیلند ( سوالات کلی و متداول ) ( تا سال 2012 )

Junior Member

پیش فرض پاسخ : تحصیل در نیوزیلند

نقل قول نوشته اصلی توسط Quebec2011 نمایش پست ها
    ممنونم از جوابتان.
    فقط اینکه چند ماه باید این پول توی حساب باشه؟ من تازه 20000 دلار توی حساب که 20000 از قبل داشت ریختم. آیا این مشکل ساز نیست برای bank statement ؟
    ریز حسابی که از شما میخوان سه ماهه است ولی چون یکجا موجودی رو بالا بردین و مدت زیادی ازش نگذشته احتمال داره که بعد از تشکیل پرونده دوباره ازتون ریز حساب سه ماهه بخوان.کار دیگه ای که میتونین بکنین اینه که الان فقط موجودیو بفرستین،ریز حسابو حتما بعدا خودشون میخوان.پس برای احتیاط موجودی حسابو پایین نیارین.
    فقط توجه داشته باشید که موجودی از مجموع ((شهریه یک سال+20000$ هزینه یکسال زندگی متاهلی+8000$ هزینه بلیط رفت و برگشت برای دو نفر)) یه مقدار بیشتر باشه.
    موفق باشید

Junior Member

بچه ها ریجکت من بعد 1 هفته هنوز اعلام نشده و تو سایت سفارت هم ثبت نشده. من اصلاً نمی دونم باید چه کار کنم!!! هیچ وکیل کار بلدی هم پیدا نکردم، همه فقط در مورد استرالیا اطلاعات دارن

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Pezhal نمایش پست ها
    بچه ها ریجکت من بعد 1 هفته هنوز اعلام نشده و تو سایت سفارت هم ثبت نشده. من اصلاً نمی دونم باید چه کار کنم!!! هیچ وکیل کار بلدی هم پیدا نکردم، همه فقط در مورد استرالیا اطلاعات دارن
    ريجكت شما ممكنه روي سايت نياد. سايت زياد به روز نيست. نكران نباشيد و به سايت زياد اهميت ندين. تنها بر اساس ايميل هايي كه از افيسر دريافت مي كنيد عمل كنيد. در مورد اينكه خيلي زود جواب دادن هم تعجب نكنيد. دوست من هم دفعه اول كه اقدام كرد سه روزه ريجكت شد و دفعه دوم مداركش رو كامل كرد و الان ويزاشو دريافت كرده. فكر كنم روي سايت براي ايشون هم نتيجه به درستي بروز نشده بود.

Junior Member

دوستان محبت كنيد براي جلوكيري از شلوغي فروم به جاي تشكر از ابزار راي مثبت كه در زير نام فرستنده ها قرار دارد استفاده كنيد.

Junior Member

سلام
    من یه سوال خیلی فوری داشتم اگر جواب بدین ممنون میشم.
    من میخام از هند برای ویزای دانشجوهی اقدام کنم. توی حساب پدرم 20000 دلار آمریکاهی است که میشه تقریبآ 24000 دلار نیوزیلندی و این پول تقریبآ 3 ماه میشه توی حساب هستش. امروز 20000 دلار آمریکاهی دیگر هم وارد حساب کردیم که مجموعآ میشه 48000 دلار نیوزیلندی. tuition fees یک سال دانشگاه من میشه 24000 NZD و هزینه یک سال هم که به اساس قانون باید 10000 NZD برای یک سال داشته باشم. خانم من هم یک جا میخواهد با من اقدام کند. باید برای هزینه یک سال خانمم چند توی این حساب نشان بدم؟
    آیا همین 48000 NZD برای یک سال هر دومان رو نشان بدم مشکل پیش میاد؟
    اینکه من 20000 دلار رو تازه توی حساب ریختم برای نشان دادن 15 روز بعد برای سفارت مشکل ساز نمیشه؟ ممنونم
    فكر كنم مشكلي نداريد و همه چيز خوبه.

Junior Member

سلام
    رشته تحصیلی که من میخواهم ادامه بدم 1 سال طول میکشه. اینها توی سایت مهاجرتشان زدن که اگر شما بیش از 24 ماه درستان تو نیوزیلند زمان میگیره باید police certificate آماده کنید. من بیش از 5 سال است که هند دارم درس می خوانم. آیا برای من police certificate نیاز است؟ با در نظر داشت اینکه رشته تحصیلی من یک ساله است!!!
    متشکرم

Junior Member

سلام
    رشته تحصیلی که من میخواهم ادامه بدم 1 سال طول میکشه. اینها توی سایت مهاجرتشان زدن که اگر شما بیش از 24 ماه درستان تو نیوزیلند زمان میگیره باید police certificate آماده کنید. من بیش از 5 سال است که هند دارم درس می خوانم. آیا برای من police certificate نیاز است؟ با در نظر داشت اینکه رشته تحصیلی من یک ساله است!!!
    متشکرم
    اکر رشتتون 1 سال طول می کشه نیازی به Police Certificate نیست.

سلام
    متشکرم
    Hi
    If I were you definitely would try to get Police Certificate. I have this problem ,my officer after 3 months wanted me one, it takes 3 months to get one from overseas. Plus you need one for future references also it's easy for you from India to get it. Do not trust Dubai checklist, prepare whatever you can get and send to them. Nowadays they are more strict and reject easily.

FYI, I go for PhD, in their website and Dubai checklist said,there is no need to submit police certificate if you lived in other countries for 5 years or less. BUT the officer wanted me one! So you should be prepare for these kind of situation

The end dos'nt justifies the means

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط heiman نمایش پست ها
    Hi
    If I were you definitely would try to get Police Certificate. I have this problem ,my officer after 3 months wanted me one, it takes 3 months to get one from overseas. Plus you need one for future references also it's easy for you from India to get it. Do not trust Dubai checklist, prepare whatever you can get and send to them. Nowadays they are more strict and reject easily.

FYI, I go for PhD, in their website and Dubai checklist said,there is no need to submit police certificate if you lived in other countries for 5 years or less. BUT the officer wanted me one! So you should be prepare for these kind of situation

من فکر کنم قانونآ نباید من برای یک سال police certificate بفرستم. رشته من post graduate diploma هستش. من فکر میکنم اگر این police certificate بفرستم نه تنها کارم درست نمیشه بلکه کار دستم میده چرا که انهارا به شک میندازه که چرا بدون اینکه police certificate نیاز باشه اینو فرستاده. به هر حال این احساس شخصی من است.
    اما خوب اگر همه چیز انشاالله خوب پیش بره من پیش از رفتن police certificate از هند میگیرم. من میخواهم به سفارت نیوزیلند در دهلی مدارکم را بفرستم چرا که میخواهم از همینجا اگر همه چیز خوب پیش بره به نیوزیلند بپرم.

Junior Member

من فکر کنم قانونآ نباید من برای یک سال police certificate بفرستم. رشته من post graduate diploma هستش. من فکر میکنم اگر این police certificate بفرستم نه تنها کارم درست نمیشه بلکه کار دستم میده چرا که انهارا به شک میندازه که چرا بدون اینکه police certificate نیاز باشه اینو فرستاده. به هر حال این احساس شخصی من است.
    اما خوب اگر همه چیز انشاالله خوب پیش بره من پیش از رفتن police certificate از هند میگیرم. من میخواهم به سفارت نیوزیلند در دهلی مدارکم را بفرستم چرا که میخواهم از همینجا اگر همه چیز خوب پیش بره به نیوزیلند بپرم.
    منم شنیدم که چیز اضافی نباید فرستاد. و اینکه اگر شما پاستون ایرانی هست و پاس هندی ندارید باید حتماً بفرستید دبی. من چند روز پیس اینو پرسیدم.