صفحه 71 از 232 نخستنخست ... 21616263646566676869707172737475767778798081121171 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 701 تا 710 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member bios2bb آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    FH Aachen, Engineering Informatics

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

من پذیرش و ویزا رو هنوز ندارم و جاشون یک برگه سفید اپلود کردم موقع ثبت نام... کسی میدونه بعد از درخواست نامه بانک امکان تغییر دادن فایل هایی که آپلود شده هست؟ چون نگرانم اگه موقعی که میاد دستم بخوام تازه درخواست کنم میوفته بعد از رفتنم و کلی خرج میزاره دستم...

درود
    من در سایت نشا در حال آپلود کردن نامه اشتغال به تحصیلم بابت گرفتن ارز برای بار دوم بودم که اشتباهی دکمه کنسل را زدم و حالا با این جمله مواجه شدم : "ظرفيت شما براي درخواست نامه بانک فعلا تکميل است" .... به نظرتون راهی برای حل این مشکل در وبسابت هست؟ سپاس

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط sadegh.sadr نمایش پست ها
    من از بانک سوال کردم و گفتن به ویزاهای بالای 3 ماه ارز مسافرتی تعلق نمیگیره.
    من بعید میدونم این مطلب درست باشه. جون خیلی از کشورها ویزاهای کوتاه مدت صادر نمیکنن و خیلی از ویزاهای که من دیدم بالای 3 ماه بودن.

ضمناً، از کلیه دوستان خواهش میکنم مباحث مربوط به ارز مسافرتی رو در تاپیک دریافت ارز مسافرتی مطرح نمایند. اینطوری از هم از پراکنده شدن اطلاعات در انجمن جلوگیری میکنیم و هم از اطلاعات کاربران اون انجمن استفاده میکنیم.
    ممنونم
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Roya.t نمایش پست ها
    سلام
    من برای ترم اول ارز رو بدون هیچ دردسری گرفتم,ولی برای این ترم متصدی همون شعبه به پدرم گفته باید وکالت از طرف دخترت داشته باشی ,سفارت ایران در لندن تعطیله من چطوری وکالت بدم؟!!!,می خواستم ببینم احیانا بین دوستان کسی اخیرا با این مشکل مواجه نشده ؟
    با توجه به اینکه بانک مرکزی گفته ما همچین بخش نامه ای صادر نکردیم.....
    میشه بانک رو عوض کرد و از یه شعبه دیگه ارز گرفت؟
    در ضمن گفتن از 13500 دلاری که ترم قبل دادن 1000 تا اضافه دادن و از سهمیه ترم بعد 1000 تا کم می کنن !!!!!!!
    به نظر شما عجیب نیست؟!!!
    به نظر من با رئیس شعبه صحبت کنید و سعی کنید اون اپراتور رو قانع کنید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

دوستان من پذیرشم از دانشگاه دولتیه آلمان هست ولی باید 8040 یورو تو بانک آلمان بلوکه کنم برای 1 سال بابت هزینه های زندگی.با توجه به این موضوع به من معادل این مبلغو دلار میدن برای 1سال؟

Junior Member

سلام
    من برای ترم اول ارز رو بدون هیچ دردسری گرفتم,ولی برای این ترم متصدی همون شعبه به پدرم گفته باید وکالت از طرف دخترت داشته باشی ,سفارت ایران در لندن تعطیله من چطوری وکالت بدم؟!!!,می خواستم ببینم احیانا بین دوستان کسی اخیرا با این مشکل مواجه نشده ؟
    در ضمن گفتن از 13500 دلاری که ترم قبل دادن 1000 تا اضافه دادن و از سهمیه ترم بعد 1000 تا کم می کنن !!!!!!!
    به نظر شما عجیب نیست؟!!!

جالبه هیچکدام از شعب دیگه بانک ملی و حتی بانک مرکزی هم از این ماجرا خبر ندارن!!!!!

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    دندانپزشکی

سلام...
    سفارت(آنکارا) میگه پروندت فرستاده شده ، ولی وزارت بهداشت میگه پروندت نرسیده! یه ماه همیجوری الافم موندم ....
    چیکار کنم به نظرتون؟! راهکاری ، پیشنهادی، چیزی...

سلام دوستان

من فول فاند هستم، تو سایت نوشتم تحصیل با بورس، ولی ظاهراً منظور از بورس، بورس دولت ایرانه نه دانشگاه های خارجی که در این صورت من میشم با هزینه شخصی. الان نمی تونم تو سایت عوضش کنم چون اصلاً اون فیلد را واسه ویرایش نمیاره.

آیا مشکلی واسم ایجاد میشه؟

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Embedded and Intelligent Systems Halmstad University

دوستان من از قسمت سوال هاي متداول سايت نشا كه آدرسش رو در زير مي زارم اين مطلب رو خوندم :
    " ۸. برای دانشجویانی که برای اولین بار می خواهند بروند، نامه و ویزا کفایت میکند؟ یا باید حتما گواهی اشتغال به تحصیل با تایید سفارت ارایه بدهند؟
    نويسنده: بهرام جهانشاهي برای دانشجویانی که برای اولین بار می خواهند بروند، نامه پذیرش و ویزا کفایت میکند (نیازی به گواهی اشتغال به تحصیل در مرحله اول نیست مگر دانشجویانی که قصد رفتن به کشورهایی مثل مالزی ترکیه و قبرس را دارند زیرا در مرتبه اول امکان ارایه ویزا میسر نیست) گواهی اشتغال به تحصیل با تایید سفارت باید ارایه بدهند البته این دسته از دانشجویان بدون دریافت معرفی نامه از وزارت علوم با استناد به تبصره ماده 2-4 از قسمت چهارم (ارز دانشجویی) در بخش سوم از مجموعه مقررات ارزی که توسط اداره سیاستها و مقررات ارزیبانک مرکزی تعیین شده به صورت مستقیم می توانند به بانک مراجعه و با ارز مورد نیاز خود را دریافت کنند و بانک هم ضمن اخذ تعهد مبنی بر اینکه تا حداکثر ظرف مدت 6 ماه پس از دریافت ارز گواهی اشتغال به تحصیل با تایید سفارت را بفرستند ارز مورد نیاز را به آنها پرداخت می نماید "
    منظورش اينه كه دانشجوياني كه بار اولشون هست مي تونن همين جوري برن بانك؟ مگه مي شه ؟ من يه كم گيج شدم اين يعني چي؟

Junior Member

سلام
    به نظر شما عجیب نیست؟!!!
    برای گرفتن ارز دانشجویی نیازی به وکالت نامه نیست. الکی گیر دادن، اگه کوتاه نیومدن با بازرسی بانک ملی مرکزی تماس بگیرید و موضوع رو اطلاع بدید. اما اینکه 1000 تا کمتر بهتون میدن قانونیه. شما حداکثر 25000 دلار در سال می تونید ارز دانشجویی دریافت کنید.