نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: Top 7 NOC application received by CIC Date Modified: 2011-09-27

رأی دهندگان
1775. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • 1122 Cap Reached

500 28.17%
  • 3152 Cap Reached

500 28.17%
  • 3131 Pharmacists

239 13.46%
  • 2121 Biologists and Related Scientists

120 6.76%
  • 0631 Restaurant and Food Service Managers

209 11.77%
  • 4152 Social Workers

72 4.06%
  • 3113 Dentists

135 7.61%
صفحه 123 از 589 نخستنخست ... 2373113114115116117118119120121122123124125126127128129130131132133173223 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1,221 تا 1,230 , از مجموع 5886

موضوع: متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

پیش فرض پاسخ : متقاضیان مهاجرت FSW (گروه 29 شغله 500 CAP)

نقل قول نوشته اصلی توسط sepahyar نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من یه تنبلی کردم حالا به صرافت افتادم که نکنه همین تنبلی کوچیک کارم خراب کنه!
    نرفتم عکس جدید بندازم از همون عکسی که یک سال و نیم پیش در پاسپورتم هم هست گفتم دوباره برام صادر کنن که بذارم تو مدارک. پشت عکسام نوشتم ۲۰ دسامبر ۲۰۱۱ که بگم برا ۳ ماه پیشن. فردا صبح علی الطلوع هم مدارکم رو با دی اچ ال میخوام بفرستم بره. به نظرتون مشکلی پیش میاد؟
    به نظر من صد در صد مشکل پیش میاد . یه عکس فوری بگیرین بهتره تا بعدا غصه بخورین . ماها عادت نکردیم . اونجا دروغ و نداشتن صداقت جرم بزرگی هست . پیشنهاد میکنم صادقانه جلو برین

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

دوستان طبق پیشبینی دوستان عزیز این فروم کردیت کارت من هم شارژ شده بود . همزمان با اضافه شدن جمله ای که دیروز وشتم

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط stevenmanort نمایش پست ها
    دوستان طبق پیشبینی دوستان عزیز این فروم کردیت کارت من هم شارژ شده بود . همزمان با اضافه شدن جمله ای که دیروز وشتم

چطوري شما متوجه شديد؟ توي اي كيس شما چه جمله ايي نوشته شده ؟
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    چطوري شما متوجه شديد؟ توي اي كيس شما چه جمله ايي نوشته شده ؟
    لطفا پست 1200 رو ببینین . جمله رو اونجا نوشتم

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

دوستان ( بویژه آقا وحید عزیز ) تا حالا شده از کسی تو این گروه که به سرانجام مقصود نزدیکتر شده آپدیت آیلتس خواسته باشن ؟ من آیلتسم مال پارسال هست و 8 ماه اعتبار داره (اطلاعات توی امضا ) ممنون

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

دوستان ( بویژه آقا وحید عزیز ) تا حالا شده از کسی تو این گروه که به سرانجام مقصود نزدیکتر شده آپدیت آیلتس خواسته باشن ؟ من آیلتسم مال پارسال هست و 8 ماه اعتبار داره (اطلاعات توی امضا ) ممنون
    خیر و خیالت راحت
    too much love will kill you

Senior Member

لطفا پست 1200 رو ببینین . جمله رو اونجا نوشتم
    براي من هم همين جمله بود ولي نشاني از دريافت وجه نيست ضمن اينكه فكر نمي كنم يك فايل نامبر مشترك باشه اگر دقت كنيد براي خاطره خانم هم فايل نامبر اومده
    از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in CSE,Michigan Tech

به نظر من صد در صد مشکل پیش میاد . یه عکس فوری بگیرین بهتره تا بعدا غصه بخورین . ماها عادت نکردیم . اونجا دروغ و نداشتن صداقت جرم بزرگی هست . پیشنهاد میکنم صادقانه جلو برین
    مرسی از همگی بخاطر کمک و راهنمایی
    امروز صبح رفتم عکس جدید گرفتم تاریخ امروزم پشتش نوشتم و قبل از ظهرمدارک رو با ارامکس فرستادم رفت.
    ولی یه سری اتفاقات جالب برای من در حین اماده کردن مدارک افتاد که در حالت عادی اصلا نمیفته.مثلا من همشه عکاسی ای که میرم عکس میگیرم ۱ ساعت عکس رو به من تحویل میده. امروز صبح زود رفتم دیدم که زده به علت تغییر دکوراسیون تعطیل. پا شدم رفتم یه جای دیگه (حالا با کلی دردسر مرخصی ساعتی گرفته بودم) عکس ها رو با کلی خواهش و اصرار ۳ ساعت بعد ازشون گرفتم.یا پرینترم تو خونه کارتریجش تموم شد (فرم های پی دی اف رو میخواستم با حوصله تکمیل کنم و پرینت بگیرم) رفتم پرینتر دوستم رو گرفتم. یااز اون جالبتر اینکه تو شرکت همیشه پرینتر رنگی هست که تو این چند روز جفتش خراب شده بودن و فتوکپی های اطراف محل کارمم همزمان پرینترشون یا کامپیوتراشون خراب بود. از همه جالبتر نامه بانک بود که درحالت عادی یکی دو روزه میده ولی برا من یه هفته طول کشید(یه بار نامه رو مبلغشو یه صفر کم گذاشته بودن دفعه بعد اسمو دیکتشو غلط نوشته بودن) یا برا نامه های سابقه کار اتفاقات مشابه این رخ میداد.
    سر تونو درد نیارم من خیلی از این کارارو قبلا هم برا استرالیا کرده بوده ولی نمیدونم برا این کانادا چرا هر کاری میکردم تو تهیه نامه ها و مدارک و اینجور چیزا قفل میشد و چند چند روز کارم رو هی عقب مینداخت.

Banned
    رشته و دانشگاه
    DVM

نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh43 نمایش پست ها
    براي من هم همين جمله بود ولي نشاني از دريافت وجه نيست ضمن اينكه فكر نمي كنم يك فايل نامبر مشترك باشه اگر دقت كنيد براي خاطره خانم هم فايل نامبر اومده
    بله درست میگین یک ایل نامبر نیست . عملا به من هنوز فایل نامبری اختصاص نگرفته ظاهرا . من هنوز هیچ ایمیلی نگرفتم و چون 38 تایی هم دارم روی اون رسید شده . شما کردیت دادین یا مانی اردر ؟

ApplyAbroad Superstar vahid_vp آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Hydrology

نقل قول نوشته اصلی توسط sepahyar نمایش پست ها
    مرسی از همگی بخاطر کمک و راهنمایی
    امروز صبح رفتم عکس جدید گرفتم تاریخ امروزم پشتش نوشتم و قبل از ظهرمدارک رو با ارامکس فرستادم رفت.
    ولی یه سری اتفاقات جالب برای من در حین اماده کردن مدارک افتاد که در حالت عادی اصلا نمیفته.مثلا من همشه عکاسی ای که میرم عکس میگیرم ۱ ساعت عکس رو به من تحویل میده. امروز صبح زود رفتم دیدم که زده به علت تغییر دکوراسیون تعطیل. پا شدم رفتم یه جای دیگه (حالا با کلی دردسر مرخصی ساعتی گرفته بودم) عکس ها رو با کلی خواهش و اصرار ۳ ساعت بعد ازشون گرفتم.یا پرینترم تو خونه کارتریجش تموم شد (فرم های پی دی اف رو میخواستم با حوصله تکمیل کنم و پرینت بگیرم) رفتم پرینتر دوستم رو گرفتم. یااز اون جالبتر اینکه تو شرکت همیشه پرینتر رنگی هست که تو این چند روز جفتش خراب شده بودن و فتوکپی های اطراف محل کارمم همزمان پرینترشون یا کامپیوتراشون خراب بود. از همه جالبتر نامه بانک بود که درحالت عادی یکی دو روزه میده ولی برا من یه هفته طول کشید(یه بار نامه رو مبلغشو یه صفر کم گذاشته بودن دفعه بعد اسمو دیکتشو غلط نوشته بودن) یا برا نامه های سابقه کار اتفاقات مشابه این رخ میداد.
    سر تونو درد نیارم من خیلی از این کارارو قبلا هم برا استرالیا کرده بوده ولی نمیدونم برا این کانادا چرا هر کاری میکردم تو تهیه نامه ها و مدارک و اینجور چیزا قفل میشد و چند چند روز کارم رو هی عقب مینداخت.
    نابرده رنج گنج میسر نمی شود . بهرحال خوبه که مدارک کامل رو فرستادی و حالا باید دعا کنیم که به ظرفیت برسه که من فکر می کنم مشکلی نیست .
    too much love will kill you

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)