1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
دوستان طبق پیشبینی دوستان عزیز این فروم کردیت کارت من هم شارژ شده بود . همزمان با اضافه شدن جمله ای که دیروز وشتم
دوستان ( بویژه آقا وحید عزیز ) تا حالا شده از کسی تو این گروه که به سرانجام مقصود نزدیکتر شده آپدیت آیلتس خواسته باشن ؟ من آیلتسم مال پارسال هست و 8 ماه اعتبار داره (اطلاعات توی امضا ) ممنون
مرسی از همگی بخاطر کمک و راهنمایی
امروز صبح رفتم عکس جدید گرفتم تاریخ امروزم پشتش نوشتم و قبل از ظهرمدارک رو با ارامکس فرستادم رفت.
ولی یه سری اتفاقات جالب برای من در حین اماده کردن مدارک افتاد که در حالت عادی اصلا نمیفته.مثلا من همشه عکاسی ای که میرم عکس میگیرم ۱ ساعت عکس رو به من تحویل میده. امروز صبح زود رفتم دیدم که زده به علت تغییر دکوراسیون تعطیل. پا شدم رفتم یه جای دیگه (حالا با کلی دردسر مرخصی ساعتی گرفته بودم) عکس ها رو با کلی خواهش و اصرار ۳ ساعت بعد ازشون گرفتم.یا پرینترم تو خونه کارتریجش تموم شد (فرم های پی دی اف رو میخواستم با حوصله تکمیل کنم و پرینت بگیرم) رفتم پرینتر دوستم رو گرفتم. یااز اون جالبتر اینکه تو شرکت همیشه پرینتر رنگی هست که تو این چند روز جفتش خراب شده بودن و فتوکپی های اطراف محل کارمم همزمان پرینترشون یا کامپیوتراشون خراب بود. از همه جالبتر نامه بانک بود که درحالت عادی یکی دو روزه میده ولی برا من یه هفته طول کشید(یه بار نامه رو مبلغشو یه صفر کم گذاشته بودن دفعه بعد اسمو دیکتشو غلط نوشته بودن) یا برا نامه های سابقه کار اتفاقات مشابه این رخ میداد.
سر تونو درد نیارم من خیلی از این کارارو قبلا هم برا استرالیا کرده بوده ولی نمیدونم برا این کانادا چرا هر کاری میکردم تو تهیه نامه ها و مدارک و اینجور چیزا قفل میشد و چند چند روز کارم رو هی عقب مینداخت.
علاقه مندی ها (Bookmarks)