صفحه 72 از 232 نخستنخست ... 22626364656667686970717273747576777879808182122172 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 711 تا 720 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط abcdeng نمایش پست ها
    برای گرفتن ارز دانشجویی نیازی به وکالت نامه نیست. الکی گیر دادن، اگه کوتاه نیومدن با بازرسی بانک ملی مرکزی تماس بگیرید و موضوع رو اطلاع بدید. اما اینکه 1000 تا کمتر بهتون میدن قانونیه. شما حداکثر 25000 دلار در سال می تونید ارز دانشجویی دریافت کنید.
    واسه من که آخر زیر بار نرفتن و واسه ترم چهارم که از بهمن تا تیر هست رو قبول نکردن دلار بدن ... چون تاریخ نامۀ ترم سوم من رو از بهمن تا تیر زدن و هر کاری کردم درستش کنند قبول نکردن ... هر کاری هم کردم فایده نداشت ... آخر سر واسه کل این سال 12500 دلار گرفتم در صورتیکه به قول شما باید 25000 دلار رو میدادن !

مجموعه سوالات متداول دانشجویان خارج از کشور
    برای دریافت خدمات اولین قدم مراجعه به سامانهhttp:// www.nesha.msrt.ir و ثبت نام می باشد. پس از ثبت نام وارد سایت شده و با توجه به نوع نیازتان درخواست خود را از فهرست درخواستهای رایج، درخواست نامه بانک و یا غیره ثبت نمایید. پس از ثبت درخواست سیستم به شما تاریخ مراجعه ای خواهد داد که در آن تاریخ می توانید با مراجعه به اداره اعزام با هزینه شخصی و تسهیلات درخواست خود را پیگیری نمایید.

• برای دانشجویانی که برای اولین بار می خواهند بروند، نامه و ویزا کفایت میکند؟ یا باید حتما گواهی اشتغال به تحصیل با تایید سفارت ارایه بدهند؟
    • برای دانشجویانی که برای اولین بار می خواهند بروند، نامه پذیرش و ویزا کفایت میکند (نیازی به گواهی اشتغال به تحصیل در مرحله اول نیست مگر دانشجویانی که قصد رفتن به کشورهایی مثل مالزی ترکیه و قبرس را دارند زیرا در مرتبه اول امکان ارایه ویزا میسر نیست) گواهی اشتغال به تحصیل با تایید سفارت باید ارایه بدهند

البته این دسته از دانشجویان بدون دریافت معرفی نامه از وزارت علوم با استناد به تبصره ماده 2-4 از قسمت چهارم (ارز دانشجویی) در بخش سوم از مجموعه مقررات ارزی که توسط اداره سیاستها و مقررات ارزیبانک مرکزی تعیین شده به صورت مستقیم می توانند به بانک مراجعه و با ارز مورد نیاز خود را دریافت کنند و بانک هم ضمن اخذ تعهد مبنی بر اینکه تا حداکثر ظرف مدت 6 ماه پس از دریافت ارز گواهی اشتغال به تحصیل با تایید سفارت را بفرستند ارز مورد نیاز را به آنها پرداخت می نماید.

• مقدار و میزان ارز دانشجویی چقدر است؟
    • میزان ارز پرداختی توسط بانک مرکزی طی مجموعه مقررات ارزی به کلیه بانکها به طور یکسان ابلاغ گردیده و وزارت علوم در این زمینه نقشی نخواهد داشت. جهت اطلاع بیشتر می توانید به سایت بانک مرکزی به آدرس www.cbi.ir مراجعه نموده و در قسمت قوانین و مقررات کتابچه بخش سوم از مقررات ارزی را دانلود نموده و قسمت ارز دانشجویی را مطالعه نمایید. (http://www.cbi.ir/simplelist/3354.aspx)

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/M_MOGH%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif[/IMG]

• آیا این مسئله صحت دارد که هر شخص فقط مجاز است که از شهر محل سکونت خودش ارز دانشجویی بگیرد؟
    • بله بنا بر بخشنامه اداره کل عملیات ارزی بانک ملی به کلیه شعب خود که رونوشت آن به این اداره کل ارسال گردیده است کلیه شعب ملزم شده اند تا از تشکیل پرونده برای متقاضیان خارج از موقعیت جغرافیایی شعبه خودداری نموده و پس از مراجعه متقاضی صحت نشانی و کد پستی اعلام شده وی را احراز نمایند
    • به دانشجویانی که در دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم نیست تحصیل می کنند هم ارز دولتی تعلق می گیره؟
    • خیر
    • چطور میتوانیم نوبت مراجعه دریافت کنیم؟
    • شما در اولین قدم باید در سایت www.nesha.msrt.ir ثبت نام نمایید پس از آن مجدد وارد سایت شده و در قسمت درخواست نامه بانک درخواست خود را ثبت نمایید اگر درخواست شما با موفقیت ثبت شود سیستم به شما نوبت مراجعه خواهد داد که در آن روز می توانید به اداره اعزام با هزینه شخصی مراجعه و مراحل کار خود را پیگیری نمایید.
    • با پذیرش از دانشگاههای کشور مالزی، ترکیه یا قبرس می توانارز دریافت نمود؟
    • خیر برای کشورهای مذکور بایستی اصل گواهی اشتغال به تحصیل به تایید سفارت ایران در کشورهای مربوطه رسیده باشد تا بتوانید خدمات دریافت نمایید.
    • میزان ارزی که در یک نیمسال تحصیلی بابت هزینه های اقامت به دانشجو تعلق می گیرد برچه اساسی می باشد؟
    • میزان بر اساس مدت اقامت دانشجو در کشور مورد نظر می باشد که از طریق مهرهای ورود و خروج درج شده بر روی گذرنامه معین می گردد. و برای همه کشور ها مخصوصا کشور ترکیه، ارمنستان، آذربایجان و تاجیکستان ارایه گذرنامه جهت تعیین مدت اقامت ضروری می باشد.
    دانش گنجی است بزرگ كه از بین نمی رود

Junior Member

یه نکته هنوز برای من مبهم مانده. من که موقع وقت گرفتن در ترم پیش (ترم سپتامبر تا ژانویه) بودم و وقت دادن برای تیر ماه، به نظرتون ارز رو برای کدام ترم می دهند. با توجه به اینکه چون ما شهریه را برای یک سال یکجا پرداخت می کنیم، گواهی اشتغال به تحصیل را هم برای یک سال صادر کردند (تو گواهی نوشته در سپتامبر ثبت نام کرده و تا جولای مشغول به تحصیل هست). تا حالا کسی دیده که نامه وزارت علوم رو برای یک سال (دو ترم یک جا) صادر کنند؟

دوستان کسی نیست جواب سوال منو بده؟؟؟

ایا دانشگاه یا کالج بودن مهمه برای ارز گرفتن از وزارت علوم کسی تجربه داره؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط jahanshahi نمایش پست ها
    دوستان کسی نیست جواب سوال منو بده؟؟؟

ایا دانشگاه یا کالج بودن مهمه برای ارز گرفتن از وزارت علوم کسی تجربه داره؟؟؟
    فکر کنم مهم اینه که شما ببینی اون دانشگاه یا کالج مورد تایید وزارت علوم هست یا نه.
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

Junior Member

آقا تو سایت نشا که گفتن اونایی که برای سال بعد وقت دارن نگران نباشن چون ظرف 20 روز باهاشون تماس میگیریم . با ما که کسی تماس نگرفت . یعنی چی؟
    یعنی خودمون باید بریم وزارت علوم ؟
    چیکار کنیم؟

Junior Member

بچه ها، بالاخره تایید حافظ منافع ایران برای گواهی اشتغال به تحصیل دردانشگاههای امریکا لازمه ؟
    میشه سریع راهنمایی کنید چون فرصت و دارم ازدست میدم !

نقل قول نوشته اصلی توسط istvan2012 نمایش پست ها
    آقا تو سایت نشا که گفتن اونایی که برای سال بعد وقت دارن نگران نباشن چون ظرف 20 روز باهاشون تماس میگیریم . با ما که کسی تماس نگرفت . یعنی چی؟
    یعنی خودمون باید بریم وزارت علوم ؟
    چیکار کنیم؟
    نکته خیلی مهم این هستش که این مسئله 20 بهمن مطرح شد و به تاریخ آن روز ثبت شد در سایت نشا، اما شما الان اگر برید تو سایت و تاریخ را چک کنید می بینید که مجدد تاریخ درج آن مطلب را عوض کردند به تاریخ 30 بهمن یعنی از امروز تا 20 روز دیگه که اصلا شدندی نیست... البته ناگفته نمونه که مراجعه کننده زیاده .... من هم نمی دونم که چیکار میشه کرد از طرفی مراجعه هم نمی شه کرد چون جواب گو نیستند !!!!!!!!!!!!
    اگر هم مراجعه کردی بهتون میگن تا 20 روز دیگه یعنی اگر باز هفته دیگم مراجعه کنی می گن تا 20 روز دیگه که به ایام عید بخوره و دست جمعی همه دوستان دورهم خوش باشیم.

Junior Member

سلام
    من فآرغ التحصیل پزشکی از ایران هستم و در حال حاضر در کانادا بهداشت عمومی می خوانم .
    در سایت سفارت ایران در کاناد توضیحی در مورد نحوه دریافت ارز دانشجویی جهت دانشجویان تحت حوزه وزارت بهداشت
    و درمان داده نشده است. آیا میتوانید مرا در این زمینه راهنمایی کنید؟
    لطفا مدارک مورد نیاز و مراحل کار را توضیح دهید.
    با تشکر

Junior Member

دانشجویان پزشکی باید چی کار کنن؟رچرا وزارت بهداشت سامانه اطلاعرسانی نداره؟