ممنون
پس به نظر می رسه دانشکد ه های ما کند عمل می کنند چون ددلاین ما 1 فب و 15 فب بود....به هرحال تبریک و ایشالا در جریان فاند هم بگذارید مارو ببینیم امسال چه طوریه
موفق باشید
ممنون
پس به نظر می رسه دانشکد ه های ما کند عمل می کنند چون ددلاین ما 1 فب و 15 فب بود....به هرحال تبریک و ایشالا در جریان فاند هم بگذارید مارو ببینیم امسال چه طوریه
موفق باشید
سلام من برای fall 2012 از UBC در مقطع دکترا پذیرش گرفتم. یه نامه برام اومده که نامه قبول یا رد پیشنهاد پذیرش رو به همراه 500 $ برای ما بفرستید وگرنه شخص دیگه ای رو جایگزین می کنیم.
اول میخواستم بدونم کسی می دونه این 500 دلار یا TUITION DEPOSIT واسه چی هستش ؟ و چرا الان باید با نامه پذیرش بفرستیم ؟
دوم اینکه من که هنوز بقیه دانشگاهها بهم جواب درست حسابی ندادن چه جوری باید تا دو هفته دیگه به UBC جواب بدم ؟ آخه چرا اینقد زود ؟
این پول رو واسه ی تایید آفر می گیرن. من هم باید 100 تا بدهم. اگه استاد داری اون جا که هماهنگ شده واست، که به استاده بگو بره درخواست بده که یه ذره بیشتر وقت بدن.
اگه نه که به همون آفیس بگو.
مال من هم کم تر از 3 هفته وقت داده. می خوان ببینن که اگه تو نمی ری، زودی به یکی دیگه بدن آفر رو. چون مراحل ویزا هم هست.
اگه این پول رو بدی، دیگه خیالشون راحت می شه و مراحل اداریش فکر کنم شروع می شه. بعد از اون 4 ماه واسه ویزا وقته که اگه سپتامبر شروع می شه برنامه، باید از همین قبل عید شروع کنی مدارک آماده کنی و بفرتسی.
ولی نم یدونم می شه از زیرش در رفت یا نه! شاید اگه بهت فاندمی دن، بشه از همون فاند اینو پرداخت کنی. ولی باید حتمی یه جوری مطمئنشون کنی که م ی ری!
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
باید دیتیل فاند و هزینه های زندگی و شهریه ی دانشگاه رو واست نوشته باشه؟ کلا شنیدم یو بی سی فاند نمی ده خیلی! اگه خیلی زیاد می شه حوب باید یه کم فکر کنی!
من همین الانه به یه استاده، شرایط مالی ایران رو و این که نمی شه پول واریز کرد و اینا را توضیح دادم. البته استاده خیلی باشعوره! و منتظرم ببینم برنامه ای تو دولت کانادا یا دانشگاه برام پیدا می کنه که واسه فاند بیشتر واسش اپلای کنم یا نه؟ چون قبلا بهم گفته بود که تو دانشگاهشون یه سری فاند های اضافی هم هست که باید واسش اپلای کرد.
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
علاقه مندی ها (Bookmarks)