صفحه 76 از 232 نخستنخست ... 26666768697071727374757677787980818283848586126176 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 751 تا 760 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط sobijoon نمایش پست ها
    دوستان لازم دونستم یکسری تجربیات خودم رو براتون اینجا بگم

من هفته قبل رفتم وزارت علوم و نامه معرفی به بانک رو گرفتم که متاسفانه از هفته قبل اسم بانک تویه معرفی نامه نوشته نمیشه و با این شرایط هیچ بانکی به شما ارز نمیده و میگن که باید اسم و کد شعبه ما باشه

البته من گرفتم و بدون اسم و کد شعبه هم گرفتم و اینو میگم که بدونین که فقط باید در اون شعبه آشنا داشته باشین فقط همین و در غیر این صورت تحت هیچ شرایطی بهتون ارز نمیدن حتی با نامه وزارت علوم

برای گرفتن نامه هم به تاریخی که وزارت میزنه کاری نداشته باشین و شخصا برین وزارت علوم و مدارکتون رو بدین اونجا و وایسین تا آخر وقت معرفی نامه بانک رو بهتون بدن که البته معمولا میگن برین یک هفته دیگه بیاین ( این دیگه بسته به شانس و پیگیری خودتون داره چون به منم گفتن برو یک هفته دیگه من موندم و همون روز گرفتم )

برای هر ترم اقامت 6000 دلار بهتون میدن و اگه نامه شهریه دانشگاه هم داشته باشین که اونم بهتون میدن

موفق باشین
    با تشکر کسی اطلاعی داره که بشه برای ترم های قبل هم که نگرفتیم چیزی بگیریم؟ ممنون

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Master studium of Vienna University of Technology

سعی میکنم پاسخ همه رو در این پست بدم

من از بانک ملی گرفتم ولی خیلی خیلی سخت بود و خیلی دوندگی کردم چون اسم بانک روی برگه من نبود

اسم بانک رو نمیزنن و به خواسته شما اهمیتی نمیدن گویا بانک مرکزی بهشون دیگه اجازه نمیده اسم شعبه رو مشخص کنن

فقط واسه ترم جاری میتونین ارز دانشجویی و هزینه اقامت بگیرین و به ترمهای قبل تعلق نمیگیره

برای اونایی که اصل مدرکشون الان ایران نیست تنها راه ارسال از طریق پست هست و سعی کنید همه تائید های لازم و مهرهای لازم رو داشته باشه چون فقط منتظر یه کمبود و کاستی هستن که بهتون ارز ندن

به وقتی که سایت وزارت علوم میده کاری نداشته باشین و حظوری مراجعه کنید و سعی کنید صبح خیلی زود اونجا باشید که شاید تا ظهر بتونین معرفی نامه بگیرن

گــــفتار نیکــــــ ***** کــــردار نیکـــــــ ***** پــــندار نیکــــــــ

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***

مطالب و سوالات غیر مرتبط با موضوع هر تاپیک به تاپیک مربوطه انتقال داده میشود

Junior Member

سلام دوستان. خیلی ممنون می‌شم کسی اطلاعاتی راجب این سوالا بده:

1. توی اشتغال به تحصیلی که آپلود می‌کنیم چه چیزایی لازمه نوشته شده باشه؟ اگه راجب شهریه چیزی نگفته باشه فقط ارز مقرری تعلق می‌گیره؟
    2. ارز مقرری کل سال (سه ترم) رو یه جا نامه‌ش رو می‌دن؟
    3. تاپیک رو دنبال کردم اما نفهمیدم آخرش نامه رو به اسم بانک می‌زنن یا نه. اگه به نام بانک باشه باید از قبل با اون بانک هماهنگ کنیم؟ اگه نباشه هر بانکی بریم میدن ارز رو؟
    4. برای گرفتن نامه از وزارت علوم و تحویل گرفتن ارز وکیل دانشجو می‌تونه بگیره؟ چه مدارکی می‌خوان ازش؟ پاسپورتی چیزی لازمه همراه داشته باشه؟

ممنون.

Junior Member

دوستان لازم دونستم یکسری تجربیات خودم رو براتون اینجا بگم

من هفته قبل رفتم وزارت علوم و نامه معرفی به بانک رو گرفتم که متاسفانه از هفته قبل اسم بانک تویه معرفی نامه نوشته نمیشه و با این شرایط هیچ بانکی به شما ارز نمیده و میگن که باید اسم و کد شعبه ما باشه

البته من گرفتم و بدون اسم و کد شعبه هم گرفتم و اینو میگم که بدونین که فقط باید در اون شعبه آشنا داشته باشین فقط همین و در غیر این صورت تحت هیچ شرایطی بهتون ارز نمیدن حتی با نامه وزارت علوم

برای گرفتن نامه هم به تاریخی که وزارت میزنه کاری نداشته باشین و شخصا برین وزارت علوم و مدارکتون رو بدین اونجا و وایسین تا آخر وقت معرفی نامه بانک رو بهتون بدن که البته معمولا میگن برین یک هفته دیگه بیاین ( این دیگه بسته به شانس و پیگیری خودتون داره چون به منم گفتن برو یک هفته دیگه من موندم و همون روز گرفتم )

برای هر ترم اقامت 6000 دلار بهتون میدن و اگه نامه شهریه دانشگاه هم داشته باشین که اونم بهتون میدن

موفق باشین
    حتما بایید با نامه اشتغال به تحصیل باشه؟ یا اینکه با افر هم میشه گرفت؟

سلام بر دوستان گرامی

کسی تا حالا تونسته واسه ترم تابستون ارز بگیره ؟ ... من رفتم وزارت علوم گفتم پذیرشم ژانویه بوده دیفر کردم به می , ارز بهم تعلق میگیره ؟ گفت مشکلی نیست ولی خوب اون یارو که ارز رو به من نمیده !

در ضمن پروسه کار جدا ساده بود . فرم پر کردم , اصل پذیرشمو دید , ویزام رو دید , گفت برو هفته دیگه بیا , نامت آمادست

سعی میکنم پاسخ همه رو در این پست بدم

من از بانک ملی گرفتم ولی خیلی خیلی سخت بود و خیلی دوندگی کردم چون اسم بانک روی برگه من نبود

اسم بانک رو نمیزنن و به خواسته شما اهمیتی نمیدن گویا بانک مرکزی بهشون دیگه اجازه نمیده اسم شعبه رو مشخص کنن

فقط واسه ترم جاری میتونین ارز دانشجویی و هزینه اقامت بگیرین و به ترمهای قبل تعلق نمیگیره

برای اونایی که اصل مدرکشون الان ایران نیست تنها راه ارسال از طریق پست هست و سعی کنید همه تائید های لازم و مهرهای لازم رو داشته باشه چون فقط منتظر یه کمبود و کاستی هستن که بهتون ارز ندن

به وقتی که سایت وزارت علوم میده کاری نداشته باشین و حظوری مراجعه کنید و سعی کنید صبح خیلی زود اونجا باشید که شاید تا ظهر بتونین معرفی نامه بگیرن
    به نظر شما میشه حداقل ازشون خواست کپی بخشنامه بانک مرکزی در مورد اینکه اسم شعبه رو نزنید به ما بدن چون خیلی از بانکها خبر ندارن.
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

سلام
    این که وزارت علوم اعلام کرده ظرفیت تا مردادماه تکمیل شده، یعنی واقعا هر کسی از الان داخل سایت نشا ثبت نام کنه نامه بانک براش بعد از مردادماه صادر میشه؟؟؟
    تکلیف ما که تقریبا جواب پذیرشمون اردیبهشت ماه سال آینده می یاد و تازه اونوقت می تونیم توی نشا ثبت نام کنیم چیه؟؟؟؟؟
    به نظر شما الان بدون نامه پذیرش توی نشا فعلا رجیستر کنیم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟
    با تشکر

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط AGHSIN نمایش پست ها
    به نظر شما میشه حداقل ازشون خواست کپی بخشنامه بانک مرکزی در مورد اینکه اسم شعبه رو نزنید به ما بدن چون خیلی از بانکها خبر ندارن.
    متاسفانه نه بخش نامه ای شده نه نامه کتبی بینشون رد و بدل شده و همچنن بین خودشون درگیری هست

منم خیلی تلاش کردم که بندی ماده ای تبصره ای قانونی ازشون بگیرم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که این ابلاغ شفاهی بوده و بانک مرکزی به بانکهاش گفته که به این قبیل نامه ها ترتیب اثری داده نشه

من حدس میزنم میخوان دانشجو رو کلافه کنن که دیگه قید ارز دانشجویی رو بزنه و بره آزاد بخره چون حجم ارزی که داره به دانشجوها میده خیلی خیلی زیاده حتی خود دکتر مسلحی بود اگه اشتباه نکنم رییس دانشجویان خارج از کشور وزارت علوم
    میگفت ما به هیچ وجه فکر نمیکردیم همچین حجمی از دانشجو روی سرمون بریزه

بانک مرکزی هم احساس خطر کرده و شاید کم کم این راه ارز گرفتن هم قطع بشه
    فعلا که دارن سنگ اندازی میکنن الان از هفته قبل تا به الان شاید در کل ایران تعدا انگشت شماری با نامه بدون اسم بانک موفق شده باشن ارز بگیرن

باید دنبال آشنا تویه بانک باشین دوستان و خودتونو زیاد اذیت نکنین چون وزارت علوم اسم بانک رو نمیزنه

امیدوارم یه راه حلی در نظر گرفته بشه و اینطور نمونه

***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***

ApplyAbroad Veteran
    sobijoon آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط Effulgence نمایش پست ها
    سلام
    این که وزارت علوم اعلام کرده ظرفیت تا مردادماه تکمیل شده، یعنی واقعا هر کسی از الان داخل سایت نشا ثبت نام کنه نامه بانک براش بعد از مردادماه صادر میشه؟؟؟
    تکلیف ما که تقریبا جواب پذیرشمون اردیبهشت ماه سال آینده می یاد و تازه اونوقت می تونیم توی نشا ثبت نام کنیم چیه؟؟؟؟؟
    به نظر شما الان بدون نامه پذیرش توی نشا فعلا رجیستر کنیم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟
    با تشکر
    شما هر وقت پذیرشت اومد یه ثبت نامی بکن و برو وزارت علوم البته الان هم میتونی ثبت نام کنی و بجای مدارک خواسته شده چیز دیگه آپلود کن که فعلا تا اینم بسته نشده بتونی یه کد رهگیری بگیری

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_pooya نمایش پست ها
    سلام بر دوستان گرامی

کسی تا حالا تونسته واسه ترم تابستون ارز بگیره ؟ ... من رفتم وزارت علوم گفتم پذیرشم ژانویه بوده دیفر کردم به می , ارز بهم تعلق میگیره ؟ گفت مشکلی نیست ولی خوب اون یارو که ارز رو به من نمیده !

در ضمن پروسه کار جدا ساده بود . فرم پر کردم , اصل پذیرشمو دید , ویزام رو دید , گفت برو هفته دیگه بیا , نامت آمادست

الان گفتن واسه تابستون میدیم یا نه آخرش ؟ یعنی هیچکی نیست در این زمینه بدونه ؟ یکی میگه میدن یکی میگه نمیدن!