سعی میکنم پاسخ همه رو در این پست بدم
من از بانک ملی گرفتم ولی خیلی خیلی سخت بود و خیلی دوندگی کردم چون اسم بانک روی برگه من نبود
اسم بانک رو نمیزنن و به خواسته شما اهمیتی نمیدن گویا بانک مرکزی بهشون دیگه اجازه نمیده اسم شعبه رو مشخص کنن
فقط واسه ترم جاری میتونین ارز دانشجویی و هزینه اقامت بگیرین و به ترمهای قبل تعلق نمیگیره
برای اونایی که اصل مدرکشون الان ایران نیست تنها راه ارسال از طریق پست هست و سعی کنید همه تائید های لازم و مهرهای لازم رو داشته باشه چون فقط منتظر یه کمبود و کاستی هستن که بهتون ارز ندن
به وقتی که سایت وزارت علوم میده کاری نداشته باشین و حظوری مراجعه کنید و سعی کنید صبح خیلی زود اونجا باشید که شاید تا ظهر بتونین معرفی نامه بگیرن
گــــفتار نیکــــــ ***** کــــردار نیکـــــــ ***** پــــندار نیکــــــــ
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***
مطالب و سوالات غیر مرتبط با موضوع هر تاپیک به تاپیک مربوطه انتقال داده میشود
سلام دوستان. خیلی ممنون میشم کسی اطلاعاتی راجب این سوالا بده:
1. توی اشتغال به تحصیلی که آپلود میکنیم چه چیزایی لازمه نوشته شده باشه؟ اگه راجب شهریه چیزی نگفته باشه فقط ارز مقرری تعلق میگیره؟
2. ارز مقرری کل سال (سه ترم) رو یه جا نامهش رو میدن؟
3. تاپیک رو دنبال کردم اما نفهمیدم آخرش نامه رو به اسم بانک میزنن یا نه. اگه به نام بانک باشه باید از قبل با اون بانک هماهنگ کنیم؟ اگه نباشه هر بانکی بریم میدن ارز رو؟
4. برای گرفتن نامه از وزارت علوم و تحویل گرفتن ارز وکیل دانشجو میتونه بگیره؟ چه مدارکی میخوان ازش؟ پاسپورتی چیزی لازمه همراه داشته باشه؟
ممنون.
سلام بر دوستان گرامی
کسی تا حالا تونسته واسه ترم تابستون ارز بگیره ؟ ... من رفتم وزارت علوم گفتم پذیرشم ژانویه بوده دیفر کردم به می , ارز بهم تعلق میگیره ؟ گفت مشکلی نیست ولی خوب اون یارو که ارز رو به من نمیده !
در ضمن پروسه کار جدا ساده بود . فرم پر کردم , اصل پذیرشمو دید , ویزام رو دید , گفت برو هفته دیگه بیا , نامت آمادست
سلام
این که وزارت علوم اعلام کرده ظرفیت تا مردادماه تکمیل شده، یعنی واقعا هر کسی از الان داخل سایت نشا ثبت نام کنه نامه بانک براش بعد از مردادماه صادر میشه؟؟؟
تکلیف ما که تقریبا جواب پذیرشمون اردیبهشت ماه سال آینده می یاد و تازه اونوقت می تونیم توی نشا ثبت نام کنیم چیه؟؟؟؟؟
به نظر شما الان بدون نامه پذیرش توی نشا فعلا رجیستر کنیم مشکلی پیش نمی یاد؟؟؟
با تشکر
متاسفانه نه بخش نامه ای شده نه نامه کتبی بینشون رد و بدل شده و همچنن بین خودشون درگیری هست
منم خیلی تلاش کردم که بندی ماده ای تبصره ای قانونی ازشون بگیرم ولی در آخر به این نتیجه رسیدم که این ابلاغ شفاهی بوده و بانک مرکزی به بانکهاش گفته که به این قبیل نامه ها ترتیب اثری داده نشه
من حدس میزنم میخوان دانشجو رو کلافه کنن که دیگه قید ارز دانشجویی رو بزنه و بره آزاد بخره چون حجم ارزی که داره به دانشجوها میده خیلی خیلی زیاده حتی خود دکتر مسلحی بود اگه اشتباه نکنم رییس دانشجویان خارج از کشور وزارت علوم
میگفت ما به هیچ وجه فکر نمیکردیم همچین حجمی از دانشجو روی سرمون بریزه
بانک مرکزی هم احساس خطر کرده و شاید کم کم این راه ارز گرفتن هم قطع بشه
فعلا که دارن سنگ اندازی میکنن الان از هفته قبل تا به الان شاید در کل ایران تعدا انگشت شماری با نامه بدون اسم بانک موفق شده باشن ارز بگیرن
باید دنبال آشنا تویه بانک باشین دوستان و خودتونو زیاد اذیت نکنین چون وزارت علوم اسم بانک رو نمیزنه
امیدوارم یه راه حلی در نظر گرفته بشه و اینطور نمونه
***دوستان جهت تشکر از پستهای مفید کاربران انجمن ، از دکمه +/- زیر مشخصات کاربری استفاده کنید***
علاقه مندی ها (Bookmarks)