صفحه 15 از 17 نخستنخست ... 567891011121314151617 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 141 تا 150 , از مجموع 167

موضوع: زندگی در جوهور

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : زندگی در جوهور

نقل قول نوشته اصلی توسط ata_v08 نمایش پست ها
    در مورد افزایش 2 برابر شهریه آیا این واقعیت داره؟ اگه اینجوری باشه که فایده نداره بیایم اونجا. الان شهریه phd سازه ظاهرا دور و بر 15-20 میلیونه اگه دوبرابر بشه میشه 40 میلیون. با این پول که می تونم برم آلمان یا حتی کانادا. ولی فکر نکنم دوبرابر بشه چون اینجوری خیلی از مشتریارو از دست میدن.

بله. منم با گفته شما موافقم. اما این موضوع رو باید دوستانی که هم اکنون در مالزی تشریف دارند بیشتر بررسی کنند و به اطلاع برسونند. البته یکی از دوستان که در جلسه orientation شرکت کرده بود در همین فروم تاکید کرده بود قراره این اتفاق رخ بدهد. البته 2 برابر قیمت کنونی با افزایش نرخ رینگیت خیلی گرون میشه. خدا رحم کنه!!!

Senior Member
    رشته و دانشگاه
    University of Toronto - Civil Engineering

2 برابر رو چه حسابی آخه. ایران نرخ تورمش 3 رقمیه، پس اونجا چه فرقی با ایران داره.
    اگه گرون بشه ! اگه ! مقدارش رو تعیین نکردند ! ربطی به تورم نداره ؛ دولت قراره سوبسیت روی دانشگاهها رو آزاد کنه!

Banned

سلام دوستای گلم من الان 4 هفته هست که اومدم جوهور! و امروز یکی از دوستام اینجا رو بهم معرفی کرد. اول از همه این که بالا بودن زیاد ایرانی ها برام جالب بود. از هر قشر جامعه ایران. آدم حسابی داره، بچه ها می گن که دزدم هست ولی من که چیزی فعلا ندیدم. چیز دیگه که خونه اصلا نیست. هر جا میری پر هست و خوابگاه ها کثیفه! خوابگاه ها از هر ملیتی هستند. عراقی اندنوزی چین نیجریه سومالی افغانی؛ خوابگاه خیلی محیطش دپرس هستش. همیشه فکر می کردم اینجا پیشرفته هست ولی فقط کوالالامپور خوب بود و اینجا زیاد تعریفی نداره؟ استادا که بد نیستن. خود ساختمون ها و امکانات دانشگاه که زیاد تعریفی نداره!
    بد جور خورده تو ذوقم. حالا نمی دونم چی کار کنم چون دانشگاه آزاد تهران جنوبم قبول شده بودم. موندن و تحمل کردن شرایط یا برگشتن و درس خوندن در دانشگاه آزاد؟
    آخه می گن حسن خارج درس خوندن استفاده از امکانات دانشگاه های خارجه ولی اینجا متاسفانه من امکاناتی ندیدم!
    خوشحال میشم راهنماییم کنید.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_irani نمایش پست ها
    سلام دوستای گلم من الان 4 هفته هست که اومدم جوهور! و امروز یکی از دوستام اینجا رو بهم معرفی کرد. اول از همه این که بالا بودن زیاد ایرانی ها برام جالب بود. از هر قشر جامعه ایران. آدم حسابی داره، بچه ها می گن که دزدم هست ولی من که چیزی فعلا ندیدم. چیز دیگه که خونه اصلا نیست. هر جا میری پر هست و خوابگاه ها کثیفه! خوابگاه ها از هر ملیتی هستند. عراقی اندنوزی چین نیجریه سومالی افغانی؛ خوابگاه خیلی محیطش دپرس هستش. همیشه فکر می کردم اینجا پیشرفته هست ولی فقط کوالالامپور خوب بود و اینجا زیاد تعریفی نداره؟ استادا که بد نیستن. خود ساختمون ها و امکانات دانشگاه که زیاد تعریفی نداره!
    بد جور خورده تو ذوقم. حالا نمی دونم چی کار کنم چون دانشگاه آزاد تهران جنوبم قبول شده بودم. موندن و تحمل کردن شرایط یا برگشتن و درس خوندن در دانشگاه آزاد؟
    آخه می گن حسن خارج درس خوندن استفاده از امکانات دانشگاه های خارجه ولی اینجا متاسفانه من امکاناتی ندیدم!
    مهم اسمو رسمش که دانشگاه آزاد در این ضمینه داغونه. همونجا بمونی بهتره.

Member anathema.pca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

مهسا خانوم اولا خوش اومدی اما در مورد زندگی در جوهور، خیلی از بچه ها وقتی میان اینجا تو ذوقشون می خوره که البته تقصیر خودشونه چون به اندازه کافی تحقیق نکرده بودن و تصویر درستی از اینجا نداشتند.

کالج KDSE و کالج 9 نسبت به بقیه خوابگاه ها تمیزتر هستند.

خونه هست ولی این ترم به خاطر گرون شدن خوابگاه ها تعداد زیادی از بچه ها خونه گرفتند، اینه که خونه یکم کمیاب شده ولی اگه یکم از دانشگاه فاصله بگیرید می تونید خونه های خوب با قیمت مناسب پیدا کنید.

در مورد امکانات هم نمی دونم شما دیگه چه امکاناتی احتیاج دارید که اینجا در اختیارتون نیست؟

اگه واقعا فکر می کنی نمی تونی با شرایط اینجا کنار بیای زیاد وقتت رو تلف نکن و برگرد چون وقتی از لحاظ روحی تحلیل بری دیگه زندگی برات سخت میشه و نمی تونی به درسات برسی. البته من خیلی ها رو دیدم که شرایط مشابه شما داشتن و بعد از یه مدت وقتی با محیط اشنا شدن و دوست پیدا کردن شرایطشون بهتر شد.

آخرین راهکار هم اینه که یک ترم بخون اگه راضی نبودی می تونی انتقالی بگیری به ایران و درست رو اونجا ادامه بدی.
    داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی

Member dr-data آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical and Control

مهم اسمو رسمش که دانشگاه آزاد در این ضمینه داغونه. همونجا بمونی بهتره.

با احترام به نظر شما ولي به نظرم و با تجربه اي كه دارم اين قضيه واس قبلاً بود الن ديگه هييييچ فرقي نداره دانشگاه! البته من خودم آزادي نيستم كه قصدم طرفداري باشه فقط تجربمو ميگم.

فوق ليسانس شريف ميشناسم كه زير دست فوق ديپلم آزاد كار ميكنه!!

واس اپلاي هم كه كار مهمه نه دانشگاه، البته در شرايط مساوي 100% ارجحيت با دانشگاه معتبر تره.

Member dr-data آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    M.Sc. Electrical and Control

نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa_irani نمایش پست ها
    سلام.

متاسفانه من اين مسئله رو از خيليييااا شنيدم، بعضيا فقط فكر ميكنن بذار برييييم اونور بقيش درست ميشه!! من نميدونم اين جاها رو از كجا پيدا مي كنيد!! من اسم اينجارو هم نشنيده بودم!!

ولي به نظر من زود تصميم نگيريد مطمئناً‌چند ماه اول هرجا كه بريد يه همچين حسي به آدم دست ميده، اگه بعد از چند ماه يا يك نيمسال به اين نتيجه رسيديد كه اصلاً نميتونيد تحمل كنيد و ارزشش رو نداره بر ميگرديد و دروستونو همينجا معادل سازي مي كنيد، البته از الان در نظر داشته باشيد كه چه درسهايي رو بگيريد كه بشه معادل سازي كرد...

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Eng, Bachelor's degree, Tabriz University

نقل قول نوشته اصلی توسط moallemi نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

من یه تخمینی زدم برای هزینه‌ی تحصیل و زندگی برای دوره ارشد در جوهور و دانشگاه UTM ( شروع از ترم آینده - اول ۲۰۱۲-۲۰۱۳). با توجه به اینکه گفته بودند شهریه‌ها از ترم بعد دو برابر می‌شه، این‌ها رو یه حسابی کردم به این جدول رسید. خوشحال می‌شم که نظرتون رو بگید و اینکه چقدر این تخمین به واقعیت نزدیک هست؟
    هزینه‌ها هم به دلار هست.
    رفت و آمد رو هم ۳ بار رفت و برگشت در نظر گرفتم.

جمع کل دو سال هر سال هر ماه
    حداکثر
    حداقل حداکثر حداقل حداکثر حداقل موضوع / زمان
    9984 9984 4992 4992 416 416 دانشگاه
    9600 2520 4800 1260 400 105 خوابگاه
    3600 2400 1800 1200 150 100 خوراک
    1200 0 600 0 50 0 اینترنت
    1680 1200 840 600 70 50 رفت و آمد محلی
    2400 1200 1200 600 100 50 رفت و آمد ایران
    2400 1200 1200 600 100 50 متفرقه
    30864
    18504 15432 9252 1286 771 مجموع
    سلام دوست گرامی
    عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه دیر جواب شما رو میدم. این جدولی که شما تهیه کردید خیلی دقیق هستش. کاملا با اونچه من در اسکودای دیدم مطابقت داره.
    اما دیدم که به دلیل گران شدن هزینه خوابگاه دانشجویان زیادی اقدام به اجاره منزل به صورت مشترک کرده اند که در نتیجه از خوابگاه ارزان تر تمام میشه.
    با خریدن موتور هم میشه هزینه ی رفت و آمد رو کم کرد. اینجا دانشجویان موتور با ماشین تهیه میکنند و بعد از تحصیل اون رو میفروشند.

در مورد هزینه ی خوراک در دانشگاه رستوران ترکی هست که با ۷ رینگیت یه خوراک خوب میده. اکثر مشتری های این رستوران ایرانی ها هستن. اما اگر خودتون خوراک رو در منزل تهیه کنید ارزونتر میشه.
    مثلا میشه گوشت رو به جای جاسکو از بازار هفتگی خرید. میشه از این که شما فرمودید کمی اقتصادی تر هم بود

بچه هایی هستن که در منزل ایر کاندیشن دارن اما اصلا ازش استفاده نمیکنند تا مصرف انرژی رو به کمترین حد برسونند.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط bam_tobe_su نمایش پست ها
    سلام دوست گرامی
    عذرخواهی میکنم به خاطر اینکه دیر جواب شما رو میدم. این جدولی که شما تهیه کردید خیلی دقیق هستش. کاملا با اونچه من در اسکودای دیدم مطابقت داره.
    اما دیدم که به دلیل گران شدن هزینه خوابگاه دانشجویان زیادی اقدام به اجاره منزل به صورت مشترک کرده اند که در نتیجه از خوابگاه ارزان تر تمام میشه.
    با خریدن موتور هم میشه هزینه ی رفت و آمد رو کم کرد. اینجا دانشجویان موتور با ماشین تهیه میکنند و بعد از تحصیل اون رو میفروشند.

در مورد هزینه ی خوراک در دانشگاه رستوران ترکی هست که با ۷ رینگیت یه خوراک خوب میده. اکثر مشتری های این رستوران ایرانی ها هستن. اما اگر خودتون خوراک رو در منزل تهیه کنید ارزونتر میشه.
    مثلا میشه گوشت رو به جای جاسکو از بازار هفتگی خرید. میشه از این که شما فرمودید کمی اقتصادی تر هم بود

بچه هایی هستن که در منزل ایر کاندیشن دارن اما اصلا ازش استفاده نمیکنند تا مصرف انرژی رو به کمترین حد برسونند.
    سلام

متشکرم که پاسخ دادید. اگه بخوایم یه جمع‌بندی بکنیم، هزینه‌هایی که به واقعیت نزدیک‌تر باشه، به حد پایین (۱۸ هزار دلار) نزدیک‌تر هست یا حد بالا(۳۰ هزار دلار)؟

Member anathema.pca آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Computer Science

نقل قول نوشته اصلی توسط moallemi نمایش پست ها
    سلام

متشکرم که پاسخ دادید. اگه بخوایم یه جمع‌بندی بکنیم، هزینه‌هایی که به واقعیت نزدیک‌تر باشه، به حد پایین (۱۸ هزار دلار) نزدیک‌تر هست یا حد بالا(۳۰ هزار دلار)؟
    به نظر من حد پایین و یا مقداری بالاتر از اون. برای رسیدن به حد بالا باید خیلی لوکس زندگی کنید.
    داره میباره بارون و تو نیستی/ شده این خونه زندون و تو نیستی / چقدر حس بدیه، حس تنهایی / دارم میشکنم آسونو، تو نیستی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)