سلام دوستان، من میخوام برای فوق لیسانس کانادا اقدام کنم، مغدل 16.3 از دانشگاه آزاد نجف آباد ، رشته الکترونیک و رزومه کاری خوب .
چه دانشگاهایی با این شرایط جواب میدن ؟ ممنون میشک اگه کمک کنید
پاسخ : شانس پذیرش از دانشگاههای کانادا + مسائل كلي
سلام دوستان
من با یکی از اساتید تورنتو تماس گزفتم و بعد از رد و بدل کردن چند ایمیل موافقت کرد که سوپروایزر من بشه و گفت برای دانشکده اپلای کن و عنوان کن که میخوای در آزمایشگاه من کار کنی. متاسفانه نمره آیلتسم 6 شده و تا ددلاین دانشکده برا ترم پاییز فرصتی نیست که نمرم رو ارتقا بدم.
به نظر شما شانسی برا پذیرش دارم؟ فرصت زیادی ندارم...
سلام دوستان من لیسانس معماری سال آخر هستم و میخام برای ارشد برم کانادا
دانشگاه آزاد
معدل: حدود 17
سابقه کار هم 1 سال بدون بیمه
آِیلس هم دارم میخونم ایشالا 6 7 بگیرم
پذیرش تو کدوم دانشگاه بگیرم
آیا می تونم بورسیه بگیرم؟
لطفا راهنمایی کنید من خیلی سردرگم شدم
با سلام
دکتری عمومی دامپزشکی دانشگاه تهران با معدل بالای 15- 1مقاله ISI- بیش از 10 تا کنگره بین المللی داخلی و خارجی-2تا مقاله علمی پژوهشی داخلی- زبان رو هم انشالله تا آخر مرداد تافل80 میارم.
ضمنا لاین ریسرچ استاد اونجا، خیلی نزدیک به موضوع پایان ناممه. همچنین اساتید تاپ ایران تو اون زمینه، به من ریکامندیشن میدن.
1-برای PhD دانشگاه کلگری کانادا میتونم واسه ترم ژانویه پذیرش(بدون فاند) بگیرم؟
2-به نظرتون به استاد ایمیل بزنم از الان؟
3-تمام مدارک مورد نیاز اپلای حدودا تا آخرای می یا اوایل ژوئن (مرداد) آماده میشه.برای ترم ژانویه دیر نیست؟
پیشاپیش ممنون از همه دوستانی که منو راهنمایی میکنند.
من یه سوال داشتم من دانشجو کارشناسی ارشد کرج مهندسی مواد هستم می خواستم بدون من با شرایط زیر شانس گرفتن پدیرش با فاند کامل رو دارم در رشته نانو
(پیشنهاد شما دوستان چه دانشگاه هایی است)
معدل لیسانس 16.73 معدل فوق لیسانس 16.82
دو مقاله ISI(یکی از دوره لیسانس و دیگری فوق لیسانس) البته دو مقاله دیگر هم دارم می نویسم ولی شما کلا همین دوتا رو حساب کنید
سه مقاله کنفرانسی (یکی داخلی و بقیه بین المللی)
IELTS=7
لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام من اقامت کانادا دارم و معدل لیسانسم از اینجا حدودا 13 هس ولی لیسانسم کامپیوتر بوده و میخام برای فوق معماری بخونم.1کم سابقه هنری دارم برای پورت فلیو.چقد شانس پذیرش گرفتن دارم؟
معدل کارشناسی عمران 12.5 از دانشگاه دولتی بابل و ارشد 16 از آزاد زنجان با نمره IELTS بالای 7 و GRE 1300 و یک مقاله ISI شانس پذیرش از داشنگاههای کانادا برای master چه قدره؟ (چون شنیدم که به معدل لیسانس زیر 14 پذیرش نمیدن می خواستم بدونم آیا جایگزینی براش وجود داره یا نه؟)
سلام
اگه بخوايم برای دانشگاه های فرانسه زبان اقدام كنيم باز هم تافل ميخوان يا صرفا يه حدی دونستن فرانسه كافيه؟ بجز مرحله پذيرش سفارت تا چه حد رو اين موضوع حساسه؟
من دانشجوی لیسانس هستم، رشته مهندسی کامپیوتر بامعدل 15.20 ، الان دنبال تافل و جی آر ای هستم، و مطمئنم میتونم نمره های خوبی بگیرم ازشون، مقاله ندارم، میتونم چند تا توصیه نامه از استادای هیئت علمی دانشگاه بگیرم، با این شرایط از نظر شما من شانسی برای بورسیه شدن دارم>؟ یا گرفتن فاند؟
خیلی خیلی ممنون میشم که اطلاعاتتون رو در اختیار من بذارید
علاقه مندی ها (Bookmarks)