صفحه 77 از 232 نخستنخست ... 27676869707172737475767778798081828384858687127177 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 761 تا 770 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

سلام.من دیروز رفتم وزارت علوم و ناممو گرفتم...نوبت من تو اردیبهشت بود ولی خوب چون 13 اسفند دارم میرم رفتم اونجا و کلی پافشاری کردم و نامرو گرفتم...وضعیت واقعا افتضاح بود، من 7.30 صبح اونجا بودم، خود مردم یه لیست درست کرده بودن، تازه اون وقت صبح شماره من شد 40!! خیلی ها ار 5 صبح اومده بودن...ولی اگه نوبتتون تو همون روز باشه زود کارتون راه میفته...به من گفت برو دوشنبه بیا، ولی تونستم بگیرم...ببینین،چیزی که مشخص بود دیروز اینه که واقعا حجم متقاضی خیلی زیاده و اونا هم دارن همه جوره کار میکنن که کاره همه راه بیفته، پس سعی کنین اگه واقعا الان به ارزتون احتیاج دارین برین،در غیر این صورت تو موعد خودتون برین...اونجا اعلام میکردن که نامه ها بدون نام بانک میخوره و اگه بانگ قبول نکرد موضوع رو به بازرسی بانک یا بانک مرکزی اطلاع بدین، ولی اگه کسی هم می خواست اسم بانکو واسش میزدن...در ضمن می گفتن که نامه های اونایی که تهران نیستن از بعد عید به دانشگاه اصلی اون شهر فرستاده میشه و نیازی نیست بیان تهران...امیدوارم کمک کرده باشم.

اگر كسي ارز گرفته تورو خدا اسم شعبه رو هم بگه

یه لیستی وزارت علوم گذاشته فقط برای هفت شهر، که بیان از جمعه نامه هاشونو بگیرن، تهران جز، کسی می دونه این لیستا بر چه اساسی درست شدن؟ :http://iranscholarship.msrt.ir/news/...11-27-12-09-46

نقل قول نوشته اصلی توسط sina88 نمایش پست ها
    یه لیستی وزارت علوم گذاشته فقط برای هفت شهر، که بیان از جمعه نامه هاشونو بگیرن، تهران جز، کسی می دونه این لیستا بر چه اساسی درست شدن؟ :http://iranscholarship.msrt.ir/news/...11-27-12-09-46
    سلام
    لطفا کساییکه رفتن با این آدرسها نامه رو گرفتن تجربیاتشون رو بگن. ایا مدارکی مثل تاییدیه گواهی اشتغال به تحصیل سفارت لازم بود. چون خبر یه طوریه که انگار نامه ها صادر شده و فقط طرف باید بره بگیره.
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

سلام

من از یکی از دانشگاه های امریکا پذیرش گرفتم. دانشگاه از طریق ایمیل به من اطلاع داده و ان شاء الله I20 بزودی به دستم میرسه.

میخواستم بدونم منظور از نامه پذیرش - که جزء ملزومات دریافت ارز دانشجویی هست - همان I20 است یا نه؟

اگر ایندو با هم فرق دارن چطور میتونم از دانشگاه نامه پذیرش بگیرم. آیا باید درخواست کنم مستقیما برای وزرات علوم بفرستن.

نامه پذیرش به انگلیسی چی میشه؟

ممنون

ApplyAbroad Veteran
    Industrial88 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    IE, Concordia University

سلام
    بله، برای دریافت ارز دانشجویی باید I-20 آپلود کنید.
    اینجا رو نگاه کنید.
    موفق باشید.
    نقل قول نوشته اصلی توسط msaber2 نمایش پست ها
    سلام

من از یکی از دانشگاه های امریکا پذیرش گرفتم. دانشگاه از طریق ایمیل به من اطلاع داده و ان شاء الله I20 بزودی به دستم میرسه.

میخواستم بدونم منظور از نامه پذیرش - که جزء ملزومات دریافت ارز دانشجویی هست - همان I20 است یا نه؟

اگر ایندو با هم فرق دارن چطور میتونم از دانشگاه نامه پذیرش بگیرم. آیا باید درخواست کنم مستقیما برای وزرات علوم بفرستن.

نامه پذیرش به انگلیسی چی میشه؟

ممنون

دوستان , یه سوال دیگه , به من گفتن دوشنبه بیا , بعد از ساعت 12 . حالا اگه من نتونم برم اون ساعت , سه شنبه , چهارشنبه برم , مشکلی پیش میاد ؟ اذیت نمی کنن ؟

Senior Member Milad2012 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering, University of Oklahoma

سلام دوستان
    ببخشید میشه بفرمایید کسانی که الان برای ارز تو سایت نشا ثبت نام می کنن برای کی وقت می دن که ارز رو دریافت کنیم؟
    متشکرم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad2012 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ببخشید میشه بفرمایید کسانی که الان برای ارز تو سایت نشا ثبت نام می کنن برای کی وقت می دن که ارز رو دریافت کنیم؟
    متشکرم
    با توجه به تجربیات دیگران حدود شهریور!! ولی شما اگه وقت بگیری از سایت ولی حضوری بری وزارت علوم و در خواست بدی که زودتر نیاز داری . نامتو خیلی زودتر میتونی بگیری . این تجربه من و خیلیای دیگست. موفق باشی

Senior Member Milad2012 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering, University of Oklahoma

سلام
    دوستان روی سایت جدید نشا اطلاعیه زدند که به همه کار همه 20 روزه رسیدگی میشه و در ظرف همین مدت نامه ی معرفی به بانک صادر میشه! این ادعای این اساتید واقعیت داره؟؟؟؟!! یعنی من که برای مرداد ماه ویزام آماده میشه لازمه از الان ثبت نام کنم یا با توجه به این قانون جدید مثلا تو خرداد ثبت نام کنم کارم راه می افته؟؟
    از دوستانی که اطلاعات موثق دارند خواهش می کنم راهنمایی بفرمایند..
    متشکرم