صفحه 78 از 232 نخستنخست ... 28686970717273747576777879808182838485868788128178 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 771 تا 780 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط Milad2012 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان روی سایت جدید نشا اطلاعیه زدند که به همه کار همه 20 روزه رسیدگی میشه و در ظرف همین مدت نامه ی معرفی به بانک صادر میشه! این ادعای این اساتید واقعیت داره؟؟؟؟!! یعنی من که برای مرداد ماه ویزام آماده میشه لازمه از الان ثبت نام کنم یا با توجه به این قانون جدید مثلا تو خرداد ثبت نام کنم کارم راه می افته؟؟
    از دوستانی که اطلاعات موثق دارند خواهش می کنم راهنمایی بفرمایند..
    متشکرم
    دوست عزیز این اطلاعیه 20 بهمن درج شد که بصورت خودجوش هفته پیش تاریخ درجش شد 30 بهمن ...
    گویا سرشون خیلی شلوغه...
    شما هم الان ثبت نام کن ضرر نداره الان اگر ثبت نام کنی فکر کنم مرداد بهت وقت بدن ...

در کل فکر نکن که ارز میزارن تو سینی میان دو دستی تقدیم می کنن، خیلی دردسر داره البته امیدوارم تا زمانی که شما می خواهی بری بهتر بشه.

Junior Member

سلام. من ترم پیش از بانک ملی ارز گرفتم ولی این ترم اون بانکی که قبلا ارز گرفته بودم به خوانوادم گفته تا اردیبهشت وقت نداریم!!! با این تفاسیر کسی میدونه میشه از بانک دیگه مثلا سامان ارز این ترم رو گرفت( به بانک جدید نگیم که ترم قبل ارز گرفتیم اصلا!!)؟ یا حتما باید از همون بانک قبلی که رفتار بسیار زشتی هم دارند ارز گرفت؟؟؟ اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه لطفا چون من خودم ایران نیستم

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

پس دیگه با این وضعی که اسم بانک رو تو نامه نمی زنند ، دلار بی دلار ؟

Member
    رشته و دانشگاه
    IT - Cleveland State

من یه سوال داشتم، شما که میگید از الان بریم ثبت نام کنیم، وقتی هنوز پذیرش نداریم، توی فرم هایی که در مورد دانشگاه هست چی بزنیم؟

Junior Member

سلام دوستان
    تا حالا چندین بار رفتم بانک ملی( یکی از شعب ارزیش) برای گرفتن ارز دانشجویی میگن دیگه به دانشجو نمیدیم. گفتند که اقامت حساب میشه و فقط به مساقرا میدیم.
    مگه امکانش هست؟

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

نقل قول نوشته اصلی توسط maargol نمایش پست ها
    سلام دوستان
    تا حالا چندین بار رفتم بانک ملی( یکی از شعب ارزیش) برای گرفتن ارز دانشجویی میگن دیگه به دانشجو نمیدیم. گفتند که اقامت حساب میشه و فقط به مساقرا میدیم.
    مگه امکانش هست؟
    یعنی چی ؟؟ یعنی به دانشجوی مقیم میدن یا کلاً دیگه به دانشجو نمیدن ؟؟

Senior Member esf11 آواتار ها

سلام دوستان
    مگه امکانش هست؟
    آقا من 4 کیلو گوش دیگه واسم نمونده. توان این استرس و دیگه ندارم! آخه یعنی چی؟ خوب شعبه دیگه میرفتید؟ بانک خصوصی رفتید؟ تو نامتون اومده که کدوم بانک برید؟ یعنی دیگه نمیدن؟!!!!!

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

سلام دوستان
    مگه امکانش هست؟
    وقتتون رو با اون اپراتور تلف نکنید. به مقام های بالاتر شعبه یا شعب دیگه مراجعه کنید. الان دیگه همه کارمندای بانک ملی قانون رو میدونن و اگه همچین حرفی میزنن نمیخوان همکاری کنن.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

نقل قول نوشته اصلی توسط geramio نمایش پست ها
    سلام. من ترم پیش از بانک ملی ارز گرفتم ولی این ترم اون بانکی که قبلا ارز گرفته بودم به خوانوادم گفته تا اردیبهشت وقت نداریم!!! با این تفاسیر کسی میدونه میشه از بانک دیگه مثلا سامان ارز این ترم رو گرفت( به بانک جدید نگیم که ترم قبل ارز گرفتیم اصلا!!)؟ یا حتما باید از همون بانک قبلی که رفتار بسیار زشتی هم دارند ارز گرفت؟؟؟ اگه کسی تجربه ای داره راهنمایی کنه لطفا چون من خودم ایران نیستم
    من هنوز ارز نگرفتم اما با بانکم حرف زدم:
    1- بهتر اول به بانکی که توش حساب داری یا میشناسنت مراجعه کنی بعدا جای دیگه
    2- من با بانک خصوصی می خواهم ارز بگیرم و بانک سامان بمن گفته و قبول کرده و منتظر نامه هستم
    3- توی ایران کاملا سلیقه ای برخورد میشه و قانون مرحله بعد هستش، مثلا بانک پارسیان به ما گفته که ما هزینه زندگی رو یکجا نمیدیم و ماه به ماه میدیم
    اما ممکنه یک شعبه دیگه یک جا بده!!!!
    4- اینکه رفتار زشت دارن شما می تونی بری پیش رئیسش و شکایتش را بکنی 100% دفعه بعد باهات درست حرف می زنه! اگر سرمون پایین باشه اینا سوارمون میشن، هرچند که ...
    5- جواب سوال در مورد بانک قبلی رو 100% نمی دونم اما اینا از اینکه شما از چند جا همزمان ارز بگیری با نامه بدون اسم بانک می ترسن برا همین قاتی شده همه چی فکر کنم. متاسفانه عدم همکاری و عدم برنامه ریزی ... .
    ویرایش توسط khashayar222 : February 25th, 2012 در ساعت 05:41 AM

Junior Member

سلام دوستان، با فرض اینکه توی ۱ بانک آشنا داشته باشیم حداکثر چقدر پول میدن؟ و آیا همه پول ۱سال رو (برای اقامت و شهریه) یک‌جا میدن یا باید هر ترم کل پروسه نامه گرفتن از وزارت علوم رو تکرار کنیم؟ ممنون.