صفحه 66 از 144 نخستنخست ... 16565758596061626364656667686970717273747576116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 651 تا 660 , از مجموع 1438

موضوع: انواع بانک ها، افتتاح حساب و انتقال پول از ایران به آلمان و بلعکس

Junior Member

پیش فرض پاسخ : همه چیز در مورد انواع بانک ها در آلمان

من مستر کارت دارم...شرایط خاصی‌ نداشت
    ممنون می شوم بفرمایید1. از کدام بانک گرفته اید؟ 2.آیا باید برای گرفتن آن باید در آلمان اقامت داشت یا نه؟ اقامت یکساله و بالاتر ؟ 3. آیا می توان هر ماهه مبلغی را به موجودی آن اضافه کرد یا نه؟ 4. آیا ارتباطی بین داشتن حساب بانکی و مستر کارت وجود دارد. منظورم این است که آیا باید حساب بانکی داشت تا بتوان مستر کارت گرفت یا نه؟ 5. آیا در ایران نیز می توان از آن استفاده کرد؟

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط zzzsss نمایش پست ها
    ممنون می شوم بفرمایید1. از کدام بانک گرفته اید؟ 2.آیا باید برای گرفتن آن باید در آلمان اقامت داشت یا نه؟ اقامت یکساله و بالاتر ؟ 3. آیا می توان هر ماهه مبلغی را به موجودی آن اضافه کرد یا نه؟ 4. آیا ارتباطی بین داشتن حساب بانکی و مستر کارت وجود دارد. منظورم این است که آیا باید حساب بانکی داشت تا بتوان مستر کارت گرفت یا نه؟ 5. آیا در ایران نیز می توان از آن استفاده کرد؟
    در مورد اقامت باید بگم که من با همان ویزا ی اولیه اقدام کردم برای کار‌های بانکیم و مشکلی‌ نبود....در مورد اسم بانک اشپارکاسه.....در مورد ارتباط بین حساب بانکی‌ و مستر کارت شکل‌های مختلفی‌ هست اما اینجوری که معمولاً دانشجوها میگیرن نوع شارژی هست که شما یه حساب باز می‌کنین یک بانک و در کنارش درخواست کارت اعتباری میدید بعد هر بار که بخواید مستر رو استفاده کنید پول رو از حساب اصلی‌ به مستر واریز می‌کنید....در مورد سوال آخر بله کارت اعتباری فلسف‌ش این هست که همه جای دنیا کار کنه...البته اگه منظورتون به شکل اونلاین هست

Member
    رشته و دانشگاه
    PhD in Electrical Engineering

دوستان، من الآن توی هند هستم و ویزا کارت دارم، Debit International Visa Card
    Credit Card نیست (یعنی فقط تا همون مبلغی که تو حساب دارم میشه خرید) از بانک X
    حالا بعد از دو سال مثلا دیدم کاش از بانک Y میگرفتم چون اگر با کارت بانک Y اینترنتی موبایلم رو شارژ میکردم بیشتر تخفیف میداد یا بلیط سینما و خرید و اینا، 5 درصد اضافه تخفیف میده.
    اونجا چه بانکی اینطوری خوبه؟
    (پول پیش زیادی هم نخواد و درضمن، اینجا اگر از یه مبلغی کمتر در یک دوره معین در حسابت پول باشه، جریمه میشی، مثلا باید در مجموع نود روز، حداقل 120 هزار تومن تو حسابت باشه والا 20 هزار تومن جریمه میش که حالا من چون یکبار کل شهریه رو ریختم تو حسابم و برداشتم، واسه 6 ماه اصلا مشکل نداشتم)

Junior Member

پیش فرض پاسخ : همه چیز درباره افتتاح حساب و انقال پول به آلمان ( بانک صادرات، صرافی، گواهی حس

سلام
    این ۸۰۴۰ یورو رو می شه از فرودگاه خارج کرد؟ چون من شنیده بودم که سقف مبلغ برای هر نفر ۵۰۰۰ دلار هست. تازه اگر فاکتور خرید داشته باشید.
    وزارت علوم هم که بعید می دونم توی زمان کوتاه ارز دانشجویی بده. چه کاری می شه کرد؟

ApplyAbroad Superstar

پیش فرض پاسخ : همه چیز درباره افتتاح حساب و انقال پول به آلمان ( بانک صادرات، صرافی، گواهی حس

نقل قول نوشته اصلی توسط mrroohian نمایش پست ها
    سلام
    این ۸۰۴۰ یورو رو می شه از فرودگاه خارج کرد؟ چون من شنیده بودم که سقف مبلغ برای هر نفر ۵۰۰۰ دلار هست. تازه اگر فاکتور خرید داشته باشید.
    وزارت علوم هم که بعید می دونم توی زمان کوتاه ارز دانشجویی بده. چه کاری می شه کرد؟
    بله میشه خارج کرد. اگه این پول همون پولیه که قرار بوده بلوکه کنید، توی قسمت ویزای پاسپورت شما نوشته که شما در ازای داشتن این 8040 تا می تونین برین آلمان.

مشکلی نیست اگه به جای یورو دلار با خودمون ببریم و اونجا چنج کنیم؟

Senior Member nima_AA آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Cutie Aida نمایش پست ها
    هیچ مشکلی نداره ولی هر چقدر چنج کردن کمتر اتفاق بیفته به صرفه تره !!
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

نقل قول نوشته اصلی توسط Cutie Aida نمایش پست ها
    طبق سایت مثقال
    يورو به دلار: EURUSD 1.3177

در نتیجه €8040 * 1.3177 = 10594$
    اگر به 500$ اضافی گیر ندند یا نخواین 10000€ همراهتون باشه فکر نمی کنم مشکلی پیش بیاد
    دوستانی که رفتند آلمان هم نظر بدند ممنون میشم

شاید چون سفارت قید میکنه باید معادل 8040 یورو رو باید داشته باشیم مشکلی نباشه!!به من گفتن اگه اونجا چنج کنم کمتر ضرر میکنم تا اینجا!

Junior Member

سلام

من به یکی از دانشگاهای آلمان باید 30 یورو برای اپلیکیشنم به یه حساب بانکی در آلمان پرداخت کنم. مشخصات حساب، کد SWIFT هم داره، اما هیچ جا واریز پول (حواله بانکی) رو برام انجام نمی دن و میگن مبلغش کم هست. از طرفی تا اونجا که می دونم، پرداخت به صورت حواله بانکی از طریق ویزا و مستر کارت شدنی نیست و باید به صورت یه مبادله حساب به حساب بانکی انجام بشه! ازتون تقاضا دارم که منو راهنمایی کنید.

مرسی

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)