صفحه 48 از 85 نخستنخست ... 383940414243444546474849505152535455565758 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 471 تا 480 , از مجموع 842

موضوع: آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا

سلام به دوستای عزیز. آیا کسی اطلاعی از تغییراتی که از 1 جولای اتفاق خواهد افتاد، داره؟ اگر کوچکترین خبری هم دارید، لطفاً بهم بگید. ممنون

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط tulipaphk62 نمایش پست ها
    سلام به دوستای عزیز. آیا کسی اطلاعی از تغییراتی که از 1 جولای اتفاق خواهد افتاد، داره؟ اگر کوچکترین خبری هم دارید، لطفاً بهم بگید. ممنون
    در تاپیک زیر یکسری اطلاعات هست:

http://www.applyabroad.org/forum/sho...%8C-2012/page2
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط haaaji نمایش پست ها
    سلام دوستان.یه سوال دارم شاید به اینجا هم مربوط نباشه ولی لطف کنید جواب بدید.من لیسانس برق قدرت دارم تازه تموم کردم واسه دانشگاه کرتین انرزی نو فوق لیسانس میخام اقدام کنم ولی 1ساله هست من فقط دوست دارم شهر پرث این دانشگاه باشم حالا چون 1ساله هست بعدش باید برگردم ایران؟یا میتونم بمونم؟
    اگر بخواهید از داخل استرالیا برای اقامت اپلای کنید باید یک مدرک تحصیلی از دانشگاه بگیرین که حداقل 2 سال براش درس خونده باشید و کمتر از این مدت قابل قبول نیست.

اما مساله موندن دراسترالیا بحث مفصلی هست. ممکنه شما بتونین اونجا کار پیدا کنید و کارفرما اسپانسر بشه تا شما بمونین. یا اینکه متقاضی برای مدتی غیر قانونی اونجا بمونه. یااینکه بورس بگیره برای ادامه تحصیل و بتونه ویزای دانشجوییش رو تمدید کنه و بمونه...و هزار مساله دیگه.

اگر شرایط تقاضای اقامت ( دایم یا موقت) رو دارین میتونین از ایران اپلای کنین وبعد برین استرالیا برای تحصیل و .....

کلا اظهار نظر پیچیده هست چون 1- منظور شما از موندن واضح گفته نشده 2- شرایط شما مشخص نیست.
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

ممنونم icarus. راستی میشه لطف کنید در مورد اسسمنت واسه EA هم راهنماییم کنید.

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط tulipaphk62 نمایش پست ها
    ممنونم icarus. راستی میشه لطف کنید در مورد اسسمنت واسه EA هم راهنماییم کنید.
    حتما
    در آدرس زیر که متعلق به Engineers Australia هست یک booklet برای دانلود گذاشته شده و هر آنچیزی که لازم دارین توش نوشته شده.

http://www.engineersaustralia.org.au...lls-assessment

کلا کسانی که در دانشگاههای ایران درس خوندن باید از روش CDR کارهاشون رو انجام بدن.( مثل خود من)

برای اینکار اصلی ترین مدارک مورد نیاز داشتن آیلتس جنرال 6 در همه مهارتها ، ترجمه مدرک تحصیلی و ریز نمرات، نامه سابقه کار و نوشتن CDR هست. البته یکسری چیزهای دیگه هم هست ولی اصلیهاش که آماده کردنشون کار میبره اینها هستن. درمورد CDR درستش اینه که خودتون بنویسین ولی ظاهرا یک کسانی هستن که برای آدم مینویسن و یک وجهی رو دریافت میکنن. اگر خواستین بدین براتون بنویسن ( که من توصیه نمیکنم) حتما دقت کنید که مربوط به کار خودتون باشه چون اگر تکراری باشه ( مثلا مال کس دیگه ای رو به شما بدن یا کار شمارو بدن به کس دیگه ای ) درصورت متوجه شدن EA برای شما و اون شخص مشکل پیش میاد و حتی ممکنه که پرونده اون شخص و شما در اداره مهاجرت باطل بشه.

اگر سوال دیگه ای بود بفرمایید.

Member سحرناز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation

نقل قول نوشته اصلی توسط farzanehdana نمایش پست ها
    خانم سحر ناز میشه شما هم لطف کنید و نظر بدید
    راستی شرایط 475 چی هستش؟
    آیا با اون هم اقامت دائم می دن؟
    دوست عزیزم icarus لطف دارند خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم
    بر اساس سیستم امتیازدهی جولای ۲۰۱۱
    Partner skills
    Five points can also be claimed for those where the primary applicant’s partner satisfies the
    threshold criteria for a visa.
    To claim partner points the primary applicant’s partner will need to meet the following criteria:
    • be included on the same visa application as the primary applicant
    • not be an Australian permanent resident or citizen
    • be less than 50 years old at the time of application
    • nominate an occupation on the same SOL as the primary applicant, and be assessed by the
    relevant assessing authority as having suitable skills for the occupation
    • have competent English
    • have been employed in a skilled occupation for at least 12 months in the 24 months before the
    application is lodged, or completed the Australian Study Requirement.

اگه برای ۱۷۵ درنظر دارید اقدام کنید این لینک را امتیازات را ببینید
    http://www.immi.gov.au/skilled/gener...oints-test.pdf

Member سحرناز آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط icarus نمایش پست ها
    از دوستان این فروم فکر میکنم سحرناز میتونن پاسخ کاملتری بهتون بدن چون خودشون ACS اسس شدن.
    دوست خوبم درواقع من خودم کامپیوتری نیستم همسرم کامپوتری هست و همونطور که اشاره کردید از ACS برای اسس ایشون اقدام کردیم و آفیسر دار شدیم و همین روزهاست که جوابش بیاد
    رشته خود من تعمیرات ساختمان هست که متاسفانه چون تو لیست SOL نیست از گرفتم ۵ امتیاز همسر که خودم باشم محروم هستیم و دل بستیم به آیلتس ۷-۷-۷-۷ همسر که بزودی امتحان داره

Member سحرناز آواتار ها
    رشته و دانشگاه

نقل قول نوشته اصلی توسط سحرناز نمایش پست ها
    بر اساس سیستم امتیازدهی جولای ۲۰۱۱
    Partner skills
    Five points can also be claimed for those where the primary applicant’s partner satisfies the
    threshold criteria for a visa.
    To claim partner points the primary applicant’s partner will need to meet the following criteria:
    • be included on the same visa application as the primary applicant
    • not be an Australian permanent resident or citizen
    • be less than 50 years old at the time of application
    • nominate an occupation on the same SOL as the primary applicant, and be assessed by the
    relevant assessing authority as having suitable skills for the occupation
    • have competent English
    • have been employed in a skilled occupation for at least 12 months in the 24 months before the
    application is lodged, or completed the Australian Study Requirement.

یادم رفت توضیح بدم حواس ندارم که

درواقع میگه چنانچه همسر شما شرایط اولیه لاج کردن به عنوان متقاضی اصلی را داره میتونه به عنوان همراه در پرونده شما ۵ امتیاز به پرونده اضافه کنه که با توضیحات شما متوجه شدم که براحتی میتونید از امتیاز ایشون استفاده کنید

من با این این پیش فرض میگم که همسرتون شهروند استرالیا نیستند
    سنشون بالاتر از ۵۰ نیست
    اسس هم شدند حالا چه به عنوان لیسانس چه فوق دیپلم مهم نیست مهم اینه که اسس شدند
    رشته ای که اسس شدند (developer programmer) هم که جزو SOL هست و به گفته خودتون سابقه کاریشون هم تایید شده

درضمن نگران نباشید هنوز اگه آیلتس ۶-۶-۶-۶ را نیاره میتونید روی ۵ امتیاز اسپانسر ایالتی حساب کنید و بزنید تو کار ویزای ۱۷۶
    به شدت توصیه میکنم حالا که اسس همسر را دارید تلاش کنید برای نمره آیلتس و درنهایت اگه دیگه چاره ای نبود ۱۷۶

موفق باشید

نقل قول نوشته اصلی توسط سحرناز نمایش پست ها
    یادم رفت توضیح بدم حواس ندارم که

درواقع میگه چنانچه همسر شما شرایط اولیه لاج کردن به عنوان متقاضی اصلی را داره میتونه به عنوان همراه در پرونده شما ۵ امتیاز به پرونده اضافه کنه که با توضیحات شما متوجه شدم که براحتی میتونید از امتیاز ایشون استفاده کنید

من با این این پیش فرض میگم که همسرتون شهروند استرالیا نیستند
    سنشون بالاتر از ۵۰ نیست
    اسس هم شدند حالا چه به عنوان لیسانس چه فوق دیپلم مهم نیست مهم اینه که اسس شدند
    رشته ای که اسس شدند (developer programmer) هم که جزو SOL هست و به گفته خودتون سابقه کاریشون هم تایید شده

درضمن نگران نباشید هنوز اگه آیلتس ۶-۶-۶-۶ را نیاره میتونید روی ۵ امتیاز اسپانسر ایالتی حساب کنید و بزنید تو کار ویزای ۱۷۶
    به شدت توصیه میکنم حالا که اسس همسر را دارید تلاش کنید برای نمره آیلتس و درنهایت اگه دیگه چاره ای نبود ۱۷۶

موفق باشید
    خیلی لطف کردید
    موضوعی که اینجاست اینه که اسپانسر ایالتی برای همه شغها وجود نداره و اگر بعضی از ایالتها هم این موضوع را قبول کنند، شرایط خاصی مثل داشتن آیلتس 7 در تمامی موارد رو دارند مثل رشته بنده System Analyst که اگر من بتونم چهارتا 7 بگیرم دیگه اسپانسر می هوام چی کار؟

امروز نتیجه اسس خودمم اومد و جالب اینکه یکماه کار اسس پرونده من با بیش از 8 سال سابقه کار انجام شد و برخلاف اینکه بعضی ها میگن خیلی سریع انجام شد.
    همسرم هم تا خرداد وقت داره و البته غیر از نمره ریدینگ و لیسنینگ به بقیه چیزاش مطمئنم و می تونه 6 بگیره

امیدوارم، امیدام ناامید نشه
    شرایط فعلی تغییر خواهد کرد. خوب یا بد

نقل قول نوشته اصلی توسط icarus نمایش پست ها
    حتما
    در آدرس زیر که متعلق به Engineers Australia هست یک booklet برای دانلود گذاشته شده و هر آنچیزی که لازم دارین توش نوشته شده.

http://www.engineersaustralia.org.au...lls-assessment

کلا کسانی که در دانشگاههای ایران درس خوندن باید از روش CDR کارهاشون رو انجام بدن.( مثل خود من)

برای اینکار اصلی ترین مدارک مورد نیاز داشتن آیلتس جنرال 6 در همه مهارتها ، ترجمه مدرک تحصیلی و ریز نمرات، نامه سابقه کار و نوشتن CDR هست. البته یکسری چیزهای دیگه هم هست ولی اصلیهاش که آماده کردنشون کار میبره اینها هستن. درمورد CDR درستش اینه که خودتون بنویسین ولی ظاهرا یک کسانی هستن که برای آدم مینویسن و یک وجهی رو دریافت میکنن. اگر خواستین بدین براتون بنویسن ( که من توصیه نمیکنم) حتما دقت کنید که مربوط به کار خودتون باشه چون اگر تکراری باشه ( مثلا مال کس دیگه ای رو به شما بدن یا کار شمارو بدن به کس دیگه ای ) درصورت متوجه شدن EA برای شما و اون شخص مشکل پیش میاد و حتی ممکنه که پرونده اون شخص و شما در اداره مهاجرت باطل بشه.

اگر سوال دیگه ای بود بفرمایید.

ممنون از توضیحات خوبتون. سوال دیگه ای که داشتم من می تونم قبل از فرستادن آیلتس، مدارکمو بفرستم واسه اسسمنت؟ من اردیبهشت امتحان خواهم داد. به نظرتون بهتره بفرستم از قبل یا اینکه بذارم با همون مدرک ایلتس بفرستم؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)