صفحه 81 از 232 نخستنخست ... 31717273747576777879808182838485868788899091131181 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 801 تا 810 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

خوب دوست عزیز می تونی از این کپی یه اسکن بگیری و بزاری این جا تو سایت که بقیه هم این بخشنامه دستشون باشه و مشکلشون حل شه ؟؟

سوال؟
    آیا برای بچه هایی که نوبتشون برای 5 ماه دیگه هستش و با توجه به اون اطلاعیه وزارت علوم ( اطلاعیه ای که بطور خودجوش تاریخ درجش تو سایت نشا عوض شد ) این روش کار میکنه ؟

دوستانی که اخیرا موفق شدند ارز بگیرند و از کشور خارج شوند پاسخ بدند لطفا

آیا وفتی خودمون از بانک ارز می گیریم در پاسمون ثبت می شه که چقدر ارز گرفتیم؟ و آیا موقع خروج از کشور چک می کنند که چقدر ارز همراهمون هست؟ آیا باید حتما معادل ارزی که از بانک دریافت کردیم و نه کمتر یا بیشتر از اون ارز همراهمون باشه؟ آیا دانشجویان موقع خروج از کشور برای بردن ارز محدودیتی دارند و ارز آنها چک می شود؟ مثلا اینکه چقدر مجازید ارز همراهتون ببرید و یا ازتون خواستند که مدرک گرفتنش را ارایه بدید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط پری سیما نمایش پست ها
    دوستانی که اخیرا موفق شدند ارز بگیرند و از کشور خارج شوند پاسخ بدند لطفا

آیا وفتی خودمون از بانک ارز می گیریم در پاسمون ثبت می شه که چقدر ارز گرفتیم؟ و آیا موقع خروج از کشور چک می کنند که چقدر ارز همراهمون هست؟ آیا باید حتما معادل ارزی که از بانک دریافت کردیم و نه کمتر یا بیشتر از اون ارز همراهمون باشه؟ آیا دانشجویان موقع خروج از کشور برای بردن ارز محدودیتی دارند و ارز آنها چک می شود؟ مثلا اینکه چقدر مجازید ارز همراهتون ببرید و یا ازتون خواستند که مدرک گرفتنش را ارایه بدید؟
    سلام دوست عزیز
    موقع خروج از مرز کسی چک نمیکنه شما چقدر ارز همراهته معمولا میگن از ایران بیشتر از 5000 دلار نمیتونی با خودت ببری اما من شخصا چند باری که آمدم هرگز نه کسی پرسید نه چک کرد
    کسی از شما مدرکی دال بر تعداد ارزی که گرفتی نمیخواد هر چی میتونی با خودت بیار
    کلا چه دانشجو چه مسافر عادی کسی ارزش را چک نمیکنه

جهت تکمیل صحبت های شما،
    تو ایران ممکنه چک نشه اما تو کشور مقصد اگر 10 20 هزار دلار همراهت باشه هم سگ پول شناس در فرودگاه های بزرگ هست و هم اینکه ممکنه مسئول ها ازشما بپرسند که چقدر ارز داری که شما باید حقیقت را بگی و با نشون دادن مدرک دانشگاه و ... موضوع حل میشود اما تا بحال از من یک باز فقط سوال شد در فرودگاه لندن که چقدر پول داری که وقت گفتم دانشجو هستم و از ایران میام و خانوادم این پول را بمن داده و موضوع حل شد.

در کل خارج از کشور مشکلی نیست چون انسان هستند و شعور برخورد کردن دارند تنها نباید بهشون دروغ گفت... همین

Junior Member

من می خواستن برای ارز ثبت نام کنم تو سایت نشا
    با مدرک زبان ۵ ایلس مشکلی نیست برای مقطع دکتری (پدیرش هم گرفتم)
    اینها بعدا تعهدی نمی گیرند که پول رو بهشون پی بدیم یا نه
    در کل این ها چه تعهدی می گیرند در قبال پرداخت پول
    من فقط برای یک ترم نیاز دارم به پول و برای ترم های بعد دیگه نمی خوام استفاده کنم ار این طرح این مشکلی نداره

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط scoter0 نمایش پست ها
    من می خواستن برای ارز ثبت نام کنم تو سایت نشا
    با مدرک زبان ۵ ایلس مشکلی نیست برای مقطع دکتری (پدیرش هم گرفتم)
    اینها بعدا تعهدی نمی گیرند که پول رو بهشون پی بدیم یا نه
    در کل این ها چه تعهدی می گیرند در قبال پرداخت پول
    من فقط برای یک ترم نیاز دارم به پول و برای ترم های بعد دیگه نمی خوام استفاده کنم ار این طرح این مشکلی نداره
    شما موقعی که ارز را میخوای بگیری پولشو ازت میگیرن
    چه فکری کردی؟
    فکر کردی الان ارز میدن بعد چول میگیرن؟
    نه جانم این ارز دانشجویی فقط حسنش اینه که شما ارز به قیمت دولتی میگیری نه آزاد
    اگر غیر از این هست دوستان دیگه بگند ما هم بدانیم

Junior Member

سلام دوستان...پدرم نامه من را روز جمعه گرفته.حالا که به بانک مراجعه کرده اند وکالتنامه خواسته اند.مگر برای والدین هم وکالتنامه می خواهند؟من ایران نیستم باید چکار کنم؟

من با مراجعه به سایت نشا و خواندن «سوالات متداول» کمی گیج شدم.
    اگر کسی ثبت نام دانشگاه را انجام داده باشد با داشتن گواهی اشتغال به تحصیل میتواند ارز را دریافت کند.
    ولی کسانی که برای بار اول میخواهند از کشور خارج شوند و هنوز ثبت نام نکرده اند، چطور می توانند ارز دریافت کنند؟ آیا باز هم باید از سایت نشا وقت گرفت؟
    گفته شده که داشتن ویزا برای این دسته از دانشجویان کافی است. ولی فرض کنید که ویزای شما قبل از تاریخی که نوبت گرفته اید آماده شود. و یا وقتی که نوبت شما می شود هنوز ویزای شما آماده نباشد.
    آیا دوستان تجربه ای دارند؟
    کوچ تا چند؟ مگر می شود از خویش گریخت؟
    بال، تنها غم غربت به پرستوها داد.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط malma نمایش پست ها
    سلام دوستان...پدرم نامه من را روز جمعه گرفته.حالا که به بانک مراجعه کرده اند وکالتنامه خواسته اند.مگر برای والدین هم وکالتنامه می خواهند؟من ایران نیستم باید چکار کنم؟
    بله از والدین وکالت نامه میخوان
    شما هر جا که باشی میتونی به والدینت وکالت نامه بدی برو سفارت راهنماییت میکنن