صفحه 67 از 144 نخستنخست ... 17575859606162636465666768697071727374757677117 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 661 تا 670 , از مجموع 1438

موضوع: انواع بانک ها، افتتاح حساب و انتقال پول از ایران به آلمان و بلعکس

Junior Member

پیش فرض پاسخ : همه چیز درباره افتتاح حساب و انقال پول به آلمان ( بانک صادرات، صرافی، گواهی حس

نقل قول نوشته اصلی توسط MSC نمایش پست ها
    سلام

من به یکی از دانشگاهای آلمان باید 30 یورو برای اپلیکیشنم به یه حساب بانکی در آلمان پرداخت کنم. مشخصات حساب، کد SWIFT هم داره، اما هیچ جا واریز پول (حواله بانکی) رو برام انجام نمی دن و میگن مبلغش کم هست. از طرفی تا اونجا که می دونم، پرداخت به صورت حواله بانکی از طریق ویزا و مستر کارت شدنی نیست و باید به صورت یه مبادله حساب به حساب بانکی انجام بشه! ازتون تقاضا دارم که منو راهنمایی کنید.

مرسی
    تنها راهش صرافی یا دوستانی توی یک کشور دیگه هست.

Junior Member

پیش فرض پاسخ : همه چیز درباره افتتاح حساب و انقال پول به آلمان ( بانک صادرات، صرافی، گواهی حس

نقل قول نوشته اصلی توسط mrroohian نمایش پست ها
    تنها راهش صرافی یا دوستانی توی یک کشور دیگه هست.
    صرافی هایی که من سر زدم این کار رو برام انجام ندادن. میشه یه صرافی بهم معرفی کنید؟ اگه دوست ندارین که اینجا اسمش بیاد، برام مشخصاتش رو تو یه پیغام بفرستید.

در ضمن مرسی ازینکه جواب پیغامهام رو میدین.

نقل قول نوشته اصلی توسط MSC نمایش پست ها
    صرافی هایی که من سر زدم این کار رو برام انجام ندادن. میشه یه صرافی بهم معرفی کنید؟ اگه دوست ندارین که اینجا اسمش بیاد، برام مشخصاتش رو تو یه پیغام بفرستید.

در ضمن مرسی ازینکه جواب پیغامهام رو میدین.
    30 یورو پول خیلی کمیه و 99 درصد صرافی ها براتون نمیفرستن. به نظر من بیشتر دنبال یه نفر باشید که کارت اعتباری داره. یا خودتون یه کارت اعتباری ارزون بخرید. بعضی از دوستان هم تو همین فروم و تو قسمت پرداخت هزینه ها با کارت اعتباری کمک می کنند و کار دوستان رو راه میندازن.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط genius نمایش پست ها
    30 یورو پول خیلی کمیه و 99 درصد صرافی ها براتون نمیفرستن. به نظر من بیشتر دنبال یه نفر باشید که کارت اعتباری داره. یا خودتون یه کارت اعتباری ارزون بخرید. بعضی از دوستان هم تو همین فروم و تو قسمت پرداخت هزینه ها با کارت اعتباری کمک می کنند و کار دوستان رو راه میندازن.
    مرسی از راهنماییتون. امروز یه صرافی پیدا کردم که گفت 50 یورو هزینه انتقال برای اون 30 یورو می گیره، یعنی جمعا 80 یورو باید هزینه کنم. زمان انتقال 5 تا 7 روز طول می کشه! SWIFT یک ماه پیش اعلام کرد که بانک های ایران رو از سیستمش خارج خواهد کرد و از طرفی خیلی از صرافی ها مشکل دارن با تک نرخی شدن ارز توسط بانک مرکزی و ... کلا خیلی سخت داره حواله های بانکی انجام میشه و هزینه انتقال حواله بالا رفته. برای همین تا اونجایی که من فهمیدم بهترین راه این هست که از محل گیرنده پول درخواست دادن شماره حساب مستر یا ویزا کنیم و از طریق کارت اعتباری این کار رو انجام بدیم. در بدترین حالت هم مجبوریم که با همین صرافی ها یه جوری کار رو انجام بدیم. البته من هنوز به بانک ها سر نزدم که ببینم وضعیت به چه شکله.
    ویرایش توسط MSC : February 26th, 2012 در ساعت 05:55 PM دلیل: اصلاح

Junior Member

سلام
    چند تا سوال داشتم
    1) شرط سفارت برا دادن ويزا اينه كه يا بايد تو آْلمان ساپورت مالي بشي يا 8000 يورو داشته باشي .ساپورت كه ندارم اقامت آلمان رو هم ندارم كه به نامم حساب باز بشه بانگها هم كه تحريم هستن پس تكليف من چي؟
    2)يكي از دوستان بهم گفت پول بايد اينجا تو بانك بلوكه شه .خب اگه قراره پول بلوكه شه پس چه طور ميشه هر ماه 650 تا ازآلمان برداشت
    3)در ضمن آيا اين مبلغ رو از طريق وزارت علوم به صورت ارز دانشجويي ميشه گرفت ؟يا بايد به صورت آزاد و از صرافي ها گرفت؟

از دوستان عزيز خواهش ميكنم هر كسي از موضوع مطلع هست كمكم كنه
    ممنون

نقل قول نوشته اصلی توسط iiriiza نمایش پست ها
    سلام
    چند تا سوال داشتم
    1) شرط سفارت برا دادن ويزا اينه كه يا بايد تو آْلمان ساپورت مالي بشي يا 8000 يورو داشته باشي .ساپورت كه ندارم اقامت آلمان رو هم ندارم كه به نامم حساب باز بشه بانگها هم كه تحريم هستن پس تكليف من چي؟
    2)يكي از دوستان بهم گفت پول بايد اينجا تو بانك بلوكه شه .خب اگه قراره پول بلوكه شه پس چه طور ميشه هر ماه 650 تا ازآلمان برداشت
    3)در ضمن آيا اين مبلغ رو از طريق وزارت علوم به صورت ارز دانشجويي ميشه گرفت ؟يا بايد به صورت آزاد و از صرافي ها گرفت؟

از دوستان عزيز خواهش ميكنم هر كسي از موضوع مطلع هست كمكم كنه
    ممنون
    شما 8040 يورو رو اينجا توي يكي از بانك هاي ايران ميزاري و گواهي حسبتو مي بري سفارت روز مصاحبه. اونجا خودشون هم مي گن كه اگه ويزات ok بشه بايد اين پولو با خودت ببري و تو فرودگاه هم چك مي كنن. در نتيجه بعد از اينكه ويزاتون اومد و خواستين برين اين پول رو هم با خودتون مي بريد آلمان و اونجا كه رسيدين ميزارين بانك و بلوك مي شه و فقط ماهي 650 تا مي شه ازش برداشت. بله وزارت علوم اين پول رو بهتون مي ده. البته الان سرشون فوق العاده شلوغه. من خودم امروز اونجا بودم وحشتناك بود. وزارت علوم نامه به بانك مي ده و بانك هم به شما 8000 يورو به نرخ دولتي مي ده.

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط genius نمایش پست ها
    شما 8040 يورو رو اينجا توي يكي از بانك هاي ايران ميزاري و گواهي حسبتو مي بري سفارت روز مصاحبه. اونجا خودشون هم مي گن كه اگه ويزات ok بشه بايد اين پولو با خودت ببري و تو فرودگاه هم چك مي كنن. در نتيجه بعد از اينكه ويزاتون اومد و خواستين برين اين پول رو هم با خودتون مي بريد آلمان و اونجا كه رسيدين ميزارين بانك و بلوك مي شه و فقط ماهي 650 تا مي شه ازش برداشت. بله وزارت علوم اين پول رو بهتون مي ده. البته الان سرشون فوق العاده شلوغه. من خودم امروز اونجا بودم وحشتناك بود. وزارت علوم نامه به بانك مي ده و بانك هم به شما 8000 يورو به نرخ دولتي مي ده.
    من هفته قبل ارز گرفتم و الان آلمانم. با نامه وزارت علوم برای هر ترم تا سقف ۴۵۰۰ یورو بیشتر نمی شه گرفت. موقع رفتن هم فقط برای یک ترم رو می تونید بگیرید. برای ترم دوم باید گواهی اشتغال به تحصیل بفرستید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mrroohian نمایش پست ها
    من هفته قبل ارز گرفتم و الان آلمانم. با نامه وزارت علوم برای هر ترم تا سقف ۴۵۰۰ یورو بیشتر نمی شه گرفت. موقع رفتن هم فقط برای یک ترم رو می تونید بگیرید. برای ترم دوم باید گواهی اشتغال به تحصیل بفرستید.

از کدوم بانک گرفتید؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط Cutie Aida نمایش پست ها
    از کدوم بانک گرفتید؟
    بانک سرمایه چون آشنا داشتم کارم را انجام داد البته خیلی دردسر داشت. بانک های ملی به من گفت که تا سه ماه دیگه نوبتت نمی شه. ازدحام دانشجو هست.

Junior Member

مقدار ارز رو بانک مشخص میکنه یا تو نامه وزارت علوم قید شده؟

برچسب‌های این موضوع

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)