مرسی از راهنماییتون. امروز یه صرافی پیدا کردم که گفت 50 یورو هزینه انتقال برای اون 30 یورو می گیره، یعنی جمعا 80 یورو باید هزینه کنم. زمان انتقال 5 تا 7 روز طول می کشه! SWIFT یک ماه پیش اعلام کرد که بانک های ایران رو از سیستمش خارج خواهد کرد و از طرفی خیلی از صرافی ها مشکل دارن با تک نرخی شدن ارز توسط بانک مرکزی و ... کلا خیلی سخت داره حواله های بانکی انجام میشه و هزینه انتقال حواله بالا رفته. برای همین تا اونجایی که من فهمیدم بهترین راه این هست که از محل گیرنده پول درخواست دادن شماره حساب مستر یا ویزا کنیم و از طریق کارت اعتباری این کار رو انجام بدیم. در بدترین حالت هم مجبوریم که با همین صرافی ها یه جوری کار رو انجام بدیم.البته من هنوز به بانک ها سر نزدم که ببینم وضعیت به چه شکله.
ویرایش توسط MSC : February 26th, 2012 در ساعت 05:55 PM دلیل: اصلاح
سلام
چند تا سوال داشتم
1) شرط سفارت برا دادن ويزا اينه كه يا بايد تو آْلمان ساپورت مالي بشي يا 8000 يورو داشته باشي .ساپورت كه ندارم اقامت آلمان رو هم ندارم كه به نامم حساب باز بشه بانگها هم كه تحريم هستن پس تكليف من چي؟
2)يكي از دوستان بهم گفت پول بايد اينجا تو بانك بلوكه شه .خب اگه قراره پول بلوكه شه پس چه طور ميشه هر ماه 650 تا ازآلمان برداشت
3)در ضمن آيا اين مبلغ رو از طريق وزارت علوم به صورت ارز دانشجويي ميشه گرفت ؟يا بايد به صورت آزاد و از صرافي ها گرفت؟
از دوستان عزيز خواهش ميكنم هر كسي از موضوع مطلع هست كمكم كنه
ممنون
شما 8040 يورو رو اينجا توي يكي از بانك هاي ايران ميزاري و گواهي حسبتو مي بري سفارت روز مصاحبه. اونجا خودشون هم مي گن كه اگه ويزات ok بشه بايد اين پولو با خودت ببري و تو فرودگاه هم چك مي كنن. در نتيجه بعد از اينكه ويزاتون اومد و خواستين برين اين پول رو هم با خودتون مي بريد آلمان و اونجا كه رسيدين ميزارين بانك و بلوك مي شه و فقط ماهي 650 تا مي شه ازش برداشت. بله وزارت علوم اين پول رو بهتون مي ده. البته الان سرشون فوق العاده شلوغه. من خودم امروز اونجا بودم وحشتناك بود. وزارت علوم نامه به بانك مي ده و بانك هم به شما 8000 يورو به نرخ دولتي مي ده.
مقدار ارز رو بانک مشخص میکنه یا تو نامه وزارت علوم قید شده؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)