صفحه 84 از 232 نخستنخست ... 34747576777879808182838485868788899091929394134184 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 831 تا 840 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member babak1234 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Aalto University, Master in strategy

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط abcdeng نمایش پست ها
    میشه لطفا لینک لیست وزارت علوم رو اینجا بزارید؟ ممنون
    http://iranscholarship.msrt.ir/
    Share your knowledge. It is a way to achieve immortality

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط babak1234 نمایش پست ها
    من لیست اسامی دانشجویانی که نامه براشون صادر شده رو می خواستم که توی این لینکی که شما دادید نیست! ممنون

Junior Member

با سلام خدمت دوستان
    من برای ویزای کانادا اقدام کردم، ولی هنوز ویزام نیومده و منتظر هستم
    توی سایت نشا برای ثبت نام برای ارز دانشجویی ویزا رو می خواد.
    می خواستم بدونم میشه بدون ویزا تو سایت ثبت نام کرد که نوبت بگیریم بعد که ویزا اومد بریم دنبال بقیه کارها. چون شنیدم نوبت هاش 5 ماهه است؟ یا حتماً موقع ثبت نام باید ویزا هم باشد؟
    ممنون

Member vanadis آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    UT-Chem

نقل قول نوشته اصلی توسط kamranmn نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    من برای ویزای کانادا اقدام کردم، ولی هنوز ویزام نیومده و منتظر هستم
    توی سایت نشا برای ثبت نام برای ارز دانشجویی ویزا رو می خواد.
    می خواستم بدونم میشه بدون ویزا تو سایت ثبت نام کرد که نوبت بگیریم بعد که ویزا اومد بریم دنبال بقیه کارها. چون شنیدم نوبت هاش 5 ماهه است؟ یا حتماً موقع ثبت نام باید ویزا هم باشد؟
    ممنون
    سلام دوست عزیز
    ما هم بدون ویزا ثبت نام کرده ایم. به جای فایل ویزا یه صفحه خالی آپلود کن تا ثبت نام انجام بشه. درخواست بانک هم بعدش انجام بده تا در لیست نوبت ها قرار بگیری.
    موفق باشی

آقا من دیگه بریدم، جالب که ایران نیستم و فقط دارم خط می دم که چیکار کنن چیکار نکنن خانوادم و انقدر استرس و تنش فقط برای اینکه با آدمهایی طرف هستیم که هر روز یک حرف و قانون و برخورد دارند !
    بالاخره با 1000 بدبختی نامه به بانک را گرفتند، اما تاریخ زدن از 90/10/1 تا 91/3/31 یعنی 6 ماه و کلا" وزارت علوم ترم قبلی را پیچوند !!؟؟؟ در صورتی که من قبل از شروع ترم اقدام کردم که با توجه به خرابی سایت و ... کمی دیر شد .
    البته توی برگه اشتغال به تحصیل برای من نوشته اند که از 26 سپتامبر 2011 تا 26 سپتامبر 2012 دانشجو هستم .. نمی دانم چرا وزارت .... این جوری کرده !!!!! البته می دونم که هر نیمسال 1 باز نامه میدن اما ... !
    بهرحال بانک میگه شما نامه برای 6 ماه داری هزینه دانشگاهت برای 6 ماه چقدره ؟!!!!!!! بهشون می گم اینجا ( انگلیس) اول سال کل پول را می گیرند و ترمی پول نمی گیرند !!! اصلا ایجا نظام آموزشی سالی واحدی هستش.... اما گوشی بدهکار نیست !!!!
    خلاصه بانک در آخر گفت تازه همینم که اگر بدیم بهتون اینور سال نمی تونیم بدیم !!! ( بانک سامان )

حالا موندیم که چه بانکی بریم !!!!!!!!!! و اینکه با این نامه و این تاریخ چه کار می شود کرد و اینکه پول دانشگاه چی خواهد شد!
    چه بانکی !!!!! سریع ارز میده ؟ یعنی اصلا امکانش نیست نامه را بدی ارز را همان روز بگیری ؟!!!!!!!!!

اگر تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید.

من لیست اسامی دانشجویانی که نامه براشون صادر شده رو می خواستم که توی این لینکی که شما دادید نیست! ممنون
    چند روز پیش یه اطلاعیه بود بالای این لینک به تاریخ 3 اسفند که الان به طرز مشکوکی ناپدید شده!

دوستان , چند تا شعبه بانک ملی زنگ زدم میگن ما نامه های بدون ذکر نام شعبه رو قبول نمی کنیم , میگم : بخشنامه بانک مرکزیه ... میگه واسه خودش بخش نامه داده , هنوز بانک ملی به ماها چیزی اعلام نکرده !!

حالا جایی هست بتونیم در بانک ملی زنگ بزنیم که این قضیه رو زودتر حل کنن ؟

Junior Member

میشه لطفا لینک لیست وزارت علوم رو اینجا بزارید؟ ممنون
    همانطور که دوستان گفتند خبر مربوط به ارسال نامه به شهرستان ها بصورت خودجوش غیب شده! اما من لیست مربوط به تبریز رو دانلود کرده بودم که مجدداً تو این آدرش آپ کردم . http://uplod.ir/0osoz253309u/tabriz11.pdf.htm
    الان من کی برم وزارت علوم؟ تاریخ رو برا تیر زدن اما میخوام زودتر برم. میشه؟!!

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_pooya نمایش پست ها
    دوستان , چند تا شعبه بانک ملی زنگ زدم میگن ما نامه های بدون ذکر نام شعبه رو قبول نمی کنیم , میگم : بخشنامه بانک مرکزیه ... میگه واسه خودش بخش نامه داده , هنوز بانک ملی به ماها چیزی اعلام نکرده !!

حالا جایی هست بتونیم در بانک ملی زنگ بزنیم که این قضیه رو زودتر حل کنن ؟
    شما برو وزارت علوم کپی بخشنامه بانک مرکزی رو بگیر همون طبقه اول واحد فتوکپی بهت میده 50 تومن هم پول کپی میگیره. بعد اونو به بانک نشون بده اگر قبول نکرد زنگ بزن بازرسی بانک ملی و در نهایت بازرسی بانک مرکزی اینو تو وزرات علوم دکتر مسلمی مدیر کل بورس و اعزام دانشجو به ما گفت همچنین گفت اگر بانک مقاومت کرد بگین روی همین بخشنامه بنویسه که ما به این شکل یعنی بدون نام دلار نمیدیم بعد با اون میشه پدر اون شعبه رو در آورد چون خلاف دستورالعمل بانک مرکزی داره کار میکنه. من خودم بخشنامه رو داشتم ولی همون روز دادم به بانک. اگر هم کسی بخشنامه رو داره اینجا اپلود کنه که خیلی خوب میشه. تاریخ بخشنامه 2 اسفند 90 هست واسه همین خیلی بانکها هنوز خبر ندارن.
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

نقل قول نوشته اصلی توسط tufarqan نمایش پست ها
    همانطور که دوستان گفتند خبر مربوط به ارسال نامه به شهرستان ها بصورت خودجوش غیب شده! اما من لیست مربوط به تبریز رو دانلود کرده بودم که مجدداً تو این آدرش آپ کردم . http://uplod.ir/0osoz253309u/tabriz11.pdf.htm
    الان من کی برم وزارت علوم؟ تاریخ رو برا تیر زدن اما میخوام زودتر برم. میشه؟!!
    کسی بوده رفته باشه دانشگاه تبریز و گرفته باشه؟ظاهرا یکی از بچه ها رفته و پیچوندنش . من متاسفانه آدرس قسمتی که باید مراجعه بشه رو گم کردم. من الان اسمم تو این لیست هست و مدارکم هم آماده ان. باید چیکار کنم؟ تهران بودم وزارت علوم نرفتم که میام از تبریز میگیرم!