1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
ویرایش توسط faraz_fahimi : March 1st, 2012 در ساعت 11:34 AM
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
سلام ممنون از راهنمايي شما ، روز 17 فوريه اي كيس آپديت شده من يه ايميل جديد و متفاوت با ايميل پرونده قبليم به اونا اعلام كردم و اولين ايميلي كه بياد توي اين باكس در مورد پرونده مهاجرتيم خواهد بود ايميل پرونده قبليم فقط يك حرف كمتر داره لذا بقيه حروف آدرس مثل هم هستند لذا من هر دو ايميلم رو چك مي كنم كه مبادا با يك نگاه اجمالي شايد اونا متوجه حرف اضافه ايميل جديدم نشوند پس
ميشه همون ايميل قبليم هردو رو چك ميكنم هر چي خدا بخواد همون ميشه
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
سلام
کسانی که NOC 2151 هستند و ژانویه پروندشونو فرستادن آیا خبری براتون رسیده؟
پرونده من که 16 ژانویه رسیده بود امروز برگشت خورد به دلیل پر شدن ظرفیت !
ویرایش توسط HosseinKazemi : March 1st, 2012 در ساعت 01:13 AM
پرونده دوست من هم که 2151 بود 5 ژانویه پست شد 9 ژانویه رسید CIO نامه پر شدن رو 16 فوریه براش تایپ کردند همون روز با پست عادی پست کردند ایران و دیروز 29 فوریه بنده خدا پرونده برگشتی شو دریافت کرد
ولی یه چیز جالب تو فرم Generic که ما قبلا می نوشتیم دمشق (البته وقتی داشت پرونده رو می فرستاد ویزا آفیس مون همون دمشق بود ) بچه های CIO با مداد خط کشیده بودند و نوشته بودند آنکارا - ترکیه - یعنی اینا 37 روز پرونده رو نگه داشتند تو این فاصله ویزا افیس هم تغییر کرد انقدر دست دست کردن تا گپ پر شد و پس فرستادند نامردا ....
علاقه مندی ها (Bookmarks)