صفحه 40 از 137 نخستنخست ... 30313233343536373839404142434445464748495090 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 391 تا 400 , از مجموع 1365

موضوع: همه سوالات شما درباره پذیرش از دانشگاه British Columbia

Junior Member

پیش فرض پاسخ : همه سوالات شما درباره پذیرش از دانشگاه British Columbia

پس از دوباره باید بفرستم؟!
    ای بابا...الکی یه نسخه ترجمه رفت...فکر کنم چند روز هم طول بکشه ریز نمره رسمی بدن...
    فرقی هست بین اینکه خودشون بفرستن از همونجا تا اینکه بگم بگیرن و خانواده یا دوستانم بفرستن؟
    فکر کنم در مورد دانشگاه سوئد هم در نهایت راه بیان که بذارن تو یه پاکت و مهر و موم کنن و بعد اگه نمی فرستادن باز از دوباره بفرستم....

در مورد رفرنس شما نظری دارید؟به نظرت منظورشون چیه؟
    اولین بار اینو گفتن قبل از اینکه دومی رو بگن...دومی رو اصن من نمی فهمم مشکلشون چیه؟!
    Please be advised we have received your reference from Kevin Bishop. This reference will not be considered as it is not an academic reference. Please provide a replacement reference for your application.

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    نه همه ی رشته ها که اعلام نشده. شما بهتره از دوستی، کسی، بخواین بره دانشگاه تهران و براتون کارنامه ی در پاکت بسته بگیره. شنیدم که تهران هم مثل شریف و پلی تکنیک کارنامه انگلیسی صادر می کنه. اگه هم اصرار کردن خودشون باید ارسال کنند و دست کسی نمیدن (مثل پلی تکنیک)، آدرس اون جا رو می دین دیگه.

نقل قول نوشته اصلی توسط hirsa نمایش پست ها
    پس از دوباره باید بفرستم؟!
    ای بابا...الکی یه نسخه ترجمه رفت...فکر کنم چند روز هم طول بکشه ریز نمره رسمی بدن...
    فرقی هست بین اینکه خودشون بفرستن از همونجا تا اینکه بگم بگیرن و خانواده یا دوستانم بفرستن؟
    فکر کنم در مورد دانشگاه سوئد هم در نهایت راه بیان که بذارن تو یه پاکت و مهر و موم کنن و بعد اگه نمی فرستادن باز از دوباره بفرستم....

در مورد رفرنس شما نظری دارید؟به نظرت منظورشون چیه؟
    اولین بار اینو گفتن قبل از اینکه دومی رو بگن...دومی رو اصن من نمی فهمم مشکلشون چیه؟!
    Please be advised we have received your reference from Kevin Bishop. This reference will not be considered as it is not an academic reference. Please provide a replacement reference for your application.

سلام
    به نظر می اد متنش به نظرشون اکادمیک نبوده البته این نظر بنده است ازشون بپرسین ایا این مشکله؟

ApplyAbroad Guru

احتمالا منظورشون اینه که این رفرنس در مورد سوابق کاری شما صحبت کرده نه سوابق تحصیلی و آکادمیک.

Junior Member

ممنون بچه ها...
    استادم الان بهش دسترسی ندارم تا 11 مارچ...رفته اتیوپی...نمی دونم باید چکار کنم...امیدوارم راه بیان....البته کانادایی ها مخصوصا ubc فکر کنم حساس باشن

The reference from Kevin Bishop will not be considered as it reads to be a professional reference, please check with the referee as he is aware. A replacement reference is required for your application.

من با این استاد کورس داشتم ولی نمی دونم چرا اینجوری میگن..ولی یه احتمالی که شما هم بهش اشاره کردید ممکنه استاد فقط اشاره به یه پروژه ای که باهاش به صورت غیر مستقیم کار کردم کرده...

ممنون بچه ها...
    استادم الان بهش دسترسی ندارم تا 11 مارچ...رفته اتیوپی...نمی دونم باید چکار کنم...امیدوارم راه بیان....البته کانادایی ها مخصوصا ubc فکر کنم حساس باشن

The reference from Kevin Bishop will not be considered as it reads to be a professional reference, please check with the referee as he is aware. A replacement reference is required for your application.

من با این استاد کورس داشتم ولی نمی دونم چرا اینجوری میگن..ولی یه احتمالی که شما هم بهش اشاره کردید ممکنه استاد فقط اشاره به یه پروژه ای که باهاش به صورت غیر مستقیم کار کردم کرده...

سلام این دانشگاه فورم مخصوص داره البته دپارتمان شما رو نمی دونم که توش باید علامت بزنن مسائل اکادمیک رو شاید بهتره ازاون استفاده کنید
    موفق باشید

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

UBC سخت گیر ترین دانشگاهی که من امسال اپلای کردم هنوز دارم با این دنگ و فنگ هاشون دست و پنجه نرم می کنم. بهتره هرچی ازتون خواستن تهیه کنید و بفرستید چون مرغشون رسما یه پا داره !
    ممنون بچه ها...

Junior Member

ممنون دوستان عزیز
    مهسای عزیز فکر کنم منظورتون اون فایل پی دی اف interactive مخصوص توصیه نامه بود نه؟
    من هم اون رو براشون فرستادم...
    بعد هم استاد اینقدر آشنا هست و قبلا هم ازش توصیه نامه گرفتم که تصور اینکه فرم رو اشتباهی پر کرده باشه محاله...

bigwigkhordad والا من بهشون ای میل زدم ببینم چی میشه...ریز نمره اینجا رو میشه فرستاد فردا تو پاکت و مهر شده ولی مشکل مال ایران هست و توصیه نامه چون استاد رفته ناکجا آباد که به اینترنت دسترسی نداره و دوم هم جایگزین پیدا کردن سخته....

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa.j نمایش پست ها
    سلام این دانشگاه فورم مخصوص داره البته دپارتمان شما رو نمی دونم که توش باید علامت بزنن مسائل اکادمیک رو شاید بهتره ازاون استفاده کنید
    موفق باشید
    نقل قول نوشته اصلی توسط bigwigkhordad نمایش پست ها
    UBC سخت گیر ترین دانشگاهی که من امسال اپلای کردم هنوز دارم با این دنگ و فنگ هاشون دست و پنجه نرم می کنم. بهتره هرچی ازتون خواستن تهیه کنید و بفرستید چون مرغشون رسما یه پا داره !

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

ممنون بچه ها...

اون استاد ممکنه از آدرس ِ غیر آکادمیکش ارسال کرده باشه؟ اگه این طوری باشه قبول نمی کنن. در غیر این صورت شاید در قسمت عنوان و سِمَت درست اطلاعات وارد نشده.
    در مورد کارنامه هم نه لازم نیست حتمن دانشگاه ارسال کنه. من خودم همراه بقیه مدارک پست کردم، ولی چون تو پاکت مهر و موم بود هیچ مشکلی ایجاد نشد.

Junior Member

خیر...
    ازش ریکام گرفتم قبلا و همشون وصول شدن و این اولین باره که میگه نمیشه...
    بهشون میل زدم دقیقا ببینم مشکل چیه؟
    به استاد هم دسترسی ندارم ازش سوال کنم چیز غیر عادی ای نوشته؟

عنوان و سمت هم در فایلی که براشون فرستادم درست بود ممکنه خودش اشتباه نوشته باشه ولی معمولا سمت و اینها در پایان ای میل به صورت تمپلیت میاد...
    نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    اون استاد ممکنه از آدرس ِ غیر آکادمیکش ارسال کرده باشه؟ اگه این طوری باشه قبول نمی کنن. در غیر این صورت شاید در قسمت عنوان و سِمَت درست اطلاعات وارد نشده.
    در مورد کارنامه هم نه لازم نیست حتمن دانشگاه ارسال کنه. من خودم همراه بقیه مدارک پست کردم، ولی چون تو پاکت مهر و موم بود هیچ مشکلی ایجاد نشد.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

خیر...
    ازش ریکام گرفتم قبلا و همشون وصول شدن و این اولین باره که میگه نمیشه...
    بهشون میل زدم دقیقا ببینم مشکل چیه؟
    به استاد هم دسترسی ندارم ازش سوال کنم چیز غیر عادی ای نوشته؟

عنوان و سمت هم در فایلی که براشون فرستادم درست بود ممکنه خودش اشتباه نوشته باشه ولی معمولا سمت و اینها در پایان ای میل به صورت تمپلیت میاد...
    پس تنها چیزی که میمونه متنشه. به استادتون دقیقن این حرف UBC رو بفرستید و بگید بهش دوباره یه چیز متفاوت ارسال کنه. شاید مطلبی که نوشته زیاد مربوط به وضعیت علمی و درسی شما نبوده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)