صفحه 49 از 85 نخستنخست ... 394041424344454647484950515253545556575859 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 842

موضوع: آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا ( تا سال 2012 )

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا

نقل قول نوشته اصلی توسط سحرناز نمایش پست ها
    دوست خوبم درواقع من خودم کامپیوتری نیستم همسرم کامپوتری هست و همونطور که اشاره کردید از ACS برای اسس ایشون اقدام کردیم و آفیسر دار شدیم و همین روزهاست که جوابش بیاد
    رشته خود من تعمیرات ساختمان هست که متاسفانه چون تو لیست SOL نیست از گرفتم ۵ امتیاز همسر که خودم باشم محروم هستیم و دل بستیم به آیلتس ۷-۷-۷-۷ همسر که بزودی امتحان داره
    برای موفقیت همسرتون در ایلتس دعا میکنم. این دوره ایلتس 7 گرفتن در تمام مهارتها دوره سختیه که من خودم 7 ماه درگیرش بودم. 4 بار امتحان دادم و هردفعه یکیش میشد 6.5! ولی با کمی صبر درست میشه.
    ویرایش توسط icarus : February 28th, 2012 در ساعت 01:19 AM
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط tulipaphk62 نمایش پست ها
    ممنون از توضیحات خوبتون. سوال دیگه ای که داشتم من می تونم قبل از فرستادن آیلتس، مدارکمو بفرستم واسه اسسمنت؟ من اردیبهشت امتحان خواهم داد. به نظرتون بهتره بفرستم از قبل یا اینکه بذارم با همون مدرک ایلتس بفرستم؟
    میتونین برای تسریع کار آیلتس رو بعدا اضافه کنید ولی تا وقتیکه ایلتس رو نفرستین نامه اسسمنت شما صادر نمیشه.
    ویرایش توسط icarus : February 28th, 2012 در ساعت 01:30 AM
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

نقل قول نوشته اصلی توسط icarus نمایش پست ها
    میتونین برای تسریع کار آیلتس رو بعدا اضافه کنید ولی تا وقتیکه ایلتس رو نفرستین نامه اسسمنت شما صادر نمیشه.
    icarus عزیز ممنونم از این راهنمایی های خوبتون. چند سوال دیگری که داشتم ؟
    ا1- اگر بخوام 150 دلار فرم CDR رو هم بپردازم ، برای تسریع کارم خوبه؟ کار assess رو طولانی تر می کنه؟
    2- برای ااینکار چه مدارک دیگری باید به مدارکم اضافه کنم؟
    3- از محل کارم چه نامه هایی باید بگیرم؟ این نامه ها رو بهتره مدیرعامل امضا کنه یا مدیر بخش مربوطه؟

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

icarus عزیز ممنونم از این راهنمایی های خوبتون. چند سوال دیگری که داشتم ؟
    ا1- اگر بخوام 150 دلار فرم CDR رو هم بپردازم ، برای تسریع کارم خوبه؟ کار assess رو طولانی تر می کنه؟
    2- برای ااینکار چه مدارک دیگری باید به مدارکم اضافه کنم؟
    3- از محل کارم چه نامه هایی باید بگیرم؟ این نامه ها رو بهتره مدیرعامل امضا کنه یا مدیر بخش مربوطه؟
    خواهش میکنم:

1- کل هزینه بررسی پرونده شما 550 دلار استرالیا هست که باید از همان ابتدا بپردازین تا پروسه بررسی پرونده شروع بشه.

2- پست 435 صفحه 44 همین تاپیک رو بخونین مدارک رو کامل نوشته ام.

3- یک نامه از محل کارتون که در اون در شرح وظایف شما و تاریخ همکاریتون نوشته شده باشه و حتما اشاره شده باشه که شما تمام وقت مشغول بوده اید، بیمه بوده اید و آخرین حقوق شما طبق فیش حقوقی چقدر بوده است. مهم نیست که حتما مدیر عامل امضا کنه مدیر مستقیمتون هم میتونه امضا کنه ولی هر کسی که نامه رو براتون مینویسه حتما شماره تلفن تماسش رو در نامه بنویسه.

نقل قول نوشته اصلی توسط icarus نمایش پست ها
    خواهش میکنم:

1- کل هزینه بررسی پرونده شما 550 دلار استرالیا هست که باید از همان ابتدا بپردازین تا پروسه بررسی پرونده شروع بشه.

2- پست 435 صفحه 44 همین تاپیک رو بخونین مدارک رو کامل نوشته ام.

3- یک نامه از محل کارتون که در اون در شرح وظایف شما و تاریخ همکاریتون نوشته شده باشه و حتما اشاره شده باشه که شما تمام وقت مشغول بوده اید، بیمه بوده اید و آخرین حقوق شما طبق فیش حقوقی چقدر بوده است. مهم نیست که حتما مدیر عامل امضا کنه مدیر مستقیمتون هم میتونه امضا کنه ولی هر کسی که نامه رو براتون مینویسه حتما شماره تلفن تماسش رو در نامه بنویسه.

icarus عزیز ممنون از پاسخت. ولی فکر کنم تو قسمت های 1 و 2 سوالم نتونستم منظورمو درست توضیح بدم.
    من منظورم این بود که به جز 550 دلاری که باید بریزیم برای شروع اسس، اگر بخواهیم 150 دلار (relevant skilled employment) رو هم بریزیم ، آیا باید مدارک دیگری هم به مدارک CDR معمولی اضافه کنیم؟
    و اینکه اضافه کردن این پروسه به پروسه اسس آیا مدت اسسمنت رو بیشتر می کنه؟

Junior Member

با عرض سلام
    بنده مدرك كارداني از سما دارم و ميخواستم بدونم آيا مدركم را بعنوان مدارك فني حرفه ايي و با امتياز 10 امتياز قبول ميكنند يا خير(براي مهاجرت به استراليا)
    در كل مدركم رو قبول ميكنند يا نه ؟

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

icarus عزیز ممنون از پاسخت. ولی فکر کنم تو قسمت های 1 و 2 سوالم نتونستم منظورمو درست توضیح بدم.
    من منظورم این بود که به جز 550 دلاری که باید بریزیم برای شروع اسس، اگر بخواهیم 150 دلار (relevant skilled employment) رو هم بریزیم ، آیا باید مدارک دیگری هم به مدارک CDR معمولی اضافه کنیم؟
    و اینکه اضافه کردن این پروسه به پروسه اسس آیا مدت اسسمنت رو بیشتر می کنه؟
    ببخشید که متوجه سوالتون نشدم.
    برای ارزیابی سه سال سابقه مرتبط ،به جز 150 دلاری که اضافه میریزین باید یکسری فرمها رو هم پر بفرمایید و نامه های سابقه کارتون هم یکسری اطلاعات مشخصی رو ارایه بده. تمام اطلاعات در section D کتابچه در صفحات 24 و 25 هست. ( به خصوص ص 25)

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط سحرناز نمایش پست ها
    آقا ترکوندی که ؟؟؟
    شرایطت که عالیه فقط به شرطی که رشتت توی لیست sol باسه همه چی حله (فکر کنم با همکاری دارالترجمه و سوءاستفاده از سیستم بیدقت موجود بشه تیتر مدرک را به مهندسی شیمی - پلیمر ترجمه کردبابت اموزش کلک زدن عذر میخوام )
    شما از امتیاز سن ۲۵ تا میگیری
    آیلتس اگه ۸-۸-۸-۸ داری ۲۰ امتیاز میگیری
    از مدرک تحصیلی که ۹۹ درصد ۱۵ امتیاز را میگیری چون سراسری هستی و پلی تکنیک و معدل را بیشتر برای دانشگاه های غیر انتفاعی و پودمانی و... اعمال میکنند چون خودشون در نظر میگیرند که معدل ۱۲ پی تکنیک یا ۱۲ پیام نور یکی نیست
    از سابقه کار ۱۵ امتیاز میگیری که سر جمع میشه ۷۵ امتیاز در حالی که شما ۶۵ امتیاز لازم داری

حالا فرضا مدرکت را به خاطر معدل لیسانس اسس نکنند و فوق دیپلم اسس کنند که بشه ۱۰ امتیاز باز هم شما ۷۰ امتیاز داری یعنی ۵ تا اضافه
    تازه بدون گرفتن اسپانسر برات گفتم
    آقا بجنب که شرایطت عالیه اصلا نگران نباش فقط اون نکته ظریفی که گفتم درباره دارالترجمه را برو دنبالش از من هم نشنیده بگیر الانه که صاحابش بیاد گوشم رو بپیچونه

راستی فقط یک توصیه دوستاته میکنم که مبادا خودت را در دام وکیل گرفتار کنی
    با اتکا به دانش زبان خودت و کمک دوستان فروم میتونی براحتی اقدام کنی و انقدر این پروسه ساده است که حتی نمیتونی تصورش رو بکنی
    باز کمکی بود درخدمتم

مرسي از راهنمايي و دلگرميت
    راستش اينا رو كه گفتي رفتم قضيه مدرك رو هم چك كردم يه دوست هم رشته اي دارم كه 26 فروردين داره ميره استراليا و گفتش حتي اون كلك دارالترجمه هم نكردي ايراد نداره چون خودش توي cdr پروژه ها رو مرتبط با مهندسي شيمي زده براش موردي پيش نيومده من طبق فرمايش شما دنبال وكيل نمي رم اما اين دوست من مي گفت ظاهرا اگه براي ويزاي 475 اقدام كنم به صرفه تره و زودتر جواب مي ده الان فقط منتظر همينم شما نظرت چيه؟

Junior Member

راستي همسر من ليسانس حسابداري داره براي آيلتس 4.5 مشكلي نداره اون چند امتياز مياره؟ اصلا نيازي به نمره اش هست يا نه؟

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط puzzle نمایش پست ها
    با عرض سلام
    بنده مدرك كارداني از سما دارم و ميخواستم بدونم آيا مدركم را بعنوان مدارك فني حرفه ايي و با امتياز 10 امتياز قبول ميكنند يا خير(براي مهاجرت به استراليا)
    در كل مدركم رو قبول ميكنند يا نه ؟
    من درمورد سما اطلاعی ندارم ولی اگر مدرک کاردانی شما توسط وزارت علوم یا وزارت کار به رسمیت شناخته بشه و ازنظر معدل و سابقه کار شرایط رو داشته باشین دلیلی نداره که نپذیرند.
    خیلی از بچه ها با مدارک دوره های وزارت کار اقدام میکنن.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)