صفحه 87 از 232 نخستنخست ... 37777879808182838485868788899091929394959697137187 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 861 تا 870 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Senior Member esf11 آواتار ها

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط programming_ma نمایش پست ها
    بعضی از دوستان همینطوری بدون اطلاع می گن شایعه پراکنی نکن ... انگار من علاقه دارم که این اتفاق بیافته ...

اول از همه بنده اعلام کردم که "انگار" این اتفاق افتاده... چرا؟ .. چون بنده خودم ایران نیستم و برادرم رفته بود امروز بانک که ارز بگیره ... پیش یکی از آشنا ها هم رفته بود که مثلا کارش زودتر انجام بشه. ایشون هم در جواب گفتن که بخشنامه ای به تاریخ 10/12 یعنی امروز ... از طرف بانک مرکزی ابلاغ شده به بانک ها که از دادن ارز خود داری کنن به افراد و فقط به حساب های خارجی بریزن ...

بیشتر از این هم نمی دونم . از اونجایی که اون طرف رو میشناسم، بعید می دونم که از خودش این حرف رو در اورده باشه. البته بهتره صبر کنیم تا بقیه هم تجربه اشون رو بنویسن، اما این چیزی بود که به نظر من رسید، داره اتفاق می افته. و بهتره همگی در جریان باشیم. بنده شخصا اولین نفری هستم که دوست دارم این اتفاق نیافتاده باشه.

در مورد اینکه آیا این کار، به نفع ما هست یا نه ... به نظر من نیست، دلیلش هم اینه که

تقریبا از تمامی دوستانم که اینجا با من توی اروپا هستن، هر کدوم که پول به حسابشون از ایران ریخته شده، حسابشون به یه نحوی بلوک شده.
    بنا بر این یه ریسک بسیار بالایی متوجه دانشجو ها هست، و اونم اینه که اول از همه ممکنه به هر دلیل، بعد از پرداخت ریال به بانک، ارز وارد حساب شما در خارج از ایران نشه، حالا بیا و به بانک اثبات کن که پول به حسابت نیومده
    و یا بدتر از تون اینه که به دولت اون کشوری که هستی باید ثابت کنی که این پول چی بوده و از کجا اومده. و گرنه ممکنه خیلی هزینه سنگینی بدی.
    و سوم اینکه بنا به قانون، بانک های ایران تحریمن، پس اگه این بخش نامه حقیقت داشته باشه، یا کلا اصلا می خوان دیگه ارز ندن به دانشجو ها و این بهانه رو تراشیدن(که با توجه به کمبود احتمالی ارز خیلی گزینه بعیدی نیست) و یا اینکه مشکلات بسیار بیشتری گریبانگیر دانشجو ها خواهد شد.

به هر حال بازم تاکید می کنم، این اخباری بود که امروز صبح از یکی از شعبه های بانک ملی در میدان امام حسین به من گفته شد، و من هم شخصا امیدوارم غیر از این باشه.
    ممنون از اطلاع رسانیتون
    حالا یعنی میشه از بانک های دیگه گرف؟ برادر شما تلاشی گرده واسه بانک های دیگه؟ آخه یعنی چی که میریزیم به حساب اما چون نمیتونیم بریزیم به حساب، پس نمیدیم!!! کلا ملت را فاقد عقل و شعور میدونن.

شايد بشه از بانكهاي ديگه ارز گرفت...

نقل قول نوشته اصلی توسط fafari نمایش پست ها
    شايد بشه از بانكهاي ديگه ارز گرفت...
    من هر جا که می تونستم رفتم سر زدم! بانک ملت که بخشنامه نشون می ده که دستورش 2 ماه پیش آمده که ارز دانشجویی ندیم. بانک ها ی خصوصی هم فقط شعبه مرکزی تهرانشون ارز دارند و تازه به این راحتی ها ارز نمی دند! من خودم از پارسیان و پاسارگاد پرسیدم نمی دادند! نمی دونم کسایی که تهران نیستند چه گناهی کردند که اینقدر اذیتشون می کنند! اگر کسی بانکی رفته که همکاری کرده می تونه بگه البته جز عجایب باید حسابش کرد چون فعلا که دارن دانشجوها را پاس می دند به هم و سر کار می گذارند!

نقل قول نوشته اصلی توسط پری سیما نمایش پست ها
    من هر جا که می تونستم رفتم سر زدم! بانک ملت که بخشنامه نشون می ده که دستورش 2 ماه پیش آمده که ارز دانشجویی ندیم. بانک ها ی خصوصی هم فقط شعبه مرکزی تهرانشون ارز دارند و تازه به این راحتی ها ارز نمی دند! من خودم از پارسیان و پاسارگاد پرسیدم نمی دادند! نمی دونم کسایی که تهران نیستند چه گناهی کردند که اینقدر اذیتشون می کنند! اگر کسی بانکی رفته که همکاری کرده می تونه بگه البته جز عجایب باید حسابش کرد چون فعلا که دارن دانشجوها را پاس می دند به هم و سر کار می گذارند!
    اینارو نمیشه به اخباراشون منتقل کرد؟ یه گزارشی چیزی؟ خوب قشنگ بگن میدیم یا نمیدیم!

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط میلاد نمایش پست ها
    دوستان چند روز پیش نوبت من بود که نامه وزارت علوم برای ترم دوم رو بگیرم. این دومین نامه من بود و اولی رو 4-5 ماه پیش گرفته بودم. من خودم ایران نیستم و مادرم برای گرفتن نمه رفته بوده که وزارت علوم نامه رو برای بانک ملی به مادرم میده. بعد از تماس با بانک ملی فهمیدیم که باید تا بعد از عید صبر کنیم تا شاید نوبت دلار به ما هم برسه! بعد از مراجعه مجدد به وزارت علوم بعد از یک و نیم ساعت عوض شد و نامه جدید رو برای بانک سامان گرفتیم. اینجور که قول دادن ظرف چند روز ارز رو بهمون میدن.

مجددا تاکید میکنم که بانک های دولتی و بانک ملی رو در اولویت های انتخابتون قرار ندین.

اخبار تکمیلی رو به اطلاع میرسونم.
    من همین امروز قسمت دوم ارز رو گرفتم. یعنی 7500 + 6000 = 13500 دلارآمریکا بایت هزینه زندگی (6X1000= 6000) و نصف سقف مجاز شهریه (15000/2=7500) .

نکته جالب: اشتغال به تحصیل من تا آخر شهریور بود اما نامه وزارت علوم تا آخر خرداد نوشته بود. اما بانک هزینه 3 ماه زندگی تابستون رو هم پرداخت کرد. با این حساب بنده کل مبلغ ارز دانشجویی رو در این سال یعنی 27000 دلار آمریکا در دو قست دریافت کردم.

دوستان، خواهش میکنم به هیچ وجه زیر بار نامه گرفتن برای بانک ملی، و ............ نرید. وقتتون رو روی شعبه های مختلف مخصوصا بانک سامان، پارسیان بزارید. اگه من جای شما بودم بانک های گم نام تر در زمینه ارز مثل اقتصاد نوین رو هم امتحان میکردم. اما کماکان سامان انتخاب خوبیه. من هم از سامان گرفتم.

بانک ملت چند ماه هست که دیگه ارز دانشجویی به کسی نمیده. بقیه دولتی ها هم که هیچ وقت نمیدادن.

نا امید نشید، در این اوضاع ارزش داره براش وقت بزارید.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

من همین امروز قسمت دوم ارز رو گرفتم. یعنی 7500 + 6000 = 13500 دلارآمریکا بایت هزینه زندگی (6X1000= 6000) و نصف سقف مجاز شهریه (15000/2=7500) .

نکته جالب: اشتغال به تحصیل من تا آخر شهریور بود اما نامه وزارت علوم تا آخر خرداد نوشته بود. اما بانک هزینه 3 ماه زندگی تابستون رو هم پرداخت کرد. با این حساب بنده کل مبلغ ارز دانشجویی رو در این سال یعنی 27000 دلار آمریکا در دو قست دریافت کردم.

دوستان، خواهش میکنم به هیچ وجه زیر بار نامه گرفتن برای بانک ملی، و ............ نرید. وقتتون رو روی شعبه های مختلف مخصوصا بانک سامان، پارسیان بزارید. اگه من جای شما بودم بانک های گم نام تر در زمینه ارز مثل اقتصاد نوین رو هم امتحان میکردم. اما کماکان سامان انتخاب خوبیه. من هم از سامان گرفتم.

بانک ملت چند ماه هست که دیگه ارز دانشجویی به کسی نمیده. بقیه دولتی ها هم که هیچ وقت نمیدادن.

اگه شعبه ای که گرفتی هم می گفتی خیلی عالی میشد ...

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ashkan_mc نمایش پست ها
    اگه شعبه ای که گرفتی هم می گفتی خیلی عالی میشد ...
    باور کنید. گفتن شعبه هیچ وقت مفید نیست. بارها شده بود من اسم شعبه رو گرفتم و رفتم تا اون شعبه ولی اون شعبه دیگه ارزی نمیداده. (بانک ملی شعبه آزادی رفتم، پارسیان آرژانتین، ملت صنعت همه رو سر زده بودم و در حالی که به دوستام داده بودن به من ندادن! چون نداشتن که بدن) وقتی شعبه ها به نفر اول ارز بدن، به نفر دوم سخت تر میدن چون مقدار موجودیه شعبه کم میشه و دیگه به راحتی حاضر نیستن از دستش بدن. برای همین بهترین راه اینه که همه دوستان با شعبه ها صحبت کنن و نامید نشن. اینطوری جمعیت بین شعبه ها پراکنده میشه و تعداد بیشتری میتونن ارز دریافت کنن.

Junior Member

بهتون تبریک میگم
    میخواستم بدونم شما بخش اول رو هم از همون بانک گرفتید یا از بانک دیگه. و سوال دوم اینکه اولی رو کی گرفتید؟ چند وقت پیش؟ ممنون

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط abcdeng نمایش پست ها
    بهتون تبریک میگم
    میخواستم بدونم شما بخش اول رو هم از همون بانک گرفتید یا از بانک دیگه. و سوال دوم اینکه اولی رو کی گرفتید؟ چند وقت پیش؟ ممنون
    ممنونم امیدوارم همه بگیرن.
    من بله، بخش اول رو هم از همون بانک گرفتم. البته اول نامه ای که وزارت علوم داده بود برای بانک ملی بود که نامه رو عوض کردن و برای همون بانک اول گرفتن. (البته فکر کنم بتونید بانکتون رو عوض کنید)
    اولی رو هم شهریور گرفتم، اون موقع ترم اول رو گرفتم، الان هم ترم دوم رو گرفتم. البته درس من کلا 3 ترم در سال هست نه 2 ترم. اما از نطر وزارت علوم همون 2 ترم حساب کردن و نیازی به نامه برای ترم سوم نبود. بانک هم شهریه رو تقسیم بر 3 نکرده بود و به دو قسمت تقسیم کرده بود.

بچه ها من 1 عکس دارم از روزنامه همشهریه
    نوشته بانک مرکزی میگه دیگه به هر دانشجو 1000 دلار میدیم. چه طوری آپش کنمو نمیدونم. الانم مغزم هنگه تقریبا. تاریخ 10 اسفند. خدا کمک
    ویرایش توسط esf11 : March 2nd, 2012 در ساعت 12:55 AM