درود
soudi جان پرواضحه که فایل نامبر اعلام شده و پرونده باز است، اما از آنجا که متنی مبنی بر نتیجه بررسی مدارک، نقد شدن پول و ارسال پرونده به ویزا آفیس نیامده، به نظر می رسه در حال بررسی مدارک هستند و امیدوارم به زودی ایمیل PER را دریافت کنید![]()
1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
درود
soudi جان پرواضحه که فایل نامبر اعلام شده و پرونده باز است، اما از آنجا که متنی مبنی بر نتیجه بررسی مدارک، نقد شدن پول و ارسال پرونده به ویزا آفیس نیامده، به نظر می رسه در حال بررسی مدارک هستند و امیدوارم به زودی ایمیل PER را دریافت کنید![]()
NOC: 0811, sending: 4-April-2011, landing: 07-Oct-2012
نه به من ایمیل نزدن مستقیم فرستادن در خونه ، همونطور که یکی از دوستان گفت پرونده من یکماه اونجا بوده ولی اینکه به خاطر تغییر آفیس اینطوری شده باشه رو فکر نکنم .احتمالا در این یکماهه پرونده قبلی ها رو رسیدگی می کردن - چیزی که من فهمیدم اینه که اصلا رو عددهای جدول آپدیت ظرفیتها نمی شه حساب کرد - در ضمن برای من هم جلوی UCI یه عددی نوشته بودن . اون عدد به چه دردی می خوره ؟
سلام میخواستم بدونم میتونیم مدارک را با نامه رزو امتحان IELST ارسال کنیم و بعداز اومدن جواب مدرک IELST رو جداگانه ارسال کنیم ؟
سلام
دوستان فكر مي كنيد بعد از مديكال چقدر زمان ببره تا ويزا صادر بشه ؟
ویرایش توسط Maryam Feizi : March 2nd, 2012 در ساعت 08:50 PM
NOC: 0811, sending: 4-April-2011, landing: 07-Oct-2012
سلام
پروندهد من 26 ژانویه رسیده ولی هنوز هیچ خبری نشده . اگر پرونده ها رو بر میگردونن چقدر طول میکشه تا به دستمون برسه؟
برای معماری 2151 کسی راجع به سال دیگه میتونه نظر بده؟یعنی امگان داره باز اعلام بشه؟
متشکر
دوستان من PER خودم رو دقایقی پیش دریافت کردم، processing fee منهم 20 فوریه نقد شده.
ممنون از تمام دوستانی که در این مدت من رو دلداری دادن.
امیدوارم مراحل بعدی هم به خیر بگذره!
سلا م دوستان فكر مي كنم پرونده من در حال برگشت هست نه ايميلي نه پيام اعلام دريافت ماني اردر همچنان بدون دريافت ايميل و بدون تغيير ايكيس چه اتفاقي ممكنه افتاده باشه بجز برگشت خوشخال ميشم نظرتون رو بفرماييد
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
علاقه مندی ها (Bookmarks)