صفحه 46 از 402 نخستنخست ... 36373839404142434445464748495051525354555696146 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 451 تا 460 , از مجموع 4016

موضوع: رد شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علتها و راهکارها

پیش فرض پاسخ : ریجکت شدن درخواست ويزاي تحصيلي - علل و راهکارها

سلام بچه ها
    من دو سال پیش از کانادا ریجکت شدم! و بی خیالش شدم الان واسه نیوزیلند اقدام کردم آفیسر از من نامه ریجکتی کانادام رو خواسته و من اون نامه رو ندارم دیگه! اگه برم سفارت کانادا بگم اون نامه رو بهم دوباره بدن می دن؟

سلام دوستان
    من پذیرش فول فاند از کانادا دارم.
    از طرفی دایی و عمم توی کانادا زندگی می‌کنن. به نظر شما اسم اونها رو توی فرم Student Additional Information Sheet ذکر کنم(توی سوال 21)؟ میترسم اسم اونها رو بنویسم آفیسر فکر کنه می‌خوام به بهونه تحصیل برم و دیگه بر نگردم! نظر شما چیه؟ با توجه به اینکه پذیرشم فول فانده آیا ممکنه به اون دلیلی که گفتم بهم ویزا ندن؟
    اگه اسم دایی و عمم رو ننویسم، سفارت ممکنه خودش بررسی کنه و متوجه بشه؟

Junior Member

آیا بدون فاند تو پروسه ویزا ادم رو رد می کنند؟

ApplyAbroad Veteran
    atabak-aut آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-École Polytechnique de Montréal

نقل قول نوشته اصلی توسط valeh11 نمایش پست ها
    آیا بدون فاند تو پروسه ویزا ادم رو رد می کنند؟
    این سوال رو یک دوست دیگری در تالار دیگری هم پرسیده بودند، نخیر اینطوری نیست.
    Essentially, all models are wrong, but some are useful.
    (George E. P. Box)
    ----------------------------------------------------------------------
    به
    قوانین انجمن احترام بگذاریم.

سلام دوستان
    من تقریباً کل این بخش رو خواندم و با شرایط خودم مقایسه کردم. من شرایطم کمی با بقیه فرق میکنه. اگر امکانش هست من رو راهنماییی کنید.
    من فارغ التحصیل 84 در رشته برق- الکترونیک هستم و تو این مدت تو شرکت های LG - KONE - HYUNDAI کار کردم. سفر به دوبی- قطر و کره جنوبی هم داشته ام. 100 میلیون تو حسابم پول هست و 3 تا خونه در شهرستان به مبلغ تقریباً 300 میلیون به نام من هست. گردش مالی من هم خیلی خوبه و اگر پرینت بگیرم یک دفتر 200 برگ یک سالش میشه.
    مجردم و تک فرزند و مادرم در ایران زندگی میکنه و فقط پسر دایی من سیتزن شیپ کاناداست.
    پذیرش از دانشگاه ونکور تو رشته MBA گرفتم و می خواهم برای ویزا اقدام کنم، ولی قبلش چند تا سوال برام پیش اومده.
    1- مجرد بودنم برام نمره منفی نیست؟
    2- 100 میلیون مبلغ مناسبیه؟
    3- بازم باید یکی از اقوام ساپورتم کنه؟
    4- گپ تحصیلیم برای من مسئله ساز نیست؟ آخه برای رشته MBA باید سابقه کار داشته باشی.
    5- اگر بین سوابق کاریم چند ماه خالی باشه مشکل پیش میاد؟
    6- چه جوری افیسر را قانع کنم که بر می گردم؟

با تشکر و سپاس فراوان.

ApplyAbroad Veteran
    atabak-aut آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-École Polytechnique de Montréal

نقل قول نوشته اصلی توسط alirezatime نمایش پست ها
    سلام دوستان
    من تقریباً کل این بخش رو خواندم و با شرایط خودم مقایسه کردم. من شرایطم کمی با بقیه فرق میکنه. اگر امکانش هست من رو راهنماییی کنید.
    من فارغ التحصیل 84 در رشته برق- الکترونیک هستم و تو این مدت تو شرکت های LG - KONE - HYUNDAI کار کردم. سفر به دوبی- قطر و کره جنوبی هم داشته ام. 100 میلیون تو حسابم پول هست و 3 تا خونه در شهرستان به مبلغ تقریباً 300 میلیون به نام من هست. گردش مالی من هم خیلی خوبه و اگر پرینت بگیرم یک دفتر 200 برگ یک سالش میشه.
    مجردم و تک فرزند و مادرم در ایران زندگی میکنه و فقط پسر دایی من سیتزن شیپ کاناداست.
    پذیرش از دانشگاه ونکور تو رشته MBA گرفتم و می خواهم برای ویزا اقدام کنم، ولی قبلش چند تا سوال برام پیش اومده.
    1- مجرد بودنم برام نمره منفی نیست؟
    2- 100 میلیون مبلغ مناسبیه؟
    3- بازم باید یکی از اقوام ساپورتم کنه؟
    4- گپ تحصیلیم برای من مسئله ساز نیست؟ آخه برای رشته MBA باید سابقه کار داشته باشی.
    5- اگر بین سوابق کاریم چند ماه خالی باشه مشکل پیش میاد؟
    6- چه جوری افیسر را قانع کنم که بر می گردم؟

با تشکر و سپاس فراوان.
    از نظر مالی شما اوکی هستین ماشالا پس جواب سوال 3 منفیه از نظر من.
    در مورد گپ های تحصیلی خیلی حساس هستند در این مورد حواستون باشه. مجرد بودن نمره منفی نیست نخیر.
    مورد 4 رو توی study plan به تفصییل توضیح بدین تا برای گپ هاتون دلیل باشه.
    Essentially, all models are wrong, but some are useful.
    (George E. P. Box)
    ----------------------------------------------------------------------
    به
    قوانین انجمن احترام بگذاریم.

نقل قول نوشته اصلی توسط atabak-aut نمایش پست ها
    از نظر مالی شما اوکی هستین ماشالا پس جواب سوال 3 منفیه از نظر من.
    در مورد گپ های تحصیلی خیلی حساس هستند در این مورد حواستون باشه. مجرد بودن نمره منفی نیست نخیر.
    مورد 4 رو توی study plan به تفصییل توضیح بدین تا برای گپ هاتون دلیل باشه.
    دوست عزیز منم گپ تحصیلی دارم آخر 88 دفاع کردم.
    به نظرتون برا کاهش حساسیت این گپ نامه کار به عنوان ریسرچ اسیستنت تو دانشگاه کافیه که اثبات کنه که تو این مدت درگیر ریسرچ بودم یا نامه رسمی کار میخاد؟
    خیلی ممنون

سلام، من هم مشکل گپ تحصیلی داشتم و از پارسال که دفاع کردم مشغول انجام پروژه با استادم بودم، به نظر شما این دلیل کافیه؟

Junior Member

سلام دوستان
    من یه پذیرش از هلند داشتم و الان منتظر اومدن ویزام هستم. توی این مدتی که برای ویزای هلند اقدام کرده بودم یه پذیرش هم از کانادا برام اومد. متاسفانه هنوز نتونستم تصمیم بگیرم که کدومو انتخاب کنم. حالا مشکلم اینه که اگه بعد از گرفتن ویزای هلند واسه گرفتن ویزای کانادا هم اقدام کنم مشکلی پیش میاد یا نه؟ مسلما اونا ویزای هلند و میبینن. حالا گیر نمیدن بهم که چرا دیگه واسه کانادا میخوام اقدام کنم؟ ممکنه ریجکت کنن یا حتی واسه اون یکی پوزیشن من هم مشکل ایجاد بشه؟
    اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی تو این زمینه داره ممنون میشم کمکم کنه.

سلام

رجکت ویزای من واسه کانادا حدود 2 هفته پیش بعد از 4 هفته اومد. واسه می می خواستم برم. علت رجکت هم family tie هست، گفته که شما آفیسر رو قانع نکردید که بعد از تموم شدن تحصیل کشور کانادا رو ترک می کنید به خاطر " your family ties in Canada and in your country of residence". در ضمن ما هیچ اقوام دور و نزدیکی در کانادا نداریم. حالا بعد از دیفر دوباره واسه پاییز من موندم این چی هست و چه جور باید این مشکل رو حل کرد. در ضمن سند خونه و اینا هم داده بودم البته واسه پدرم بود.

با تشکر

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)