1122 Cap Reached
3152 Cap Reached
3131 Pharmacists
2121 Biologists and Related Scientists
0631 Restaurant and Food Service Managers
4152 Social Workers
3113 Dentists
خیلی ممنون از لطف شما و همه دوستانی که پستهاشون پاک شد.
چون فایل نامبر من دیشب اومده، میشه گفت 32 روزه PER گرفتم! واقعاً گوش شیطون کر CIO فعال شده و اضافه کاری میکنه!!! به قول مهندس فهیمی عزیز شب عید دیگه، خرج دارن!
همونجور که قبلاً گفتم، فکر کنم اوایل همین هفته کاری پیشرو کاملاً CIO از لحاظ آماری آپدیت بشه. در ضمن هفته دیگه رسماً نوبت PER بچه های فوریه است. ( البته تو فروم بین المللی یکی از بچه های اول فوریه دیشب PER گرفته!)
سلام دوستان، من از طریق وکیل اقدام کردم (noc 7215) ---- ارسال مدارک 30 دسامبر 2011 - فایل نامبر 24 فوریه 2012 - وارد سایت که می شم با فایل نامبر ، زده in process یعنی چی؟
من امروز و فردا رو بي خيال چك كردن ايميلم بشم يا شنبه و يكشنبه هم اضافه كاري مي كنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!![]()
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
امروز از چند ايميل ديگه كه داشتم به ايميل جديدم كه به سيدني هم اعلام كردم پيام فرستادم هيچكدوم نرسيد فكر مي كنم هيچ چيز رو دريافت نمي كنه چه كار بايد بكنم كمكم كنيد اگه اطلاعاتي داريد براي فعال شدنش ممنون
از 12 می 2014 در صف منتظران پاس ریکوییست....
دوباره می پرسم
از زمانیکه فایل نامبر می یاد چه قدر طول میکشه که تو سایت نشون بده مدارک به ویزا آفیس مربوطه رسیده. الان از تاریخ فایل نامبر من حدود 1 ماه گذشته و توسایت هنوز چیزی بابت دریافت در ویزا آفیس ننوشته است
NOC: 7242... ارسال مدارک به سیدنی: JAN-1-2010- فایل نامبر اول: FEB-25-2010- فایل نامبر دوم: JUL-11-2010- مدیکال: JAN-10-2014- پاس ریکوئست 2014-23-SEP امتیاز: 80
سلام
پس از صدور فایل نامبر حدود 20 تا 25 روز طول میکشه که پرونده به ویزا آفیس برسد و بسته به ویزا آفیس یا با ایمیل این رسیدن را خبر میدهند مثل ورشو که امسال اصلاً در سایت چیزی منعکس نکرد و فقط ایمیل داد یا پارسال که دمشق ایمیل نمیداد و پس از رسیدن پرونده از طریق سایت میشد فهمید. زمانهای ارسال ایمیل یا آپدیت سایت در این مورد هم نظم خاصی ندارد اما در مورد پرونده های جدید که به آنکارا میرود باید صبر کرد و دید چه اتفاقی میافتد.
جدول 38 رشته ای
جدول 29 رشته ای ظرفیت 1000
جدول 29 رشته ای ظرفیت 500
لطفاً برای وارد نمودن اطلاعات پرونده به اینجانب یا آیدی Mimas پیغام خصوصی بفرستید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)