صفحه 23 از 974 نخستنخست ... 13141516171819202122232425262728293031323373123523 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 221 تا 230 , از مجموع 9734

موضوع: تجربیات و نتایج دریافت روادید دانشجویی کانادا (سال 2012 - ویزا آفیس آنکارا)

پیش فرض پاسخ : تجربیات و نتایج مصاحبه روادید دانشجویی کانادا در سال 2012

می‌شه لطفاً یک نفر که مشموله و با وثیقه خارج شده یا می‌خواد بشه این سوال رو جواب بده:
    بند ۹ مدارک سفارت گفته کارت پایان خدمت،معافیت و یا نامه از مسئولین نظام وظیفه. من حتی اگر وثیقه رو قبل از رفتن به سفارت بذارم( که می‌خواستم این کار رو بعداً انجام بدم) باز هم نظام وظیفه نامه‌ای مبنی بر اینکه من وثیقه گذاشتم و...خطاب به سفارت نمیده! دوستان می‌شه بگن در مورد این بند چیکار کردن؟دقیقا چیو فرستادن که وضعیت نظام وظیفه شون رو نشون بده؟

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط amirmassoud نمایش پست ها
    می‌شه لطفاً یک نفر که مشموله و با وثیقه خارج شده یا می‌خواد بشه این سوال رو جواب بده:
    بند ۹ مدارک سفارت گفته کارت پایان خدمت،معافیت و یا نامه از مسئولین نظام وظیفه. من حتی اگر وثیقه رو قبل از رفتن به سفارت بذارم( که می‌خواستم این کار رو بعداً انجام بدم) باز هم نظام وظیفه نامه‌ای مبنی بر اینکه من وثیقه گذاشتم و...خطاب به سفارت نمیده! دوستان می‌شه بگن در مورد این بند چیکار کردن؟دقیقا چیو فرستادن که وضعیت نظام وظیفه شون رو نشون بده؟
    باید همون نامه ای رو که نظام وظیفه میده بهت که بدی به وزارت علوم رو اول ببری دارالترجمه برات ترجمه رسمیش کنه بعد ببری بدی وزارت علوم....

Junior Member

سلام دوستان
    بالاخره سفارت بعد از 11 هفته یه حرکت زد...
    ایمیل زدن که برای ادامه پروسه ویزا تون اصل پاسپورت حداکثر تا دو هفته دیگه بیارین...

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط m_sh1364 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    ایمیل زدن که برای ادامه پروسه ویزا تون اصل پاسپورت حداکثر تا دو هفته دیگه بیارین...
    به سلامتی. امیدوارم ویزا رو سریع تر بگیرید. میشه بگید برای کدوم دانشگاه اقدام کردید. چون بعضی از دوستان که زودتر اقدام کردن هنوز جواب نگرفتن.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط m_sh1364 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    به سلامتی
    برای شما نقص مدرک هم زده بودن؟
    برای من بعد 7 هفته گفتن نقص مدرک داری

Member
    رشته و دانشگاه
    Chem. Eng. University of Tehran

سلام بچه ها. نامزد من 20 اكتبر مداركش رو داده به سفارت. پذيرشش براي ‍ژانويه بوده. الان بالاي 20 هفته است كه هيچ خبري از ويزاش نشده. هروقت هم مي ره پيگيري ميگن هنوز اتاواست. ادميشنش رو ديفر كرده براي مي. ولي حتي سفارت بعد از اينهمه مدت ازش مدرك ديفر هم نخواسته. به نظر شما در اين شرايط بايد نگران شد يا اين طبيعيه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط laleh314 نمایش پست ها
    سلام بچه ها. نامزد من 20 اكتبر مداركش رو داده به سفارت. پذيرشش براي ‍ژانويه بوده. الان بالاي 20 هفته است كه هيچ خبري از ويزاش نشده. هروقت هم مي ره پيگيري ميگن هنوز اتاواست. ادميشنش رو ديفر كرده براي مي. ولي حتي سفارت بعد از اينهمه مدت ازش مدرك ديفر هم نخواسته. به نظر شما در اين شرايط بايد نگران شد يا اين طبيعيه؟
    دوست گرامی , به نامزدتون بفرمایید که هرچه سریعتر به سفارت ایمیل بزنه و درخواست وقت برای اضافه کردن مدارک رو بکنه . قبل از اومدن جواب اون ایمیل هم صبح بره سفارت و سعی کنه تا به یه لطایف الحیلی بره تو و مدارک دیفرشو اضافه کنه . احتمال ریجکت وجود داره به نظرم . ضمنا اگر مدرکی جدیدی هم دال بر ساپورت مالی داره , تو همین ایمیل مطرح کنه تا بهش اجازه بدن که اونها رو هم اضافه کنه .

Member
    رشته و دانشگاه
    Chem. Eng. University of Tehran

نقل قول نوشته اصلی توسط omid_pooya نمایش پست ها
    دوست گرامی , به نامزدتون بفرمایید که هرچه سریعتر به سفارت ایمیل بزنه و درخواست وقت برای اضافه کردن مدارک رو بکنه . قبل از اومدن جواب اون ایمیل هم صبح بره سفارت و سعی کنه تا به یه لطایف الحیلی بره تو و مدارک دیفرشو اضافه کنه . احتمال ریجکت وجود داره به نظرم . ضمنا اگر مدرکی جدیدی هم دال بر ساپورت مالی داره , تو همین ایمیل مطرح کنه تا بهش اجازه بدن که اونها رو هم اضافه کنه .
    مرسي از جوابتون. راستش الان مدتهاست كه ايميل به سفارت زده و گفته من ديفر كردم. اسكن پذيرش جديدش رو هم فرستاده. دو سه بار ايميل زده ولي هيچ جوابي نيومده از طرف سفارت. دم در سفارت هم كه رفته گفتن پروندتون هنوز اتاواست و لطفا ديگه پيگيري نكنيد. صبر كنيد خودمون خبر مي ديم. اگه همينطوري بره سفارت مگه راه مي دن كه بره تو و مداركش رو اضافه كنه؟

قفط در جریان باشید که فرستادن اسکن مدارک با ایمیل براشون خوشایند نیست
    پیشنهاد امید عزیز برای گرفتن وقت از سفارت کاملا معقوله
    مرسي از جوابتون. راستش الان مدتهاست كه ايميل به سفارت زده و گفته من ديفر كردم. اسكن پذيرش جديدش رو هم فرستاده. دو سه بار ايميل زده ولي هيچ جوابي نيومده از طرف سفارت. دم در سفارت هم كه رفته گفتن پروندتون هنوز اتاواست و لطفا ديگه پيگيري نكنيد. صبر كنيد خودمون خبر مي ديم. اگه همينطوري بره سفارت مگه راه مي دن كه بره تو و مداركش رو اضافه كنه؟

خواهش می کنم . همونطور که دوست دیگرمون هم گفتند , سفارت هیچ مدرکی رو با ایمیل قبول نمی کنه . بنابراین روی اون اسکن فرستاده شده حساب نکنید . اگر ایمیل زدید و مسئله دیفر رو مطرح کردید باز خوبه . مسئولیتی رو متوجه اونها میکنه. دم در سفارت که همینطوری راه نمیدن , اما اگه به بهانه برداشتن یک اصل مدرکی بره تو و مسئله دیفرشو هم مطرح کنه , امکان داره راه حل بهتری از اون "خودمون خبرتون می کنیم " های ساعت 2 بعد از ظهر , پیش پاش بذارن . من اگه بودم پرینت ایمیل هایی رو که زدم (که تاریخ هم مشخصه توش طبیعتا) می بردم و می گفتم : من نگرانم , الان این مدت از ایمیل من میگذره و هنوز هیچ جوابی داده نشده .