سلام
آدرس اداره مهاجرت كه براي محاسبه نمرات هست رو ميشه لطف كنيد
سلام
آدرس اداره مهاجرت كه براي محاسبه نمرات هست رو ميشه لطف كنيد
ویرایش توسط arman65 : March 4th, 2012 در ساعت 10:18 AM
سیستم امتیازدهی باتوجه به نوع ویزا فرق میکنه. اگر از خارج از استرالیا اپلای میکنین در آدرس زیر اول نوع ویزا رو انتخاب کنین و در لینک اون ویزا امتیازتون رو محاسبه کنین:
http://www.immi.gov.au/skilled/gener...ns-outside.htm
کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011
فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012
ویزا: 13مارس2012
در حال لذت بردن از ملبورن
نه نه نه نه نه اصلا دوست عزیز عجله نکن دوستتون راهنمایی اشتباه کردند
شما وقتی میتونی ۱۷۵-۱۷۶ اقدام کنی اصلا فکر ۴۷۵ را هم نکن حیف از این سطح امتیاز شماست...
فقط ۴۷۵ چند ماه زودتر ویزا میدن ولی در عوض گرفتاریهاش بیشتره ومزیتهای ۱۷۵ -۱۷۶ را هم از دست میدی و در روند پیدا کردن شغلت هم تاثیر نامطلوب میذاره
منطقی اش اینه که اگر امتیاز ۱۷۵ را نیاری ۱۷۶ و اگه اون را هم نیاری ۴۷۵ اقدام کنید ولا غیر
ناامید نشو هرگز
تاره شدی مثل ما
همسرم متقاضی اصلی پرونده است با این شرایط:
۱-سن ۳۴ که ازش ۲۵ تا امتیاز میگیریم
۲- الان اسس کردیم و منتظر جوابیم (developer programmer) که ازش ۱۵ تا امتیاز میگیریم
۳-سابقه کاری ۱۰ سال مرتبط که ازش ۱۵ تا امتیاز میگیریم
۴-آیلتس ۶ داره و برای ۵ شنبه همین هفته امتحان داره که اگه مثل دوتا آزمون قبلی کنسل نشه و امتحان را بده و اگه ۷-۷-۷-۷ را بیاره ما ۶۵ امتیاز را داریم ولی اگه نیاره با ۵۵ امتیاز نمیتونیم کاری کنیم چون اسپانسر ۵ امتیاز داره نه ۱۰ تا
حالا گرفتاری ما اینه که رشته من تو دکان هیچ بقالی پیدا نمیشه چه برسه به لیست SOL
پس ۵ امتیاز همسر هم پر
۵ امتیاز زبان فارسی هم که خیلی وقته تبدیل شده به جک سال
یعنی ما کل آینده و زندگیمون بسته به این ۷-۷-۷-۷
ولی اصلا نا امید نشدیم
حالا شما ببینید راه داره نگران باشید یا ناامید بشید یانه ؟؟
کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011
دوستان من یه سوال برام پیش اومده، من الان دارم PhD میخونم تو خود استرالیا، تو سایت مهاجرت که نگاه کردم برای امتیاز مدرک نوشته:
If an applicant is assessed as having completed a Bachelors Degree and a Doctorate
Degree, they will only be able to claim points for the Doctorate Degree.
و یه جا دیگه نوشته
To claim points for a qualification obtained overseas, the qualification will need to be recognised
as being of a standard comparable to the relevant Australian level qualification
من لیسانس رو ایران گرفتم ولی phd رو اینجا، آیا با توجه به جمله های بالا لازمه من مدرک لیسانسمو رو assess کنم. جون من دارم برای مدرکی که اینجا گرفتم امتیاز claim میکنم
ممنون
mojt جان، اگر:
1- مدرک دکترا رو گرفتین ( یعنی مدرک یا گواهی اون توسط دانشگاه تحویلتون شده)
2- رشته تحصیلی دکترا تون توی لیست مشاغل هست.
دلیلی نداره که بخواین از مدرک لیسانستون استفاده کنین. چون درصورت ارزیابی با دکترا از استرالیا هم امتیاز بالاتری خواهید آورد و هم راحتتراسس میشین.
راستش من چون خودم از ایران مدرکم رو گرفته ام خیلی با شرایط دوستانی که از اونجا مدرک میگیرن آشنا نیستم. ولی فکر میکنم که بهترین راهنما برای شما همون بوکلت EA هست.
اول اینکه: هرکسی که بخواهد به استرالیا مهاجرت کنه اعم از اینکه مدرکش رو اونجا گرفته باشه یا جای دیگری به هرحال باید توسط EA اسس بشه فقط روشش فرق میکنه. ( حتما بوکلت رو بخونین).آدرس بوکلت:
http://www.engineersaustralia.org.au...%20Booklet.pdf
دوم: من مختصرا یک نگاهی انداختم به section B (صفحه 10) که بخشیش درمورد کسانی هست که در استرالیا درس خوندن.
اما یک نکته مشکوک داره. به این صورت که ظاهرا اگر کسی فوق یا دکتراش رو از استرالیا گرفته باشه و لیسانسش از اونجا نباشه اسسمنتش فرق میکنه. و فقط اگر لیسانس یا فوق دیپلم فنی از استرالیا داشته باشه به عنوان Australian qualification شناخته میشه. عجیبه.... نه؟
Please note that if your Australian qualifications are at the
post-graduate level (eg, Postgraduate Diploma, Master of
Engineering, PhD) but your undergraduate engineering
qualifications are from overseas you cannot apply using this
pathway
علاقه مندی ها (Bookmarks)