صفحه 89 از 232 نخستنخست ... 39798081828384858687888990919293949596979899139189 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط behmin نمایش پست ها
    دوستان من هم به بانک مراجعه کردم و گفتا بخشنامه شده که فعلا متوقف کنن .. بانک ملی مهراباد

سلام.برادر من داره پزشکی میخونه و ما نامه رو از وزارت بهداشت برای دریافت ارز گرفتیم و دادیم به بانک اما امروز که رفتیم بانک ملی بهمون گفتن تا پنجشنبه فقط چک رو میدادیم و دیگه نمیشه.به شما چی گفتن؟ آخه یعنی چی این وضعیت.کسی خبری نداره که کی دوباره ممکنه که تو همین ترم ارز بدن؟ این اولین باری بود که ما میخواستیم بگیریم و حتی بانک برامون مشخص هم کرد که چقدر میده ما از 3 شنبه نامه رو به بانک داده بودیم و امروز که مراجعه کردیم میگن دیگه به کسی چک نمیدیم.
    کسی از شما که قبلا چک رو گرفته نمیتونه ما رو راهنمایی کنه؟ که الان ما باید چی کار کنیم؟ ترمی حدود 20 میلیون خرجه که با ارز آزاد میشه 40 میلیون که اینجوری دیگه نمیشه ادامه داد.واقعا سخته.کسی راهنمایی داره واسه ما؟

نقل قول نوشته اصلی توسط imdo نمایش پست ها
    سلام.برادر من داره پزشکی میخونه و ما نامه رو از وزارت بهداشت برای دریافت ارز گرفتیم و دادیم به بانک اما امروز که رفتیم بانک ملی بهمون گفتن تا پنجشنبه فقط چک رو میدادیم و دیگه نمیشه.به شما چی گفتن؟ آخه یعنی چی این وضعیت.کسی خبری نداره که کی دوباره ممکنه که تو همین ترم ارز بدن؟ این اولین باری بود که ما میخواستیم بگیریم و حتی بانک برامون مشخص هم کرد که چقدر میده ما از 3 شنبه نامه رو به بانک داده بودیم و امروز که مراجعه کردیم میگن دیگه به کسی چک نمیدیم.
    کسی از شما که قبلا چک رو گرفته نمیتونه ما رو راهنمایی کنه؟ که الان ما باید چی کار کنیم؟ ترمی حدود 20 میلیون خرجه که با ارز آزاد میشه 40 میلیون که اینجوری دیگه نمیشه ادامه داد.واقعا سخته.کسی راهنمایی داره واسه ما؟
    یعنی چی چک را می دیم؟ منظورتون اینه که ارز نقدی نمی دند و حواله می کنند؟
    این حرفی هست که بانک ملی اخیرا می زنه که ما ارز دانشجویی نقدی نمی دیم و تنها مجازیم به حساب دانشجو در خارج از کشور حواله کنیم و از اونجایی که تحریمیم حواله هم نمی ره. پس ارزی به دانشجو نمی دیم. این همه فلسفه می بافند. خب یک دفعه بگید ارز نمی دیم . خلاص!

بچه ها یک نگاهی به این لینک بندازید!
    http://www.tala.ir/showpic.php?id=47...redir=news.php

Member
    رشته و دانشگاه
    Mech. Eng.- University of Victoria

مرسی از پاسختون. یعنی بدون توجه به این وقتی که اینا دادن باید وکالتنامه رو بفرستم یکی بره وزارت علوم؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط arman65 نمایش پست ها
    كدوم كار؟
    دوست عزيز چند صفحه آخر رو بخوني متوجه ميشه كه وقتهايي كه ميدن همينطوريه
    بايد يكي رو بفرستي اونجا صبح كله سحر بره وقت بگيره شايد بتونه نامه رو بگيره

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ABH نمایش پست ها
    سلام آقا میلاد از شما وکالت نامه نخواستن؟ این که میگن پول رو فقط با وکالتنامه به والدین میدن درسته؟
    ببخشید که دیر پاسخ میدم، آخه نمیدونستم و پرسیدم. از والدین من هم وکالت نامه خواستن.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

دوستانی که در ایران هستن و وزارت علوم میرن، این موضوع که بانکا پول نمی دن رو به کارمندای وزارت علوم گفتن؟ جوابی گرفته کسی؟

اگه فول فاند باشيم جه طور؟ باز هم پول شهريه رو بهمون ميدن؟ من تازه براي ويزا اقدام كردم ( سه هفتست) و وقت هم كه گرفتن واسه اول شهريور دادن. حالا بعد از اينكع ويزا اومد ميتونم حضورا و قبل از وقت داده شده برم واسه نامه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sobijoon نمایش پست ها
    معمولا شما که بر ای اولین بار میخواین برین فعلا فقط میتونین 6000 دلار برای اقامت بگیرین و شهریه رو باید بهاشون صحبت کنی ببینی اگه بری و برای خانواده گواهی شهریه بفرستی میشه دوباره ارز بگیری یا نه

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    UPM - Industrial Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط imdo نمایش پست ها
    من امروز مجددا به بانک ملی رجوع کردم با خنده به من گفتن حواله میدیم اونم فقط برای روسیه ..!!!! ..... البته این برنامه رو بانک ملی پیاده کرده و نه بانک مرکزی ..... به نظرم کف گیر به ته دیگ خورده و دیگه ارز ندارن که بدن واسه همین فقط حواله ای و چون تحریمیم میمونه کشور دوست و برادر روسیه و شاید به زودی چین

Senior Member nima_AA آواتار ها

معاون بورس و امور دانشجویان خارج وزارت علوم در ادامه به ارائه آماری پرداخت که نشان می دهد چند دانشجوی ایرانی از ابتدای مهرماه ۹۰ تاکنون متقاضی دریافت ارز تحصیلی با هزینه شخصی هستند.
    وی افزود: از مهرماه تا ۲۸ بهمن ماه ۹۰، تعداد ۲۲ هزار و ۱۰۸ نفر از دانشجویان ایرانی خارج از کشور با هزینه شخصی در سامانه نشا ثبت نام کرده اند.

تعداد دانشجویان متقاضی ارز به تفکیک مقطع

ردیف نام مقطع تحصیلی تعداد متقاضیان درصد
    ۱ کاردانی ۶۴ ۰٫۳ درصد
    ۲ کارشناسی ۳ هزار و ۲۸۶ ۱۴٫۹ درصد
    ۳ کارشناسی ارشد ۹ هزار ۹۶۰ ۴۵درصد
    ۴ دکتری ۸ هزار و ۷۹۸ ۳۹٫۸ درصد

تعداد دانشجویان متقاضی ارز با هزینه شخصی شاغل به تحصیل در کشورهای مختلف

کشورهای پرمتقاضی دریافت ارز دانشجویی

رتبه کشور تعداد
    ۱ مالزی ۵۲۵۲
    ۲ آمریکا ۲۲۷۲
    ۳ کانادا ۲۰۵۴
    ۴ ترکیه ۱۵۶۵
    ۵ انگلستان ۱۳۷۲
    ۶ هند ۱۲۲۷
    ۷ ایتالیا ۱۱۲۰
    ۸ آلمان ۱۰۳۷
    ۹ سوئد ۷۷۵
    ۱۰ استرالیا ۷۲۴

۱۱ قبرس ۶۱۱
    ۱۲ تاجیکستان ۵۲۳
    ۱۳ ارمنستان ۴۵۱
    ۱۴ اتریش ۳۱۱
    ۱۵ آذربایجان ۲۸۳
    ۱۶ فرانسه ۲۷۸
    ۱۷ اوکراین ۲۰۸
    ۱۸ هلند ۲۰۷
    ۱۹ فنلاند ۱۵۲
    ۲۰ فیلیپین ۱۳۸
    ۲۱ سوئیس ۱۲۲
    ۲۲ مجارستان ۱۱۵
    ۲۳ اسپانیا ۱۱۴
    ۲۴ امارات ۱۱۴
    ۲۵ چین ۱۱۳
    ۲۶ بلژیک ۱۰۹
    ۲۷ روسیه ۱۰۰

سایت شبانه به نقل از خبرگزاری مهر
    زندگی یک هدیه است به ما حق ویژه، فرصت و مسؤولیت می‌دهد.
    باید به ازای آن، چیزی بازگردانیم و آن « خود اصلاح‌شده » ماست
    . « آنتونی رابینز »

Junior Member

مگه اینجوری نیست که حواله بدن و تو فرودگاه ارز رو دریافت کنیم؟
    یعنی با این حرفا بیخیال ارز دانشجویی بشیم؟
    من میخوام ارزی را که برا اقامت می دن بگیدم