صفحه 41 از 137 نخستنخست ... 31323334353637383940414243444546474849505191 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 401 تا 410 , از مجموع 1365

موضوع: همه سوالات شما درباره پذیرش از دانشگاه British Columbia

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

پیش فرض پاسخ : همه سوالات شما درباره پذیرش از دانشگاه British Columbia

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa.j نمایش پست ها
    ممنون
    پس به نظر می رسه دانشکد ه های ما کند عمل می کنند چون ددلاین ما 1 فب و 15 فب بود....به هرحال تبریک و ایشالا در جریان فاند هم بگذارید مارو ببینیم امسال چه طوریه
    موفق باشید
    من که هنوز بعد از یک ماه نامه رسمی به دستم نرسیده؛ از منشی دپارتمان خواستم برام یه نسخه ایمیل کنه که حداقل بفهمم اوضاع چطوره. این اطلاعاتیه که در مورد فاند اشاره شده:

Guaranteed a minimum annual stipend of $19,257 for the first five years
    Full tuition awards

از دوستان که هم رشته ی من هستند (Chemistry) در اون جا شنیدم که بعد از کسر مالیات، ماهی 1520$ میشه.

Junior Member

والا همانطور که گفتم به استاد دسترسی ندارم تا یه هفته ی دیگه...اینها هم جوابی ندادن تا دیروز...شنبه و یکشنبه هم که تعطیلن...امیدوارم دوشنبه خبر بدی ندن!

نقل قول نوشته اصلی توسط amir_hb نمایش پست ها
    پس تنها چیزی که میمونه متنشه. به استادتون دقیقن این حرف UBC رو بفرستید و بگید بهش دوباره یه چیز متفاوت ارسال کنه. شاید مطلبی که نوشته زیاد مربوط به وضعیت علمی و درسی شما نبوده.
    من نمی دونستم کانادا هم مالیات کم می کنه...اون هم به این مقدار...پس چیزی مانند سوئد هست...دقیقا نمی دونم که ایا ماهی 1520تا کفایت خرج زندگی رو میده یا نه(البته مقدار بورسش کمه به نظرم اگر فقط همین باشه با توجه به شرایط شما) ولی فکر کنم شما mit رو میرید به سلامتی که فاندش هم بیشتره...

من که هنوز بعد از یک ماه نامه رسمی به دستم نرسیده؛ از منشی دپارتمان خواستم برام یه نسخه ایمیل کنه که حداقل بفهمم اوضاع چطوره. این اطلاعاتیه که در مورد فاند اشاره شده:

Full tuition awards

از دوستان که هم رشته ی من هستند (Chemistry) در اون جا شنیدم که بعد از کسر مالیات، ماهی 1520$ میشه.

Full tuition awards

مرسی از اطلاع رسانی و تبریک خیلی خوبه دانشکده هایی که ددلاین دانشجوی بومی دیر دارن دیرتر جواب می دن بنابراین باید صبور بود ....

موفق باشید

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط hirsa نمایش پست ها
    والا همانطور که گفتم به استاد دسترسی ندارم تا یه هفته ی دیگه...اینها هم جوابی ندادن تا دیروز...شنبه و یکشنبه هم که تعطیلن...امیدوارم دوشنبه خبر بدی ندن!

من نمی دونستم کانادا هم مالیات کم می کنه...اون هم به این مقدار...پس چیزی مانند سوئد هست...دقیقا نمی دونم که ایا ماهی 1520تا کفایت خرج زندگی رو میده یا نه(البته مقدار بورسش کمه به نظرم اگر فقط همین باشه با توجه به شرایط شما) ولی فکر کنم شما mit رو میرید به سلامتی که فاندش هم بیشتره...
    بخش زیادی از فاند، ازش مالیات کم نمیشه. وگر از ماهی 1600 تا 1520 تاش نمی موند!!
    من از دوستانم شنیدم که این فاند کم نیست. یعنی مثلَن مجموع اجاره و مخارج ماهیانه حدود 1200 ، 1300 تا بیشتر نمیشه. اگر کسی به جای گرفتن سوئیت یا آپارتمان تک نفری، خونه share کنه با یه نفر دیگه، یا این که در مناطق دور از دانشگاه که ارزونه، اجاره کنه، ممکنه بتونه بیشتر از 400 دلار در ماه ذخیره کنه.

ApplyAbroad Veteran
    amirhbll آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahsa.j نمایش پست ها
    مرسی از اطلاع رسانی و تبریک خیلی خوبه دانشکده هایی که ددلاین دانشجوی بومی دیر دارن دیرتر جواب می دن بنابراین باید صبور بود ....

موفق باشید
    ممنون. بله متأسفانه دانشگاه های کانادا، اغلب خیلی دیر جواب می دن و این برای کسی که انتظار می کشه خیلی زجرآوره.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط hirsa نمایش پست ها
    بیشتر دانشگاهها RA رو هم بعنوان فلوشیپ محسوب میکنند که مالیات نداره. TA و کارهای دیگری که داخل دانشگاه انجام میدین مالیات داره. البته توجه کنید که شما برای شهریه ای که پرداخت میکنید کردیت مالیاتی میگیرید و در نتیجه معمولا با فاند دانشجویی مقدار مالیاتی که باید پرداخت کنید صفر یا خیلی پائینه. ولی هرسال باید فرمش رو پرکنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    بیشتر دانشگاهها RA رو هم بعنوان فلوشیپ محسوب میکنند که مالیات نداره. TA و کارهای دیگری که داخل دانشگاه انجام میدین مالیات داره. البته توجه کنید که شما برای شهریه ای که پرداخت میکنید کردیت مالیاتی میگیرید و در نتیجه معمولا با فاند دانشجویی مقدار مالیاتی که باید پرداخت کنید صفر یا خیلی پائینه. ولی هرسال باید فرمش رو پرکنید.
    ghlobe جان میخواستم بدونم با اطلاعات کاملی که شما دارید فاند 19800$ واسه دکترای این دانشگاه چه رقمی به حساب میاد؟ منظورم با درنظر گرفتن متوسط مخارج زندگی (خونه و ...) و با توجه به اینکه دانشجوهای اینترنشنال شهریه ای بالغ بر حدود 4200 $ (البته با تخفیف) رو باید سالیانه متقبل بشنه و البته هر چیز دیگه ای که مطمئنا شما بهتر میدونید.

ApplyAbroad Guru

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi Sh نمایش پست ها
    ghlobe جان میخواستم بدونم با اطلاعات کاملی که شما دارید فاند 19800$ واسه دکترای این دانشگاه چه رقمی به حساب میاد؟ منظورم با درنظر گرفتن متوسط مخارج زندگی (خونه و ...) و با توجه به اینکه دانشجوهای اینترنشنال شهریه ای بالغ بر حدود 4200 $ (البته با تخفیف) رو باید سالیانه متقبل بشنه و البته هر چیز دیگه ای که مطمئنا شما بهتر میدونید.
    اگر مثلا 15000 $ براتون میمونه احتمالا بتونید در ونکوور یک زندگی می نیمم مجردی رو بگردونید. این با حساب TA است؟ چون اگر دانشجوی خوبی باشید احتمالا TA هم میگیرید که خودش چندهزار دلاری به درآمدتون اضافه میکنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط ghlobe نمایش پست ها
    اگر مثلا 15000 $ براتون میمونه احتمالا بتونید در ونکوور یک زندگی می نیمم مجردی رو بگردونید. این با حساب TA است؟ چون اگر دانشجوی خوبی باشید احتمالا TA هم میگیرید که خودش چندهزار دلاری به درآمدتون اضافه میکنه.
    نخیر ghlobe عزیز؛ چیزی که استاد گفته فقط RA است. همونطور که گفتم با تخفیف شهریه میشه تقریبا 4300$ (http://www.grad.ubc.ca/prospective-s...nts/fees-costs) و البته طبق مینیمم چیزی که توو خود سایت نوشته هزینه مینیمم زندگی بدون شهریه حدودا 17000$ میشه (http://www.grad.ubc.ca/prospective-s...ng/cost-living) که اگه بخوایم یه حساب سرانگشتی براساس این داده ها بکنیم میشه بالغ بر 21000$ سالیانه.
    از طرف دیگه به من نزدیک 20000$ پیشنهاد شده و از طرف دیگه شاید اون مبالغی رو که جزو اقلام مربوط به هزینه های زندگی توو سایتشون لیست کردن بشه با صرفه جویی پایین آورد!

در کل نظرتونو میخواستم در مورد این شرایطم بدونم؟ کفایت میکنه آیا؟
    ممنون

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil Engineering

به من 18000 تا RA دادن. فعلا از TAخبری نیست و باید حدود 4300 شهریه بدم. متاهل هم هستم. اوضاع چه جوریه برام به نظر شما ؟ می ارزه برم یا نه ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mahdi Sh نمایش پست ها
    نخیر ghlobe عزیز؛ چیزی که استاد گفته فقط RA است. همونطور که گفتم با تخفیف شهریه میشه تقریبا 4300$ (http://www.grad.ubc.ca/prospective-s...nts/fees-costs) و البته طبق مینیمم چیزی که توو خود سایت نوشته هزینه مینیمم زندگی بدون شهریه حدودا 17000$ میشه (http://www.grad.ubc.ca/prospective-s...ng/cost-living) که اگه بخوایم یه حساب سرانگشتی براساس این داده ها بکنیم میشه بالغ بر 21000$ سالیانه.
    از طرف دیگه به من نزدیک 20000$ پیشنهاد شده و از طرف دیگه شاید اون مبالغی رو که جزو اقلام مربوط به هزینه های زندگی توو سایتشون لیست کردن بشه با صرفه جویی پایین آورد!

در کل نظرتونو میخواستم در مورد این شرایطم بدونم؟ کفایت میکنه آیا؟
    ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)