برداشت شماره وسطی و گف نمیدیم. تمام.
حالا یکی زنگ بزنه مرکزی (اون شماره ها ک گداشتم) بگه این شماره وسطی که ماله ملی و غولشونه میگه نمیدیم و همینه که هس. anyone?
اکیدا توشیه میکنم به اون 3 تا زنگ بزنید تا بفهمن کلی آدم منتظره. گرچه که واسشون مهم نیس. اماا بزنید لطفاااااااااااااااااااااا ااااااا
ویرایش توسط esf11 : March 5th, 2012 در ساعت 03:23 PM
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
ارسال مدیکال:۱۹ آگوست، پاس ریکوییست، ۲۵ سپتامبر
ویرایش توسط میلاد : March 5th, 2012 در ساعت 04:02 PM دلیل: حذف جمله آخر
ارسال مدارک:May 11-2011، فایل نامبر:2011-30 august ارسال آپدیت ۳ سپتامبر، تاریخ مصاحبه: ۱۶ فوریه. رسید مدارک به سیدنی ۱۲ مارچ ۲۰۱۵. فایل نامبر فدرال : ۴ جولای ی۲۰۱۵، نامه پاریس ۳۰ جولای ۲۰۱۵
من هم به همه اون ایمیل ها فرستادم خدا کنه یه فرجی بشه ولی من به شخصه هیچ امیدی ندارم.
به خداوندی خدا بدبخت تر از قشر دانشجوی ایرانی هیچ جای دنیا نداریم. من دانشجو از تمام کشورهای دنیا دیدم. هیچ کدوم این جور مشکلاتی که ماها داریم رو ندارن اونا فقط مشکل دارن فقط فکر به درس خوندن نه ارز دانشجویی و این جور چیزا.
با سلام و احترام
از شما خواهشمندم که مشکل بزرگ ارزی را که اخیرا برای دانشجویان جهت تحصیل خارج از کشور ایجاد شده به گوش مسئولین برسانید که هر چه زودتر برای آن چاره اندیشی کنند.
مستحضر هستید که دانشجویان قشری ضعیف جامعه را تشکیل می دهند ، صلاح نیست که مورد فشار روحی روانی قرار گیرند. ایجاد چنین فشارهایی بر این قشر از جامعه به صلاح دولت و ملت نیست!!!دانشجویان دلار را برای تجارت یا دلالی نمی خواهند . فکر نمی کنم حذف ارز دانشجویی با شعارهای عدالت اجتماعی و انسانیت همخوانی داشته باشد. با تشکر از همکاری شما
بچه ها من اصلا دانشجوی خارج از کشور نیستم ولی بخاطر این مشکل ارزی که برای این قشر جامعه ایجاد شده آنقدر متاثر شدم که اشک در چشمانم حلقه زده و به همه اون خبرگزاری ها ایمیل زدم. واقعا براتون دعا میکنم که این مشکل شما حل بشه و با خیال راحت و با آرامش کامل مثل دانشجویان بقیه کشورها بتونید درس بخونید.
ویرایش توسط میلاد : March 5th, 2012 در ساعت 04:01 PM دلیل: حذف جمله آخر
سردبیر محترم،
همانطور که استحضار دارید پس از بروز تلاطم در بازار ارز و برای حمایت از دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج از کشور، دولت اعلام کرد که این دسته از دانشجویان با ارائه مدارک معتبر و به میزان تعیین شده می توانند ارز دولتی برای تحصیل و مخارج ضروری خود دریافت کنند. متاسفانه با وجود تاکید مسئولان مختلف مبنی بر تکافوی ذخایر ارزی کشور و حتی افزایش چشمگیر آن در سال جاری و تامین همه نوع نیازهای ارزی، اخیرا بانک های عامل به کلی از دادن ارز به دانشجویان در تهران و شهرستانها امتناع می کنند، این در حالیست که تا پیش از این گذشتن از سد وزارت علوم و تهیه نامه خود با دشواری فراوانی مواجه بود.
از آنجا که اکثر دانشجویان شاغل به تحصیل در خارج کشور علاقه مند به خدمت در وطن بوده و دوره هایی را می گذرانند که برای آینده دانشگاه ها، صنعت و کشاورزی کشور مفید است گرانی و تلاطم ارز برای این قشر فراتر از تحمل بوده و به تدریج منجر به ترک تحصیل یا دشواری در امرار معاش اغلب آنان خواهد شد.
از شما تقاضا دارد تا با تماس با وزارت علوم و نیز بانک مرکزی و همچنین بانک های عامل، این مشکل بزرگ این گروه از دانشجویان را بررسی و منعکس نمایید.
با تشکر
(اگر می توانید شماره تلفن یا موبایل خود را هم بدهید یا این که بعد از ارسال ای میل با تلفن با تحریریه بخش دانشجویی خبرگزاری که برایش ای میل فرستاده اید تماس بگیرد و بگویید که ای میل فرستادید و شفاهی هم توضیح بدهید، تماس تلفنی خیلی موثر تر از ای میل است، اگر آنها ببینند که روزی ده نفر این مشکل را بیان می کنند احتمال اقدامشان بسیار بیشتر خواهد بود).
علاقه مندی ها (Bookmarks)