صفحه 50 از 85 نخستنخست ... 404142434445464748495051525354555657585960 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 491 تا 500 , از مجموع 842

موضوع: آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا ( تا سال 2012 )

Senior Member

پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا

سلام
    آدرس اداره مهاجرت كه براي محاسبه نمرات هست رو ميشه لطف كنيد
    ویرایش توسط arman65 : March 4th, 2012 در ساعت 10:18 AM

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط arman65 نمایش پست ها
    سلام
    آدرس اداره مهاجرت كه براي محاسبه نمرات هست رو ميشه لطف كنيد
    سیستم امتیازدهی باتوجه به نوع ویزا فرق میکنه. اگر از خارج از استرالیا اپلای میکنین در آدرس زیر اول نوع ویزا رو انتخاب کنین و در لینک اون ویزا امتیازتون رو محاسبه کنین:
    http://www.immi.gov.au/skilled/gener...ns-outside.htm
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

Member سحرناز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation

نقل قول نوشته اصلی توسط hosssein نمایش پست ها
    مرسي از راهنمايي و دلگرميت
    راستش اينا رو كه گفتي رفتم قضيه مدرك رو هم چك كردم يه دوست هم رشته اي دارم كه 26 فروردين داره ميره استراليا و گفتش حتي اون كلك دارالترجمه هم نكردي ايراد نداره چون خودش توي cdr پروژه ها رو مرتبط با مهندسي شيمي زده براش موردي پيش نيومده من طبق فرمايش شما دنبال وكيل نمي رم اما اين دوست من مي گفت ظاهرا اگه براي ويزاي 475 اقدام كنم به صرفه تره و زودتر جواب مي ده الان فقط منتظر همينم شما نظرت چيه؟
    نه نه نه نه نه اصلا دوست عزیز عجله نکن دوستتون راهنمایی اشتباه کردند
    شما وقتی میتونی ۱۷۵-۱۷۶ اقدام کنی اصلا فکر ۴۷۵ را هم نکن حیف از این سطح امتیاز شماست...
    فقط ۴۷۵ چند ماه زودتر ویزا میدن ولی در عوض گرفتاریهاش بیشتره ومزیتهای ۱۷۵ -۱۷۶ را هم از دست میدی و در روند پیدا کردن شغلت هم تاثیر نامطلوب میذاره
    منطقی اش اینه که اگر امتیاز ۱۷۵ را نیاری ۱۷۶ و اگه اون را هم نیاری ۴۷۵ اقدام کنید ولا غیر

Member سحرناز آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Architectural Conservation

نقل قول نوشته اصلی توسط farzanehdana نمایش پست ها
    خیلی لطف کردید
    موضوعی که اینجاست اینه که اسپانسر ایالتی برای همه شغها وجود نداره و اگر بعضی از ایالتها هم این موضوع را قبول کنند، شرایط خاصی مثل داشتن آیلتس 7 در تمامی موارد رو دارند مثل رشته بنده System Analyst که اگر من بتونم چهارتا 7 بگیرم دیگه اسپانسر می هوام چی کار؟

امروز نتیجه اسس خودمم اومد و جالب اینکه یکماه کار اسس پرونده من با بیش از 8 سال سابقه کار انجام شد و برخلاف اینکه بعضی ها میگن خیلی سریع انجام شد.
    همسرم هم تا خرداد وقت داره و البته غیر از نمره ریدینگ و لیسنینگ به بقیه چیزاش مطمئنم و می تونه 6 بگیره

امیدوارم، امیدام ناامید نشه

ناامید نشو هرگز
    تاره شدی مثل ما
    همسرم متقاضی اصلی پرونده است با این شرایط:
    ۱-سن ۳۴ که ازش ۲۵ تا امتیاز میگیریم
    ۲- الان اسس کردیم و منتظر جوابیم (developer programmer) که ازش ۱۵ تا امتیاز میگیریم
    ۳-سابقه کاری ۱۰ سال مرتبط که ازش ۱۵ تا امتیاز میگیریم
    ۴-آیلتس ۶ داره و برای ۵ شنبه همین هفته امتحان داره که اگه مثل دوتا آزمون قبلی کنسل نشه و امتحان را بده و اگه ۷-۷-۷-۷ را بیاره ما ۶۵ امتیاز را داریم ولی اگه نیاره با ۵۵ امتیاز نمیتونیم کاری کنیم چون اسپانسر ۵ امتیاز داره نه ۱۰ تا
    حالا گرفتاری ما اینه که رشته من تو دکان هیچ بقالی پیدا نمیشه چه برسه به لیست SOL
    پس ۵ امتیاز همسر هم پر
    ۵ امتیاز زبان فارسی هم که خیلی وقته تبدیل شده به جک سال
    یعنی ما کل آینده و زندگیمون بسته به این ۷-۷-۷-۷
    ولی اصلا نا امید نشدیم
    حالا شما ببینید راه داره نگران باشید یا ناامید بشید یانه ؟؟

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط سحرناز نمایش پست ها
    ناامید نشو هرگز
    تاره شدی مثل ما
    همسرم متقاضی اصلی پرونده است با این شرایط:
    ۱-سن ۳۴ که ازش ۲۵ تا امتیاز میگیریم
    ۲- الان اسس کردیم و منتظر جوابیم (developer programmer) که ازش ۱۵ تا امتیاز میگیریم
    ۳-سابقه کاری ۱۰ سال مرتبط که ازش ۱۵ تا امتیاز میگیریم
    ۴-آیلتس ۶ داره و برای ۵ شنبه همین هفته امتحان داره که اگه مثل دوتا آزمون قبلی کنسل نشه و امتحان را بده و اگه ۷-۷-۷-۷ را بیاره ما ۶۵ امتیاز را داریم ولی اگه نیاره با ۵۵ امتیاز نمیتونیم کاری کنیم چون اسپانسر ۵ امتیاز داره نه ۱۰ تا
    حالا گرفتاری ما اینه که رشته من تو دکان هیچ بقالی پیدا نمیشه چه برسه به لیست SOL
    پس ۵ امتیاز همسر هم پر
    ۵ امتیاز زبان فارسی هم که خیلی وقته تبدیل شده به جک سال
    یعنی ما کل آینده و زندگیمون بسته به این ۷-۷-۷-۷
    ولی اصلا نا امید نشدیم
    حالا شما ببینید راه داره نگران باشید یا ناامید بشید یانه ؟؟
    سحرناز
    اجازه هست من یک چیزی بگم؟

آرزو میکنم که نمره دلخواهتون رو در این امتحان بیارین و برین برای اقامت دایم ولی به نظر من اگر مهاجرت به استرالیا براتون خیلی مهم هست گزینه 475 رو خیلی دست کم نگیرین.
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

دوستان من یه سوال برام پیش اومده، من الان دارم PhD میخونم تو خود استرالیا، تو سایت مهاجرت که نگاه کردم برای امتیاز مدرک نوشته:
    If an applicant is assessed as having completed a Bachelors Degree and a Doctorate
    Degree, they will only be able to claim points for the Doctorate Degree.
    و یه جا دیگه نوشته
    To claim points for a qualification obtained overseas, the qualification will need to be recognised
    as being of a standard comparable to the relevant Australian level qualification

من لیسانس رو ایران گرفتم ولی phd رو اینجا، آیا با توجه به جمله های بالا لازمه من مدرک لیسانسمو رو assess کنم. جون من دارم برای مدرکی که اینجا گرفتم امتیاز claim میکنم
    ممنون

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mojt نمایش پست ها
    دوستان من یه سوال برام پیش اومده، من الان دارم PhD میخونم تو خود استرالیا، تو سایت مهاجرت که نگاه کردم برای امتیاز مدرک نوشته:
    If an applicant is assessed as having completed a Bachelors Degree and a Doctorate
    Degree, they will only be able to claim points for the Doctorate Degree.
    و یه جا دیگه نوشته
    To claim points for a qualification obtained overseas, the qualification will need to be recognised
    as being of a standard comparable to the relevant Australian level qualification

من لیسانس رو ایران گرفتم ولی phd رو اینجا، آیا با توجه به جمله های بالا لازمه من مدرک لیسانسمو رو assess کنم. جون من دارم برای مدرکی که اینجا گرفتم امتیاز claim میکنم
    ممنون
    mojt جان، اگر:

1- مدرک دکترا رو گرفتین ( یعنی مدرک یا گواهی اون توسط دانشگاه تحویلتون شده)

2- رشته تحصیلی دکترا تون توی لیست مشاغل هست.

دلیلی نداره که بخواین از مدرک لیسانستون استفاده کنین. چون درصورت ارزیابی با دکترا از استرالیا هم امتیاز بالاتری خواهید آورد و هم راحتتراسس میشین.

نقل قول نوشته اصلی توسط icarus نمایش پست ها
    mojt جان، اگر:

1- مدرک دکترا رو گرفتین ( یعنی مدرک یا گواهی اون توسط دانشگاه تحویلتون شده)

2- رشته تحصیلی دکترا تون توی لیست مشاغل هست.

دلیلی نداره که بخواین از مدرک لیسانستون استفاده کنین. چون درصورت ارزیابی با دکترا از استرالیا هم امتیاز بالاتری خواهید آورد و هم راحتتراسس میشین.
    ممنون icarus جان

1. ایشالا تا 2-3 ماه دیگه میگیرم
    2- رشتم هم هست توی لیست مشاغل (مهندسی پزشکی)

الان متوجه نشدم، یعنی کلا اسس نمیخواد؟ من با گواهی دکترا مستفیما برای 885 لاج کنم؟ یا باید دکترا رو هم بفرستم اسس بشه؟

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط mojt نمایش پست ها
    ممنون icarus جان

1. ایشالا تا 2-3 ماه دیگه میگیرم
    2- رشتم هم هست توی لیست مشاغل (مهندسی پزشکی)

الان متوجه نشدم، یعنی کلا اسس نمیخواد؟ من با گواهی دکترا مستفیما برای 885 لاج کنم؟ یا باید دکترا رو هم بفرستم اسس بشه؟
    راستش من چون خودم از ایران مدرکم رو گرفته ام خیلی با شرایط دوستانی که از اونجا مدرک میگیرن آشنا نیستم. ولی فکر میکنم که بهترین راهنما برای شما همون بوکلت EA هست.

اول اینکه: هرکسی که بخواهد به استرالیا مهاجرت کنه اعم از اینکه مدرکش رو اونجا گرفته باشه یا جای دیگری به هرحال باید توسط EA اسس بشه فقط روشش فرق میکنه. ( حتما بوکلت رو بخونین).آدرس بوکلت:
    http://www.engineersaustralia.org.au...%20Booklet.pdf

دوم: من مختصرا یک نگاهی انداختم به section B (صفحه 10) که بخشیش درمورد کسانی هست که در استرالیا درس خوندن.
    اما یک نکته مشکوک داره. به این صورت که ظاهرا اگر کسی فوق یا دکتراش رو از استرالیا گرفته باشه و لیسانسش از اونجا نباشه اسسمنتش فرق میکنه. و فقط اگر لیسانس یا فوق دیپلم فنی از استرالیا داشته باشه به عنوان Australian qualification شناخته میشه. عجیبه.... نه؟

Please note that if your Australian qualifications are at the
    post-graduate level (eg, Postgraduate Diploma, Master of
    Engineering, PhD) but your undergraduate engineering
    qualifications are from overseas you cannot apply using this
    pathway

نقل قول نوشته اصلی توسط icarus نمایش پست ها
    راستش من چون خودم از ایران مدرکم رو گرفته ام خیلی با شرایط دوستانی که از اونجا مدرک میگیرن آشنا نیستم. ولی فکر میکنم که بهترین راهنما برای شما همون بوکلت EA هست.

اول اینکه: هرکسی که بخواهد به استرالیا مهاجرت کنه اعم از اینکه مدرکش رو اونجا گرفته باشه یا جای دیگری به هرحال باید توسط EA اسس بشه فقط روشش فرق میکنه. ( حتما بوکلت رو بخونین).آدرس بوکلت:
    http://www.engineersaustralia.org.au...nt Booklet.pdf

دوم: من مختصرا یک نگاهی انداختم به section B (صفحه 10) که بخشیش درمورد کسانی هست که در استرالیا درس خوندن.
    اما یک نکته مشکوک داره. به این صورت که ظاهرا اگر کسی فوق یا دکتراش رو از استرالیا گرفته باشه و لیسانسش از اونجا نباشه اسسمنتش فرق میکنه. و فقط اگر لیسانس یا فوق دیپلم فنی از استرالیا داشته باشه به عنوان Australian qualification شناخته میشه. عجیبه.... نه؟

Please note that if your Australian qualifications are at the
    post-graduate level (eg, Postgraduate Diploma, Master of
    Engineering, PhD) but your undergraduate engineering
    qualifications are from overseas you cannot apply using this
    pathway
    خیلی ممنون دوست عزیز
    راستش منم این دفترچه رو کامل خوندم ولی مطلبی راجب شرایط خودم ندیدم. استنباطی که میکنم ابنه که من مدرک لیسانس رو باید اسس کنم از این جهت که رشته ام توی لیست باشه و بعدا موقع لاج پرونده میتونم بابت دکترا 20 امتیاز claim کنم

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)