صفحه 94 از 232 نخستنخست ... 4484858687888990919293949596979899100101102103104144194 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 931 تا 940 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    master of statistics payam noor unuiversity of Tehran

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

ایا بانک نمیتونه به جای دلار روپیه بده که بعدا چنج کنیم؟

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط srfidtarinsiah نمایش پست ها
    ایا بانک نمیتونه به جای دلار روپیه بده که بعدا چنج کنیم؟
    میتونه
    الان مبادلات خودشون یوان و روپیه هستش و راحت تر چنچ میشه
    عصارا بکش از زیر مغز این چلاق ها

ApplyAbroad Guardian
    میلاد آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    این دو هزار دلار باید از اون هزینۀ زندگی که وزارت علوم به شما میده کاسته بشه و ما بقی رو بهتون پرداخت کنن نه اینکه بگن کلا ارز نمیدیم. براشون توضیح بدید باید قبول بکنن.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Arpej نمایش پست ها
    بانک از من پرسید که آیا قبل از خروج از ایران 2000 دلار به نرخ رسمی رو گرفتم و من هم گفتم بله! گفت پس دیگه مشمول ارز دانشجویی نمیشید!! به همین راحتی! بعد از این همه دویدن برای تایید اشتغال به تحصیل توسط سفارت تو یه شهر دیگه و منتظر نوبت شدن برای گرفتن نامه از وزارت علوم! آیا جوابی به ذهنتون میرسه که من به بانک بگم؟ اصلا چه ربطی داره واقعا؟
    اگه اپراتور میگه قانونه، شما بگید قانونش رو بهتون نشون بده، در این جور مواقع برید با رئیس شعبه حرف بزنید. این رو هم میتونید بهشون بگید که من میتونم با کپی پاسپورت هم ارز رو بگیرم. اون موقع شما از کجا میخواستید متوجه بشید من قبلا ارز گرفتم یا نه! کمی براشون توضیح بدید تا متوجه بشن که کلا حتی اگه قانون هم باشه خیلی مسخرست.
    البته اگه من باشم زیر بار کم شدن 2000 تا از هزینه زندگی نمیرفتم.
    ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...

ApplyAbroad Superstar Countdown آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical-Georgia Inst. of Technology

از بچه ها کسی که امریکا بوده و هنوزم هست وفاند داره تونسته بگیره؟ چه مدارکی میخواد؟ ونیاز به تایید توسط اون دفتر در واشینگتن هم هست؟

ApplyAbroad Veteran
    sahand_a آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط Countdown نمایش پست ها
    از بچه ها کسی که امریکا بوده و هنوزم هست وفاند داره تونسته بگیره؟ چه مدارکی میخواد؟ ونیاز به تایید توسط اون دفتر در واشینگتن هم هست؟
    مهدی عزیز
    مثل اینکه جدیداً دیگه ارز دانشجویی نمیدن! یعنی‌ گفتن فقط حواله می‌کنیم و چون همه جا تحریمه، در عمل چیزی نمیدن!
    http://www.applyabroad.org/forum/sho...88%DB%8C%DB%8C

برای آمریکا I۲۰ میخواستن که البته میزان فاند در اون مشخص شده و اگه فول فاند باشید فکر نمیکنم اصلا ارز میدادن!
    لطفا نتایج پذیرش خود را در اینجا وارد کنید.
    با عرض پوزش از پاسخ دادن سوالات در پیام خصوصی معذورم.

نقل قول نوشته اصلی توسط Countdown نمایش پست ها
    اول از همه باید تو سایت نشا ثبت نام کنین و وقت بگیرین(هرچه سریعتر). گواهی اشتغال به تحصیل دانشگاهو بفرستین دفتر تایید کنه، بعد بفرستین ایران. این که بدن یا ندن همه ش مربوطه به بانک. یه بانکی ممکنه بگه من میدم یکی ممکنه بگه من فقط خرج زندگی می دم. ولی الان مساله اینه که کلاً بانکا ارز ندارن.
    ویرایش توسط sina88 : March 7th, 2012 در ساعت 09:42 AM

سلام دوستان
    واقعا متاسف شدم. چقدر تلاش کردم به اینجا برسم و اپلای کنم. دقیقا تو همین روزهایی که باید امید داشته باشیم برای گرفتن نتایج، کلا نا امید شدم چون با این وضعیت نتیجه دیگه اهمیتی زیادی نداره و شاید نتونم برم. فقط یه سوال برام پیش اومده. اگه کسی توانایی خرید ارز آزاد رو داشت، با توجه به اینکه دیگه ارز دولتی نمی دن و خودمون هم ظاهرا نمی تونیم ارز ببریم(آزاد) چون به عنوان قاچاق حساب میشه. پس باید چجوری هزینه تحصیل رو حتی به نرخ آزاد با خودمون ببریم؟ اگه از صرافی بگیریم باز هم بهمون گیر می دن؟ اصلا صرافی فاکتور میده؟
    نظر شما درباره این عکس چی هست؟؟
    -بسم الله ارحمن و ارحیم. سوال مشکل داره!!

با دورد
    كسي از دوستان هست كه بدونه آيا روش دادن نامه وزارت علوم براي كشورهاي مختلف متفاوت هست يا نه؟ من براي روسيه پذيرش دارم چكار بايد بكنم هنوز نامه پذيرشم نيومده. تو وزارت علوم هر كس يه چيزي مي گه

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering at Bogazici University

سلام
    من امروز به هر 3 بانکی که توی بخشنامه جدید معرفی شده رفتم و زنگ زدم. بانک پاسارگاد و پارسیان ارز رو میدن. گفتن مدارکتون رو بیار به همون شعبه ای که حساب دارید (ولی ما که هنوز پذیرشامون نیومده جوابش، الکی راه افتادیم تو خیابون). بانک تجارت(تلفن زدم) شعبه ی اسکان گفت نوبت هامون تا قبل از عید پر شده و اگه بخشنامه تغییر نکنه، بعد از عید دوباره میدیم که معلومه دارن از زیرش در میرن. شعبه های ارزی دیگه بانک تجارت برید و حتما بخشنامه ی جدید رو بگید براشون. پاسارگاد گفت نامرو به اسم ما زدن یا نه؟ منم بخشنامرو گفتم براشون(هرچند خودشون میدونن). بخشنامه برای 2 اسفنده و رونوشتش برای هر 3 تا بانک رفته. از اینجا میتونید از لینکی که میلاد گذاشته ببینید.

سلام
    دوستان لطف کنید شایعه نکنید یکسری دوست دارن آیه یاس بخونن!ملت رو ناامید کنن!
    بنده ایران نیستم ۴ روز بعد از قوانین جدید ندادن ارز تو فرودگاه به امید اینکه بتونم ارز مسافرتی بگیم با جیب خالی‌ رفتم فرودگاه و یک دلار هم گیرم نیومد چون گفتن دلار مسافرتی به دانشجو و مقیم تعلّق نمی‌گیره!

خلاصه نشا باز کردیم نبتم واسه آخر شهریور بود.
    خانواده بنده از شهرستان رفتن تهران طی‌ ۲ روز کاری نامه بنده رو گرفتن(البته باید بگم که بنده کلی‌ مدارک تأیید شده در سفارت ایران در محل تحصیل رو دادم یه مسافر برد ایران) گرچه گفتن اصل برگه شهریه که سفارت مهر کرده رو میخوان تا اون رو هم حساب کنن که من نتونستم به دستشون برسونم!
    اما به هر حل بدون اون برگه ۶۰۰۰ تا هزینه زندگی‌ دادن که غنیمت هست
    حالا مرحله بعد بانک هست
    اگر اون مرحله رو هم راد کنن میرسیم به اینکه چه شکلی‌ به دست من برسونن دلار‌ها رو!

بهار حل این رو میخواستم بگم که به من گفتن خیلی‌‌ها بودن که دیروز نام بانکی گرفتن
    پس لطف کنید نگید نام دیگه نمیدن!
    موفّق باشید