صفحه 97 از 232 نخستنخست ... 4787888990919293949596979899100101102103104105106107147197 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 961 تا 970 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

سلام دوستان.دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه بانک سامان حاضر شده ارز دانشجویی دانشجویان خارج رو بده.من پیگیری کردم و متاسفانه با اینکه بانک سامان تو سایتش اعلام کرده این موضوع رو , ولی بدونید که دروغی بیش نیست !! هم شعبه تهران هم چند تا شعبه در چند استان دیگه گفتن نمیدیم.دوستان خودتونو اذیت نکنین نمیدن!!

Senior Member esf11 آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط estelami نمایش پست ها
    سلام دوستان.دیروز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه بانک سامان حاضر شده ارز دانشجویی دانشجویان خارج رو بده.من پیگیری کردم و متاسفانه با اینکه بانک سامان تو سایتش اعلام کرده این موضوع رو , ولی بدونید که دروغی بیش نیست !! هم شعبه تهران هم چند تا شعبه در چند استان دیگه گفتن نمیدیم.دوستان خودتونو اذیت نکنین نمیدن!!
    دوست من لطفا کلی کلی قضاوت نکنید. میدن. فقط یکم تلاش بیشتر میخواد. هم سامان میده. هم ملت هم پاسارگاد هم پارسیان. تجارتم بعضی جاهاش.

Junior Member

آقای محترم شما که میگی هم سامان میده. هم ملت هم پاسارگاد هم پارسیان. تجارتم بعضی جاهاش , آدرسه یکیشو بگو ما هم بریم بگیریم !! کدوم شهر کدوم شعبه ؟ یکیش رو بگو !!!!!!!

ApplyAbroad Veteran
    salehifar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law PhD, Canterbury

سلام
    من تازه امروز فهمیدم وزارت علوم اعلام کرده در 9 شهر بزرگ (به جز تهران)، نامه های بانک به مراکزی که اعلام شده رفتند؛ اسم منم در لیست بوده برای اهواز. رفتم دانشگاه چمران میگم آقا 23 مرداد نوبتم بوده حالا بدون دادن اطللاع این موضوع، من از کجا باید میفهمیدم شما اینقدر سریع عمل کردید و نامه ها رو پیش از موعد فرستادید؟؟ گفتند ما یک طی روز، نامه ها رو دادیم دیگه هم مهلتش تموم شده! کجا پیگیری کنم؟ چه کنم؟ کسی میدونه؟
    قوانین سایت را رعایت کنیم

Junior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط salehifar نمایش پست ها
    سلام
    من تازه امروز فهمیدم وزارت علوم اعلام کرده در 9 شهر بزرگ (به جز تهران)، نامه های بانک به مراکزی که اعلام شده رفتند؛ اسم منم در لیست بوده برای اهواز. رفتم دانشگاه چمران میگم آقا 23 مرداد نوبتم بوده حالا بدون دادن اطللاع این موضوع، من از کجا باید میفهمیدم شما اینقدر سریع عمل کردید و نامه ها رو پیش از موعد فرستادید؟؟ گفتند ما یک طی روز، نامه ها رو دادیم دیگه هم مهلتش تموم شده! کجا پیگیری کنم؟ چه کنم؟ کسی میدونه؟
    سلام. من همون روزی که نامه رو گرفتم سوال کردم، گفتن که برمیگرده تهران وزارت علوم

Member alihagh آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering-The Univerity of Melbourne

سلام دوستان عزیز
    راستش من هم از دانشگاه ملبورن واسه دکتری بورس گرفتم ولی باید بیمه رو خودم پرداخت کنم. همچنین من باید واسه 56 ماه مبلغ 2177 دلار رو پرداخت کنم که با تفاوت بسیار بالای نرخ دلار دولتی وآزاد خیلی واسم مشکل هستش که این مبلغ رو بپردازم، آیا شما راهکاری واسه این موضوع دارید؟ آیا شما مرکزی رو می شناسید که بتونه بیمه رو با دلار دولتی پرداخت کند؟
    با تشکر فراوان

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering at Bogazici University

بچه هایی که نوبتشون برای روزهای آیندست، حتما توی هر دو بانک پارسیان و پاسارگاد( یکی از شعبه های ارزیشون) حساب به اسم خودشون باز کنن، که بهانه ای دست بانک ندن. پاسارگاد توی تهران تمام شعبش ارزیه. توی شهرستان ها هم احتمالا همینطوره. پارسیان هم بپرسید شعب ارزیش کجاست و بعد برید حساب باز کنید. چون برای گرفتن ارز میگن برید اون شعبه ای که حساب دارید و مدارکتون رو اونجا تحویل بدید.

Junior Member Studyabroad1 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Veterinary medicine Shiraz University

نقل قول نوشته اصلی توسط amirs نمایش پست ها
    از دوستان کسی توی شهر شیراز این چند وقته تونسته ارز بگیره؟ من اکثر بانک ها رو رفتم میگن که نمیدن/ اگر گسی راهنمایی خصوصی هم داره برام لطفا پیغام بزارید/ممنون
    منم اهل شیرازم.از دوستان کسی توی شهر شیراز این چند وقته تونسته ارز بگیره؟ کدوم بانک؟
    Be Well,
    Studyabroad1

ApplyAbroad Hero
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering at Bogazici University

نقل قول نوشته اصلی توسط estelami نمایش پست ها
    آقای محترم شما که میگی هم سامان میده. هم ملت هم پاسارگاد هم پارسیان. تجارتم بعضی جاهاش , آدرسه یکیشو بگو ما هم بریم بگیریم !! کدوم شهر کدوم شعبه ؟ یکیش رو بگو !!!!!!!
    در حا حاضر بانک هایی که بهشون بخشنامه شدن هیج کدوم مشکل دادن ارز رو ندارن. فقط تجارت میگه چون ظرفیتمون پر تا عید، بعد از عید میدیم. اینم شعبه ی اسکان هست و ممکنه شعبه های ارزی دیگه بدن. تازه من تلفنی زنگ زدم و یه خانومی بود که درک میکرد و فکر میکنم اگه حضوری و با مدارک رفته بودم، کارمو را مینداخت.
    پاسارگاد همه شعبات میدن. مدارکتون رو ببرید همونجا که حساب دارید.
    پارسیان شعبه مرکزی
    سامان رو هم که فکر میکنم دو هفته پیش میلاد عزیز ارزش رو ازونجا گرفت.
    در حا حاضر توی گرفتن ارز فعلا هیج مشکلی نیست. حالا تا بعد چی پیش بیاد.

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    Industrial Engineering

نامه من فرستاده شده به مشهد، کسی‌ اطلاع داره که از کجا باید گرفته بشه؟ اگه باید بریم دانشگاه فردوسی‌، کدوم قسمت باید بریم؟