دوستان عزیز سلام
من یک مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید
از یه دانشگاه امریکا پذیرش بدون فاند اومده مقطع دکترا . به یک استاد قبلا ایمیل زده بودم گفته بود بعد از اپلای بیا صحبت کنیم. الان باعاش تماس گرفتم میگه به رئیس دانشکده سپردم شما را برای فاند در نظر بگیره.
سوال اول : منطور استاده از فاند چیه TA یا RA. مگه RA دست خودش نیست؟؟؟؟ پس منظورش از اول TA بوده !!!!
با یکی از دوستان که در مین دانشگاه دانشجو است تماس گرفتم رفت از دفتر دانشکده پرسید، منشی گفته فاند دانشکده کمه در نتیجه اگر بخواهیم به توصیه یک استاد عمل کنیم بقیه اساتید ناراحت می شوند!!!!
باز از استاده پیگیر شدم که استاد کی خبر می دین، میگه فعلا باید صبر کنی
به رییس دانشکده ایمیل زدم میگه هنوز تصمیم نگرفتیم ما همه رو بررسی می کنیم.
دوباره از دوستم خواهش کردم از دفتر دانشکده بپرسه که کی جواب فاند دانشکده معلوم میشه که اگر جور نشد من به بقیه اساتید ایمیل بزنم؟
دوستم میگه دانشکده دقیقه نود (که معلوم نیست کی هستش) تصمیم میگیره. و ظاهرا استاده خودش پول داره ولی من و گذاشته اگر دانشکده شد فاند دانشکده را بده و اگر نه! معلوم نیست می خواهد چی کار کند؟؟؟؟
حالا دیگه من چی کار کنم الان حدود 2 ماه هست که منتظرم. ایا من به استاد دیگه ای ایمیل بزنم؟ ایا من به خود همین استاد بگم چرا خودت پول نمیدی؟ یا چی کار کنم؟
برای پیگیری بیشتر و پیدا کردن فاند باید چی کار کنم به نطرتون.
الان خیلی از بچه هایی که در این دو ماه پذیرش شدن دارن فاند ها را می گیرند و این استاد با این کار دست مرا بسته. دوستان لطفا راهنمایی کنید......
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)