صفحه 98 از 232 نخستنخست ... 48888990919293949596979899100101102103104105106107108148198 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 971 تا 980 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Member
    رشته و دانشگاه
    Civil engineering - University of Melbourne

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نامه ها ۵ اسفند رفته دانشگاه امام رضا، خیابون دانشگاه ـ مشهد ء خیابان دانشگاه، خیابان اسرار، دانشگاه امام رضا (ع)
    اینا قبول نکردن و برگشت خورده، به همین راحتی. الان نمیدونم تکلیف چیه و از کجا باید پیگیر شد. اینا میگن دوباره باید رفت وزارت علوم. اگه اطلاعات جدیدتری گرفتید خبر بدید

نقل قول نوشته اصلی توسط Industrial man نمایش پست ها
    نامه من فرستاده شده به مشهد، کسی‌ اطلاع داره که از کجا باید گرفته بشه؟ اگه باید بریم دانشگاه فردوسی‌، کدوم قسمت باید بریم؟
    Mostafa

سلام
    کسی از سرنوشت نامه هایی که 5 اسفند فرستادن بابلسر خبر نداره. الان باید از تهران پیگیری کرد یا بابلسر.
    دشوارترین قدم، همان قدم اول است.

نامه ها چه بلایی سرشون اومده؟ نامه های اصفهان هنوز برگشت نخورده؟ آخه این چه طرزشه! بدون خبر و چراغ خاموش! کجای اصفهان باید اقدام کنیم؟
    Ich drucke dir die Daumen

ApplyAbroad Veteran

دوستان این ارز دانشجویی به کسایی که فاند کامل دارند هم تعلق می گیره؟ حتما باید I-20 رو آپلود کنیم؟ نمیشه با نامه پذیرش اولیه کار رو راه انداخت؟

Member
    رشته و دانشگاه
    M. Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    دوستان این ارز دانشجویی به کسایی که فاند کامل دارند هم تعلق می گیره؟ حتما باید I-20 رو آپلود کنیم؟ نمیشه با نامه پذیرش اولیه کار رو راه انداخت؟
    چرا نمیشه، میشه

Member
    رشته و دانشگاه
    M. Eng

آقا میلاد، شما هر چی داشتی upload کن، بعد ویزا که اومد اصل تمام مدارک رو می بری وزارت علوم.

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط hojjat007 نمایش پست ها
    آقا میلاد، شما هر چی داشتی upload کن، بعد ویزا که اومد اصل تمام مدارک رو می بری وزارت علوم.
    مرسی حجت جان. آقا من اسکن I-20 رو دارم. ولی اونجا نوشته مقدار فاندمو و اینکه معلومه با هزینه شخصی نیستم. میخواستم ببینم این مشکل ساز نشه. 5000 تا هم بیشتر لازم ندارم.

Member
    رشته و دانشگاه
    M. Eng

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    مرسی حجت جان. آقا من اسکن I-20 رو دارم. ولی اونجا نوشته مقدار فاندمو و اینکه معلومه با هزینه شخصی نیستم. میخواستم ببینم این مشکل ساز نشه. 5000 تا هم بیشتر لازم ندارم.
    خواهش می کنم. نه ببین برا بچه های full fund هزینه 1000$ ماهیانه را نامه شو می دن و از بابت اون نگران نباش. فقط بانک ها یه خورده گاهاً اذیت می کنند.

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط hojjat007 نمایش پست ها
    خواهش می کنم. نه ببین برا بچه های full fund هزینه 1000$ ماهیانه را نامه شو می دن و از بابت اون نگران نباش. فقط بانک ها یه خورده گاهاً اذیت می کنند.
    پس 15000﷼ هزینه شهریه رو نمی دن به فول فاندها؟؟؟ اگه اینجوری باشه که دلار مسافرتی بابت امریکا که 1500﷼ تا میده خیلی به صرفه تر و راحتتره
    I love you USA

ApplyAbroad Veteran
    salehifar آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Law PhD, Canterbury

نقل قول نوشته اصلی توسط AGHSIN نمایش پست ها
    سلام
    کسی از سرنوشت نامه هایی که 5 اسفند فرستادن بابلسر خبر نداره. الان باید از تهران پیگیری کرد یا بابلسر.
    نقل قول نوشته اصلی توسط Maschinenbau نمایش پست ها
    نامه ها چه بلایی سرشون اومده؟ نامه های اصفهان هنوز برگشت نخورده؟ آخه این چه طرزشه! بدون خبر و چراغ خاموش! کجای اصفهان باید اقدام کنیم؟
    ظاهرا هیچ کس متوجه نشده که نامه های تمام کسانی که در سایت نشا ثبت نام کرده اند، به 9 شهر اهواز، شیراز،مشهد، ارومیه، همدان، تبریز، اصفهان، کرمانشاه، بابلسر ارسال شده.
    اکثرا نامه ها رو دریافت نکردند؛ چون اطللاع نداشتند و نامه ها برگشته اند به تهران.
    تنها کاری که ما می تونیم الان بکنیم اینه که به شماره تلفن اداره کل بورس و امور دانشجویان خارج در لینک زیر، زنگ بزنیم و بگیم که هیچ کدوم از ما از این اطلاعیه که تنها 2 روز بعد از انتشار خبرش، اجراش کردند مطلع نشدیم و دوباره نامه ها رو به همون شهرها بفرستند؛

http://iranscholarship.msrt.ir/conta...eneral-contact
    قوانین سایت را رعایت کنیم