صفحه 100 از 232 نخستنخست ... 5090919293949596979899100101102103104105106107108109110150200 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 991 تا 1,000 , از مجموع 2319

موضوع: ارز دانشجویی- آرشیو

Junior Member

پیش فرض پاسخ : ارز دانشجویی- سوالات، اخبار و تجربیات شما

نقل قول نوشته اصلی توسط has نمایش پست ها
    با تشکر از توضیحات کامل. اونایی که در حال حاضر خارج دانشجو هستند چی پس؟
    فرقی نمیکنه روند یکی است. والدین شما به نمایندگی می توانند این مراحل را طی کنند. البته برای گرفتن ارز از بانک احتمالا وکالت نامه می خواهند.

ببخشید والدین که به وزارت مراجعه میکنند گواهی اشتغال به تحصیل کافی هست چون بعضی مدارک مثل پاسپورت که پیش من هست
    و من برای 20 فروردین وقت داشتم الان جلوی درخواست من نوشته با در خواست شما به علت عدم تایید پذیرش توسط سفارت مورد قبول واقع نشده است من باید دوباره درخواست بدم

نقل قول نوشته اصلی توسط amir-2010 نمایش پست ها
    ببخشید والدین که به وزارت مراجعه میکنند گواهی اشتغال به تحصیل کافی هست چون بعضی مدارک مثل پاسپورت که پیش من هست
    و من برای 20 فروردین وقت داشتم الان جلوی درخواست من نوشته با در خواست شما به علت عدم تایید پذیرش توسط سفارت مورد قبول واقع نشده است من باید دوباره درخواست بدم
    كدوم سفارت؟ اونا از سفارت استعلام مي گيرند؟

نقل قول نوشته اصلی توسط sinam نمایش پست ها
    كدوم سفارت؟ اونا از سفارت استعلام مي گيرند؟
    سفارت دانمارک تایید کرده بود

ApplyAbroad Hero hassanrouhi آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Electrical Engineering

سلام.من برای ثبت نام به یه مشکلی بر خوردم.ممنون میشم کمکم کنین
    من میرم سایت نشا.قسمت اپلود فابل ها

5تا مورد رو اپلود میکنم.اما 2 تاشو ندارم که اپلود کنم.

یعنی پذیرش یا گواهی اشتغال به تحصیل و کارت پایان خدمت.

وقتی اون 5تا رو اپلود کردم و میفرستم این پیغام رو میده:

سايز پذيرش یا گواهي اشتغال به تحصيلي شما نا معتبر مي باشد

چیکار باید بکنم من الان؟اصلا من فایلی برای پذیرش اپلود نکردم که بخواد نا معتبر باشه.
    اونایی که مثل من ترم اخر لیسانس هستند چطوری ثبت نام میکنن؟
    من یه بار خواستم برای اینکه مشکل حل بشه جای فایل برای پذیرش یا اشتغال به اتحصیل یه چیز دیگه اپلود کنم تا فعلا وقت رو بگیرم! بعدا مشکل پیش میاد؟! یا راه حلی هست؟
    واقعا خوشحالم!! يكي از بهترين خبر هاي سال 92 بود برام. تبريك ميگم به همه ي فوتبال دوستان انتخاب CR7 مقدس رو به عناون بهترين بازيكن جهان.اشكهاش بيانگر اراده و پشتكار غيرقابل توصيفش بود.واقعا تبريك به اسطوره ي صبر و پشتكار. بالاخره مسي نفرت انگيز رو پشت سر گذاشت

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط hassanrouhi نمایش پست ها
    سلام.من برای ثبت نام به یه مشکلی بر خوردم.ممنون میشم کمکم کنین
    من میرم سایت نشا.قسمت اپلود فابل ها

5تا مورد رو اپلود میکنم.اما 2 تاشو ندارم که اپلود کنم.

یعنی پذیرش یا گواهی اشتغال به تحصیل و کارت پایان خدمت.

وقتی اون 5تا رو اپلود کردم و میفرستم این پیغام رو میده:

سايز پذيرش یا گواهي اشتغال به تحصيلي شما نا معتبر مي باشد

چیکار باید بکنم من الان؟اصلا من فایلی برای پذیرش اپلود نکردم که بخواد نا معتبر باشه.
    اونایی که مثل من ترم اخر لیسانس هستند چطوری ثبت نام میکنن؟
    من یه بار خواستم برای اینکه مشکل حل بشه جای فایل برای پذیرش یا اشتغال به اتحصیل یه چیز دیگه اپلود کنم تا فعلا وقت رو بگیرم! بعدا مشکل پیش میاد؟! یا راه حلی هست؟
    شما اگه پذیرش نداشته باشید بهتون به هیچ عنوان ارز دانشجویی تعلق نمی گیره.! بقیه موارد (کارت پایان خدمت، ویزا و ...) مهم نیست. روز مراجعه باید اصل پذیرش دانشگاه (I-20 برای آمریکا) رو همراه داشته باشید که نامه بزنند. خطایی هم که ذکر کردید برای حجم فایلتونه، حجم فایل رو کم کنید بعد بفرستید، این خطا از بین میره. اگر هم چیزی ندارید میتونید یه صفحه سفید آپ کنید فعلا. ولی خوب همونطور که گفتم تا اصل پذیرش نباشه، نامه بهتون نمی دن.!
    برای وقت هم همونطور که بچه ها صفحات قبل گفتند، نیازی نیست عجله کنید، خارج از نوبت هم میشه مراجعه کرد.

Member ashkan_mc آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    آلمان

دوستان اگه امکان داره یه مقدار هم از تجربیاتتون در برخورد با بانک ها بگید ... الان کدوم بانک ها ارز میدن ؟؟ این طرف عید هم امکان پذیر هست ؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط milad1988 نمایش پست ها
    شما اگه پذیرش نداشته باشید بهتون به هیچ عنوان ارز دانشجویی تعلق نمی گیره.! بقیه موارد (کارت پایان خدمت، ویزا و ...) مهم نیست. روز مراجعه باید اصل پذیرش دانشگاه (I-20 برای آمریکا) رو همراه داشته باشید که نامه بزنند. خطایی هم که ذکر کردید برای حجم فایلتونه، حجم فایل رو کم کنید بعد بفرستید، این خطا از بین میره. اگر هم چیزی ندارید میتونید یه صفحه سفید آپ کنید فعلا. ولی خوب همونطور که گفتم تا اصل پذیرش نباشه، نامه بهتون نمی دن.!
    برای وقت هم همونطور که بچه ها صفحات قبل گفتند، نیازی نیست عجله کنید، خارج از نوبت هم میشه مراجعه کرد.
    من یه سئوال در تکمیل سئوال دوستمون داشتم: ایشون پرسیده بودن اگر الان یه فایل بی ربط آپلود کنیم بعدا چطور میشه عوضش کرد؟ مشکلی که نداره؟ ظاهرا من جوابی در اینمورد ندیدم.
    سئوال دیگه اینکه برای کشورهایی مثل فیلیپین که تاجاییکه شنیدیم پذیرش قطعی بصورت حضوری داده میشه راهکار چیه؟(در هنگام گرفتن پذیرش) کسی از دوستان بوده چنین شرایطی داشته باشه؟ شما که میگید حتما باید پذیرش باشه تا ارز داده بشه، در اینمورد باید چکار کرد؟
    سئوال آخرم اینکه اگر نوبت دهی مهم نیست و هروقت میشه مراجعه کرد، فلسفه نوبت دهی سایت نشا چیه؟
    با تشکر
    زمانی آلبرت اینشتین چنین اظهار داشت: ((در جوانی، رویای من این بود که جغرافی دان شوم. اما هنگام کار در دفتر ثبت اختراعات،عمیقا در خصوص این مساله فکر کردم و به این نتیجه رسیدم که رشته ای بسیار دشوار است و با بی میلی بسوی فیزیک رفتم)).

ApplyAbroad Veteran

نقل قول نوشته اصلی توسط saman1 نمایش پست ها
    من یه سئوال در تکمیل سئوال دوستمون داشتم: ایشون پرسیده بودن اگر الان یه فایل بی ربط آپلود کنیم بعدا چطور میشه عوضش کرد؟ مشکلی که نداره؟ ظاهرا من جوابی در اینمورد ندیدم.
    سئوال دیگه اینکه برای کشورهایی مثل فیلیپین که تاجاییکه شنیدیم پذیرش قطعی بصورت حضوری داده میشه راهکار چیه؟(در هنگام گرفتن پذیرش) کسی از دوستان بوده چنین شرایطی داشته باشه؟ شما که میگید حتما باید پذیرش باشه تا ارز داده بشه، در اینمورد باید چکار کرد؟
    سئوال آخرم اینکه اگر نوبت دهی مهم نیست و هروقت میشه مراجعه کرد، فلسفه نوبت دهی سایت نشا چیه؟
    با تشکر
    ببینید این سایت نشاء ظاهرا برای نظم دادن به این موارد راه اندازی شده، در صورتی که اصلا نتونسته اون انتظار رو بر آورده کنه و فقط راهی شده برای گرفتن شماره پرونده اینترنتی.!
    سوال اول: هرچی دارید آپلود کنید، معمولا ویزا و کارت پایان خدمت رو بچه ها ندارند که اینها مهم نیست ( البته طبق تجربه بچه هایی که مراجعه کردند، حالا دلیلش چیه، نمیدونم).
    سوال دومتون رو بهتره بچه هایی که از این کشور ها پذیرش گرفتند جواب بدند. ولی در کل، حتما وزارت علوم با شرایط این کشورها کاملا آگاهه، حتما راهی رو در نظر گرفتند براش. بهترین روش، مراجعه حضوری یا تماس تلفنی با وزارت و پرس و جو است.
    سوال آخر رو هم خط اول جواب دادم با این توضیح کوچولو که: انیجا ایران است، صدای.... ایران.!!!
    موفق باشید

اقا یه راهنمایی کوچیک به من بکنید لطفا...من میخوام برم ترکیه تحصیل کنم..آیا به ترکیه هم دلار دانشجویی میدن یا نه؟؟اگر من از دانشگاه ترکیه اشتغال به تحصیل بگیرم و به تایید کنسولگری برسونم مسئله حل میشه یا نه؟؟
    ممنون میشم که یه راهنمایی کوچیک بفرمایید