با سلام خدمت همگی. اول از همه می خواستم از دوستی که این تاپیک رو باز کرده تشکر کنم که باعث شد من یه سوالی که اخیرن برام پیش اومده رو بتونم مطرح کنم. خدا ایشا... پیرت کنه!!
من یه مدتیه که دارم با C برای کارهای با محاسبات سنگین(scientific computing) کار می کنم و برنامه های نسبتا طولانی ای هم نوشتم (حدود 5000 خط) ولی مشکلم اینه که با object oriented programming آشنایی ندارم و برنامه هام رو procedural مینویسم و از من بپذیرید که debug کردن برنامه های procedural در این اندازه بعضی وقتها واقعا گریه آدمو در میاره یعنی اینجوری:
حالا مشکل من اینه که چون تا حالا oop کار نکردم یادگیریش برام یه کم سخت شده و اکثر کتاب هایی هم که میبینم فقط syntax برنامه نویسی oop رو یاد میدن (مثلا کلاس در c++ با چه دستوری تعریف می شود و ...)
و در مورد خود ساختارهای object ها و نحوه تفکر برای پیاده سازی یک الگوریتم در قالب یک برنامه object oriented و استفاده از قابلیت های oop توضیحی نمی دهند....
و از اون طرف کتابهایی که در مورد آموزش OOP وجود دارند معمولا از زبان هایی غیر از c++ (معمولا java) استفاده می کنند.
می خواستم در این مورد از دوستان مطلع کمک بگیرم که کتاب یا مرجعی برای آموزش پایه ای نحوه تفکر و پیاده سازی یک برنامه با ساختار object oriented (البته با تاکید بر c++) به من معرفی کنند.
امیدوارم که تونسته باشم منظورمو به طور واضح برسونم.
با تشکر از همه