کسی میدونه تعطیلات عید نوزور سفارت تعطیله یا نه؟ تاثیری در زمان جواب دادنشون داره یا نه؟
سلام بچه ها...
امروز از پست زنگ زددن گفتن بیا بستت را بگیر. بعد 10 هفته سفارت درخواست ویزامو رد کرده و تنها دلیلی را هم که برام تیک زده اینه:
have sufficient and available financial resources , without working in canada, to maintain yourself and any family members who are accompanying you during your proposed period of study.
شماها بگین من چیکار کنم بعد یک سال تلاش حالا به خاطر دلیل مالی ردم کردن. خوب میتونستن نقص مدرک بزنن براشون تعهد پدر مادرم را ببرم و حساب پدرم را هم اضافه کنم
پذیرشم واسه دکتراست و سالی 31000 تا هم فاندمه. توی حساب خودم 12 میلیون تومان دارم . سند خونه هم گذاشته بدم. یه راهکاری چیزی بگین دارم از غصه میمیرم![]()
دوست عزیز خیلی خیلی متاسف شدم. خداییش 10 دقیقه ست همین جوری پای کامپیوتر تو شوک ام. با این شرایطی که شما دارید و 31000 فاند نمی دونم چرا سفارت چنین چیزی گفته!!!! استرسم 10 برابر شد چون ممکنه من رو هم ریجکت کنن.
شما اصلا هیچ فردی رو به عنوان ساپورتر معرفی نکردید؟
ولی اصلا ناراحت نباشید. چون خیلی ها بودن که دفعه اول ریجکت شدن و بار دوم ویزا گرفتن. شما اول از همه تقاضای دیفر کنید. و سریعا مدارک مالی تون رو قوی کنید. مخصوصا اگه ساپورتر معرفی نکردید حتما این کار رو بکنید و برای پول تو حسابتون هم منبع مالی بدید. مثلا فیش حقوقی پدر یا مادر، اجاره نامه، جواز کسب و ...
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
مرسی مگه ددلاین تا کی هست واسه می؟
مرس آقا سهیل. من از خیلی ها پرسیدم گفتن فول فاندی حتی نیازی نیست حساب خودتم قوی باشه اصلا فکرشم نمیکردم به این موضوع گیر بدن وگرنه سند خونه و حساب بانکی بابام قوی بو میذاشتمشون
ببخشید یه سوال. شما کسی هم با خودتون دارین می برین؟
معمولا ددلاین تا یک ماه نیم قبل از شروع ترم هست.
علاقه مندی ها (Bookmarks)