بچه ها به استادم ایمیل بزنم و بهش بگم قضیه را؟ میشه دیفر کنم واسه سپتامبر با توجه به اینکه یه بار واسه می دیفر کرده بودم؟ باید استادم قبول کنه یا دانشگاه؟ دیگه مغزم کار نمیکنه....![]()
بچه ها من الان از پست تی ان تی پرسیدم گفتن زنگ زدیم سفارت، سفارت مدارک را از ما قبول میکنه واسه می البته تا 5 شنبه. و بعدش میخوره به تعطیلات تا 5 فروردین.
حالا با این اوصاف به نظرتون من میتونم تا 4 شنبه مدارک مالیم را تقویت کنم و براشون بفرستم منظورم اینه که شک نمیکنن چرا یه پول قلمبه یهویی اومده تو حسابم؟ و دیگه اینکه تاریخ گواهی سوپیشینم تموم شده اینا بخوام بگیرم با اون تعهر محضری ساپورترم بدم ترجمه و... میرسم تا 4 شنبه مدارکمو بدم؟
فکر کنم بعضی از دارالترجمه ها پول خیلی بیشتر میگیرن و دو روزه کار رو تحویل می دن
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
اخه من به خاطر موضوع مالی ریجکت شدم اگه گردش حساب ندم و فقط مانده حساب بدم مشکوک نمیشن؟ البته من احساس میکنم خیلی بی ربط منو ریجکت کردن![]()
فکر نکنم. چون ترمهای قبل هم دوستانی بودند که شرایط شما رو داشتند و با رفع نقص تونستن ویزا بگیرن.
نظر شخصی من اینه که مشکل اصلی شما همون ساپورتر مالی هست. چون هم bs شما مناسبه و هم فاند دارید. فقط فراموش نکنید که برای ساپورتر مالی تون حتما منبع در آمد هم ارائه بدید چون bs کافی نیست.
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
علاقه مندی ها (Bookmarks)