بند 16 از چک لیست :
گواهی بانکی باید حاوی نام صاحب حساب، تاریخ افتتاح حساب، ماندۀ حساب ، تراز میانگین و/یا گردش حساب باشد.
پس هم باید مانده حساب رو ارائه بدید و هم گردش حساب . اما در مورد مدت زمان گردش حساب توضیحی داده نشده. ولی من به شخصه برای 3 ماه رو دادم. شما اگه به نفعتون هست برای مدت زمان بیشتری گردش حسابتون را ارائه بدید.
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
دوستان عزیز من احتیاج به هم فکری و اظهار نظر شما دارم
دوستان من واسه دکتری می خوام اپلای کنم و احتمالا فاند شامل حالم نمی شه این موارد به نظرم رسید و خواستم نظر شما عزیزانو بدونم
من احتمالا سالی 25000 تا 30000 دلار هزینه زندگی و تحصیلم می شه تو یه ایالت ارزون قیمت
1- من الان می تونم یه حساب بانکی به اسم خودم که توش 20000 دلار هست نشون بدم
2- یه اجاره نامه حدود 1200000 تومان ماهیانه (اصلا میشه اجاره نامه رو نشون داد و گفت که در حین تحصیل هزینه هام ماهیانه از این طریق حساب میشه؟؟؟)
3- یکس از دوستان پدرم بهم تعهد محضری میده که ساپورتم کنه حالا به این اسم که بعدا بر میگردم و براش کار می کنم.
میشه لطفا بگید با این موارد می تونم شانس اینو داشته باشم که نظر مساعد افیسرو از نظر توانایی تامین هزینه ها جلب کنم.........اگه می تونید و تشخیص میدید بهم بگید لطفا چه چیزایه دیگه و در چه حد (مالی ) اضافه کنم تا بتونم مطمئن باشم رو این مسئله دچار مشکل نشم
متشکرم
ببخشید که این سوال رو اینجا هم مطرح میکنم
1- در مورد فول فاندها خیلی نمیشه دقبق گفت چقدر تو حسابتون باشه . پیشنهاد شخصی من 10 میلیونه. ولی اگه توان بیشتری دارید 15 میلیون و اگه توان کمتری دارید 6-7 میلیون هم ok هست (این عددها رو با توجه به تجاربی که از همین فروم کسب کردم میگم و فقط یک برداشت شخصیه) البته کسانی هم بودند که با bs کم تونستند ویزا بگیرند اما با توجه به سخت گیر شدن سفارت به نظر من ریسک نکنید.
2- تو یکی از فرم های سفارت گفته کسی رو معرفی کنید که هزینه شما رو در کانادا میده. تو اون فرم اسم ساپورترتون رو می نویسید (مثلا پدر یا مادر یا هر دو) بعد یه تعهدنامه محضری از ساپورتر میگیرید که هزینه های شما رو در کانادا خواهد داد. بعد یه سری مدارک که نشان دهنده منابع مالی ساپورترتون هست ارائه میدید.
ویرایش توسط soheil136 : March 12th, 2012 در ساعت 06:06 PM
خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی
سلام دوستان من یه تعداد سوال داشتم خیلی ممنون میشم جواب بدید
1- من گپ تحصیلی دارم 88 دفاع کردم برا این مدت گواهی کار میتونم ارائه بدم ایا فیش حقوقی هم لازمه؟
2-من ساپورتر پدرم رو معرفی کنم با توجه با اینکه حساب بانکی بالایی نداره (7 میلیون) و حقوقش کارمندی بوده (پایین) آیا میتونم ایشون رو معرفی کنم که فقط یه خونه تو شهرستان داره؟ یعنی بدون حساب بانکی و فیش حقوقی؟ در ضمن من فاند ندارم
3- آیا ساپورتر میتونه پدرشوهر باشه (که وضع مالی بهتری داره فیش حقوقی بالای 2 تومن 50 میلیون در حساب و یه خونه)؟ یعنی ایشون تعهد محضری بدن.
4- من پذیرشم بدون فانده و حساب کردم هزینه های یک سالو البته با ارز دولتی ( هزینه زندگی حدود 18 میلیون و شهریه حدود 3 میلیون تومن در سال ) تو حسابم 30 تومن بذارم کافیه؟ در این صورت باید اثبات کنم این پولو از کجا آوردم یا مبلغش زیاد نیست؟ در صورت لازم بودن فقط گواهی کار کافیه؟
5- همسرم پذیرشش با فانده میتونم نامه فاند ایشون رو به عنوان یه پوئن مثبت اضافه کنم؟
ببخشید سوالاتم زیاد شد.
ممنون
سلام من BS رو واسه یه دانشگاه فرستادم بعد میل زده که موجودی 19 دلاره! کسی هست که وارد باشه به این قضیه و به من کمک کنه؟ اگه هست یه زمانی رو لطفا مشخص کنید که بیام و نامه بانکو نشون بدم چه جوری پر کردم!
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)