صفحه 75 از 627 نخستنخست ... 25656667686970717273747576777879808182838485125175575 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 741 تا 750 , از مجموع 6262

موضوع: درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

پیش فرض پاسخ : درباره حساب بانکی و اثبات تمکن مالی

نقل قول نوشته اصلی توسط reg2 نمایش پست ها
    سلام دوستان یه سوال داشتم.....کسی که فول فاند هست نیاز داره BS ببره؟
    بله حتما چون بايد بدونند كه براي اوائل كار كه شما هنوز پول نگرفتيد پول كافي تو حسابتون هست كه زندگي كنيد

نقل قول نوشته اصلی توسط challenge نمایش پست ها
    سلام دوستان
    می‌خواستم بدونم گواهی حساب بانکی که برای سفارت میگیریم فقط کافیه موجودی حساب رو در اون لحظه نشون بده یا اینکه گردش حساب رو در طی ماههای قبل هم باید نشون بده؟ اگه لازمه گردش حیاب رو نشون بده، تا چند ماه قبل رو باید شامل بشه؟
    دوستان من هم این سوال رو داشتم ممنون میشم از دوستان با تجربه جواب بدن

Senior Member soheil136 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering- University of Waterloo

نقل قول نوشته اصلی توسط h4s نمایش پست ها
    دوستان من هم این سوال رو داشتم ممنون میشم از دوستان با تجربه جواب بدن
    بند 16 از چک لیست :
    گواهی بانکی باید حاوی نام صاحب حساب، تاریخ افتتاح حساب، ماندۀ حساب ، تراز میانگین و/یا گردش حساب باشد.
    پس هم باید مانده حساب رو ارائه بدید و هم گردش حساب . اما در مورد مدت زمان گردش حساب توضیحی داده نشده. ولی من به شخصه برای 3 ماه رو دادم. شما اگه به نفعتون هست برای مدت زمان بیشتری گردش حسابتون را ارائه بدید.
    خدایا نگویم دستم بگیر... عمریست گرفته ای ... مبادا رها کنی

Junior Member

دوستان عزیز من احتیاج به هم فکری و اظهار نظر شما دارم
    دوستان من واسه دکتری می خوام اپلای کنم و احتمالا فاند شامل حالم نمی شه این موارد به نظرم رسید و خواستم نظر شما عزیزانو بدونم
    من احتمالا سالی 25000 تا 30000 دلار هزینه زندگی و تحصیلم می شه تو یه ایالت ارزون قیمت
    1- من الان می تونم یه حساب بانکی به اسم خودم که توش 20000 دلار هست نشون بدم
    2- یه اجاره نامه حدود 1200000 تومان ماهیانه (اصلا میشه اجاره نامه رو نشون داد و گفت که در حین تحصیل هزینه هام ماهیانه از این طریق حساب میشه؟؟؟)
    3- یکس از دوستان پدرم بهم تعهد محضری میده که ساپورتم کنه حالا به این اسم که بعدا بر میگردم و براش کار می کنم.

میشه لطفا بگید با این موارد می تونم شانس اینو داشته باشم که نظر مساعد افیسرو از نظر توانایی تامین هزینه ها جلب کنم.........اگه می تونید و تشخیص میدید بهم بگید لطفا چه چیزایه دیگه و در چه حد (مالی ) اضافه کنم تا بتونم مطمئن باشم رو این مسئله دچار مشکل نشم
    متشکرم

ببخشید که این سوال رو اینجا هم مطرح میکنم

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    100 درصد. نه تنها BS باید بدید بلکه باید ساپورتر مالی با منبع درآمدی مناسب معرفی کنید. همین دیروز متاسفانه یکی از دوستان که فول فاند بود و bs خوبی هم داشت به دلیل نداشتن ساپورتر مالی (البته این حدس بچه های فروم هست) ریجکت شد.
    هر چه در توان دارید مدارک مالی قوی تری ارائه کنید. البته این رو هم بگم که bs خیلی زیاد بدون ذکر منبع مالی هم اصلا خوب نیست و ممکنه به ضررتون بشه.
    ممنون ...
    خوب چقدر لازم هست؟؟ (حداقلش رو میگم)
    ساپورتر مالی رو چجوری معرفی کنیم؟ مثلا پدر؟؟؟ بعد چجوری اثبات کنیم که ساپورت میکنه؟!!!!!! من اینجا شو متوجه نمی شم
    I love you USA

رشته و دانشگاه

ممنون ...
    خوب چقدر لازم هست؟؟ (حداقلش رو میگم)
    ساپورتر مالی رو چجوری معرفی کنیم؟ مثلا پدر؟؟؟ بعد چجوری اثبات کنیم که ساپورت میکنه؟!!!!!! من اینجا شو متوجه نمی شم
    1- در مورد فول فاندها خیلی نمیشه دقبق گفت چقدر تو حسابتون باشه . پیشنهاد شخصی من 10 میلیونه. ولی اگه توان بیشتری دارید 15 میلیون و اگه توان کمتری دارید 6-7 میلیون هم ok هست (این عددها رو با توجه به تجاربی که از همین فروم کسب کردم میگم و فقط یک برداشت شخصیه) البته کسانی هم بودند که با bs کم تونستند ویزا بگیرند اما با توجه به سخت گیر شدن سفارت به نظر من ریسک نکنید.
    2- تو یکی از فرم های سفارت گفته کسی رو معرفی کنید که هزینه شما رو در کانادا میده. تو اون فرم اسم ساپورترتون رو می نویسید (مثلا پدر یا مادر یا هر دو) بعد یه تعهدنامه محضری از ساپورتر میگیرید که هزینه های شما رو در کانادا خواهد داد. بعد یه سری مدارک که نشان دهنده منابع مالی ساپورترتون هست ارائه میدید.
    ویرایش توسط soheil136 : March 12th, 2012 در ساعت 06:06 PM

ApplyAbroad Hero reg2 آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Mechanical Engineering, UNC Charlotte

نقل قول نوشته اصلی توسط soheil136 نمایش پست ها
    1- در مورد فول فاندها خیلی نمیشه دقبق گفت چقدر تو حسابتون باشه . پیشنهاد شخصی من 10 میلیونه. ولی اگه توان بیشتری دارید 15 میلیون و اگه توان کمتری دارید 6-7 میلیون هم ok هست (این عددها رو با توجه به تجاربی که از همین فروم کسب کردم میگم و فقط یک برداشت شخصیه) البته کسانی هم بودند که با bs کم تونستند ویزا بگیرند اما با توجه به سخت گیر شدن سفارت به نظر من ریسک نکنید.
    2- تو یکی از فرم های سفارت گفته کسی رو معرفی کنید که هزینه شما رو در کانادا میده. تو اون فرم اسم ساپورترتون رو می نویسید (مثلا پدر یا مادر یا هر دو) بعد یه تعهدنامه محضری از ساپورتر میگیرید که هزینه های شما رو در کانادا خواهد داد. بعد یه سری مدارک که نشان دهنده منابع مالی ساپورترتون هست ارائه میدید.
    ممنون...من نمیدونم چرا اشتباه شد پستم اینجا اومد.....واسه امریکا اقدام کردم....و سوالم در مورد امریکاست.....واسه امریکا هم لازمه؟
    I love you USA

رشته و دانشگاه

ممنون...من نمیدونم چرا اشتباه شد پستم اینجا اومد.....واسه امریکا اقدام کردم....و سوالم در مورد امریکاست.....واسه امریکا هم لازمه؟
    خسته نباشید
    در مورد آمریکا اطلاعی ندارم. ولی فکر کنم قاعده کلی همین باشه.

سلام دوستان من یه تعداد سوال داشتم خیلی ممنون میشم جواب بدید
    1- من گپ تحصیلی دارم 88 دفاع کردم برا این مدت گواهی کار میتونم ارائه بدم ایا فیش حقوقی هم لازمه؟
    2-من ساپورتر پدرم رو معرفی کنم با توجه با اینکه حساب بانکی بالایی نداره (7 میلیون) و حقوقش کارمندی بوده (پایین) آیا میتونم ایشون رو معرفی کنم که فقط یه خونه تو شهرستان داره؟ یعنی بدون حساب بانکی و فیش حقوقی؟ در ضمن من فاند ندارم
    3- آیا ساپورتر میتونه پدرشوهر باشه (که وضع مالی بهتری داره فیش حقوقی بالای 2 تومن 50 میلیون در حساب و یه خونه)؟ یعنی ایشون تعهد محضری بدن.
    4- من پذیرشم بدون فانده و حساب کردم هزینه های یک سالو البته با ارز دولتی ( هزینه زندگی حدود 18 میلیون و شهریه حدود 3 میلیون تومن در سال ) تو حسابم 30 تومن بذارم کافیه؟ در این صورت باید اثبات کنم این پولو از کجا آوردم یا مبلغش زیاد نیست؟ در صورت لازم بودن فقط گواهی کار کافیه؟
    5- همسرم پذیرشش با فانده میتونم نامه فاند ایشون رو به عنوان یه پوئن مثبت اضافه کنم؟
    ببخشید سوالاتم زیاد شد.
    ممنون

Junior Member
    رشته و دانشگاه
    شیمی معدنی

پیش فرض پاسخ : مبلغ و چگونگي محاسبه Bank Statement

سلام من BS رو واسه یه دانشگاه فرستادم بعد میل زده که موجودی 19 دلاره! کسی هست که وارد باشه به این قضیه و به من کمک کنه؟ اگه هست یه زمانی رو لطفا مشخص کنید که بیام و نامه بانکو نشون بدم چه جوری پر کردم!
    ممنون

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)