بانک ملی به ما ارز نمیده ومیگن ۲ هفته است که براشون بخشنامه امده که فقط به دانشجویان بورسیه ارز دولتی تعلق میگیرد ! ایا راست میگن ؟!
بانک ملی به ما ارز نمیده ومیگن ۲ هفته است که براشون بخشنامه امده که فقط به دانشجویان بورسیه ارز دولتی تعلق میگیرد ! ایا راست میگن ؟!
سلام دوستان. من میخواستم توی سایت نشا ثبت نام کنم اما قبلش یه سوال برام پیش اومده. من برای fall 12 از یه دانشگاه برام نامه ی پذیرشش اومده اما هنوز واسه ویزا اقدام نکردم چون منتظر جواب یه دانشگاه دیگه ام که اگه بشه اونو برم.
1. الان میشه توی سایت نشا ثبت نام کنم بعد نامه پذیرش و اطلاعات دانشگاه مقصد رو عوض کنم؟
2. اگه من الان ثبت نام کنم واسه کی حدودن وقت بهم اختصاص داده میشه؟ (یقینا دوستانی که اخیرا وقت گرفتن بهتر می دونن در این مورد)
3. اگه وقت ام بگذره و من هنوز ویزا نگرفته باشم چه تمهیدی در نظر بگیرم اون موقع؟
ممنون
دوستان من بدون هیچ مشکلی از پاسارگاد گرفتم.اگه حساب داشته باشین از قبل کارتون سریعتر انجام میشه .
Interesting, take a look
http://www.mehrnews.com/fa/newsdetai...NewsID=1558769
من الان در ترم دوم ((ترم آخر)- اینجا مستر یک ساله هست) تحصیل می کنم. در اینجا، دانشگاه به غیر از نامه اشتغال به تحصیل یک نامه دیگه می ده که تمام هزینه زندگی و شهریه رو نشون می ده (living cost خالی نیست). متاسفانه سفارت این نامه رو برای من تائید نکرد درحالی که تا یکی دو هفته پیش تائید می کرده!!(البته قانوناٌ هم نباید بکنند چون تو اطلاعیه وزارت علوم تائید این نامه رو نخواسته )حالا سوال من این هست که چرا بانک ها برای پول دادن، به این نامه(البته از نوع تائید شدش) احتیاج دارند و اگر اونو ارائه ندیم بیشتر از 6 هزارتا نمی دهند؟
ارز دانشجویی نگرفتید، به بانک مرکزی شکایت کنیدبانک مرکزی اعلام کرد: دانشجویان و مسافران برای تامین ارز مورد نیازمی توانند به بانکهای عامل مراجعه و بانکها موظفند بلافاصله ارز مورد نیاز آنان را دراختیارشان قرار دهند، در صورت تخلف مراتب را به بانک مرکزی ، بخش نظارت منعکس کنند.
آموزش - مهر نوشت:
پیش از این گفته شده بود که اکثر بانکها زیر بار بخشنامه بانک مرکزی برای تامین ارز دانشجویان نرفتهاند.
علاقه مندی ها (Bookmarks)