من روز دوشنبه نامه به بانک رو از وزارت علوم گرفتم . جدا از اینکه هیچ بانکی ارز نمیده . تو سایت نشا هم نمیتونم نوبت جدید بگیرم و با پیام ظرفیت شما تکمیل است مواجه میشم . کسی تونسته نوبت جدید بگیره؟
من روز دوشنبه نامه به بانک رو از وزارت علوم گرفتم . جدا از اینکه هیچ بانکی ارز نمیده . تو سایت نشا هم نمیتونم نوبت جدید بگیرم و با پیام ظرفیت شما تکمیل است مواجه میشم . کسی تونسته نوبت جدید بگیره؟
دیرگاهی است کزین جام هلالی مستم...
فکر نمی کنم فایده داشته باشه. به نظر من همه ی این بلم بشور ها زیر سر خود بانک مرکزی هست. دست کم تا مدتی که تح-0ریم هست و یا وضعیت اقتسادی ممکلت وارونه است، این مشکل ها هست.
ولی
باید تا می شه شکایت کرد. بی خیال از این که اثر داره یا نه! بلاخره همین امکاناتی هم که امروزه ماها داریم و بقیه نداشتند، مال اعتراضات قبلی اونا بوده. دست کم واسه دوستای بعدی راه باز تر می شه یا مسولین یه نمه از قدرت دانشجو حساب می برن.
مرسی
![]()
هی آقای مجری هیچ وقت با خر درد دل نکنید
از توصیه های فامیل دور به آقای مجری
توجه: شرمنده دوستانم، ولی واقعا وقت ندارم زیاد به فروم سر بزنم، اگر جواب ندادم به پیام خصوصی هاتون، معذور دارید من را. با سپاس
تا اونجا که من میدونم شما فقط باید اشتغال به تحصیل خودتون رو به تایید سفارت برسوندید.
در مورد گواهی پرداخت شهریه که از دانشگاه دریافت کردید فقط تایید دانشگاه مورد نیازه. سفارت نمیتونه (صلاحیت نداره) تایید کنه که اون دانشگاه شهریه رو از شما دریافت کرده یا نکرده، مدرکی نداره که بتونه مطابق اون نامه شما رو تایید کنه. تنها چیزی که سفارت میتونه اعلام کنه اینه که شما توی اون کشور حضور دارید و این رو با تایید نامه اشتغال به تحصیل نشون میده.
بانک ها و وزارت علوم نامه اشتغال به تحصیل رو با تایید سفارت ایران میخوان، گواهی پرداخت شهریه رو با تایید دانشگاه میخوان، و نامه هزینه زندگی رو کلا لازم ندارن.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
دوست عزیز، نیاز به گرفتن نوبت نیست. شما هروقت تشریف ببرید وزارت علوم میتونید کارتون رو انجام دهید. فقط مهمه که شماره پرونده تون رو همراه داشته باشید. همین و بس...
در مورد نوبت گرفتن هم من پرسیدم (آخه نوبت من شهریور 91 بود)، مسئولین اونجا گفتند که این نوبت دهی ها فقط برای کم کردن حجم ازدحام مردم هستش و بیشتر نقش سنگ قلاب کردن داره..
با سلام
من هنوز نامه پذیرش قطعی را ندارم و میخواهم الان نوبت بگیرم (تا یکی و دو ماه دیگه میاد). حالا در این سایت نشا برای نوبت دهی نامه اشتغال به تحصیل میخواهد که ظاهرا میشه نامه پذیرش را هم آپلود کرد که اون را هم من فعلا ندارم. با توجه به اینکه الان سیستم داره برای 9 ماه دیگه وقت میده، میشه الان برای نامه مراجعه به بانک (نه ثبت نام در سایت) یک صفحه خالی آپلود کنم و بعدا موقع مراجعه نامه را ببرم وزارتخونه؟ اگر از جای دیگه ای در این بین پذیرش گرفتیم و خواستیم عوض کنیم موقع مراجعه به وزارتخانه گیر نمیدن که چرا تغییر کرده؟
این نوبتهایی که الان میدهند واقعیه؟ آبان 91 !!!
با تشکر
ویرایش توسط میلاد : March 16th, 2012 در ساعت 09:05 PM دلیل: حذف نام
متاسفانه حتی بانکی که قبلا توی شیراز به بنده ارز میداد، اعلام کرده که ارزی در اختیار ندارند تا بتونند بدهند، و حتی گفته دلار توی بازار آزاد از این قیمت هم بیشتر خواهد شد...بانک سامان هم که اصلا گویا توی شیراز ارز نمیده..در صورتی که فردی تونسته جدیدا ارز بگیره، با ذکر نام بانک و شهر اون رو به اطلاع سایرین برسونه...
ممنونم
دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.
دوستان من، از سوالاتتون سپاسگذارم. اما ناچارم اونها رو بی جواب بگذارم چرا که بنده واقعا اطلاعات به روزی ندارم. با آروزی موفقیت برای شما.
علاقه مندی ها (Bookmarks)