صفحه 53 از 85 نخستنخست ... 3434445464748495051525354555657585960616263 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 521 تا 530 , از مجموع 842

موضوع: آرشیو شده : شرایط مهاجرت به استرالیا ( تا سال 2012 )

پیش فرض پاسخ : شرایط مهاجرت به استرالیا

راستي يه سوال دیگه ای هم داشتم. من موقعی که ارشد می خوندم یه جا full time كار مي كرىم و يه شركت دیگه ای به صورت پروژه ای کار می کردم. الان برای گرفتن نامه از دومی بنویسم توش part time كافيه؟

مشكلي نداره که، نگن هم درس می خونده، full time کار می کرده و هم part time! آخه پروژه های خوبی انجام دادم.

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

tulipaphk62 عزیز
    اگر سفارت برابر اصل کردین که هیچ مشکلی نداره و کاملا کافی هست.

طبق قوانین استرالیا در یک شغل باید حداقل22 ساعت در هفته کار کنین تا part time حساب بشه. سابقه کار پارت تایم رو هم باید با ارایه فیش حقوقی و مدارک مستدل ثابت کنین. نوع و جنس پروژه هایی که انجام میشه از نظر DIAC مهم نیست. هرچند درموقع اسسمنت ممکنه که به کار تون بیاد.

یک جوری محاسبه کنین تا از این نظر مشکلی براتون درست نشه. هرچند بدون آوردن کلمه part time میتونین اعلام کنین که همزمان روی این پروژه ها هم کار میکردین.

البته اگر میفرمودین که این مدارک رو برای اسسمنت میخواین یا DIAC بهتر میتونستم کمکتون کنم. الان دارم خیلی کلی جواب میدم بهتون.

زمانی که من اپلای میکردم کارفرمای من بدون هیچ مشکلی دو تا نامه انگلیسی سابقه کار برای من صادر کرد. یکی خطاب به EA ویکی برای DIAC. نتیجتا من هزینه ترجمه، تایید و کپی برابر اصل در سفارت رو که کم هم نیست صرفه جویی کردم. و از اون مهمتر صرفه جویی در زمان البته!

ویرایش توسط icarus : March 14th, 2012 در ساعت 01:08 PM
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

icarus عزیز
    من مدارکمو دارم آماده می کنم واسه اسسمنت EA. ممنون می شم اگه توضیحات دیگه ای هم دارید به من بدید.

راستی در مورد یه مسئله دیگه ای هم ازتون سوال دارم:
    من شرکتی که الان توش دارم کار می کنم دولتی هستش. نامه سابقه کار افتضاحی بهم دادن. الان چی کار کنم؟ از مدیر بخشی که توش هستم نامه بگیرم؟ اون نامه هم باید تو سربرگ باشه؟
    لطفاً من رو راهنمایی کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط tulipaphk62 نمایش پست ها
    icarus عزیز
    من مدارکمو دارم آماده می کنم واسه اسسمنت EA. ممنون می شم اگه توضیحات دیگه ای هم دارید به من بدید.

راستی در مورد یه مسئله دیگه ای هم ازتون سوال دارم:
    من شرکتی که الان توش دارم کار می کنم دولتی هستش. نامه سابقه کار افتضاحی بهم دادن. الان چی کار کنم؟ از مدیر بخشی که توش هستم نامه بگیرم؟ اون نامه هم باید تو سربرگ باشه؟
    لطفاً من رو راهنمایی کنید.
    چرا کسی جوابمو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفاً بهم جواب بدید.

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

ببینین، برای سابقه کار در EA نیازی به ارایه مدارک مستدل مثل لیست بیمه ، فیش حقوقی و...ندارین و فقط نامه کارفرما کافی هست.
    چند تا نکته هست که یا حتما باید درنامه سابقه کار باشه یا به شکلی به اون اضافه کنین:
    1- ذکر تاریخ شروع و خاتمه همکاری
    2- ذکر تمام وقت بودن کار شما
    3- 5 مورد شرح وظایف شما
    4- اسم و شماره تلفن یک نفر مدیر که بتونه درست بودن مفاد نامه رو تایید کنه.

حالا یا اداره شما این نامه رو با این فرمت به شما میده یا اینکه فقط بخشی از اطلاعات رو مینویسه و شما باید جور دیگه ای بقیه اش رو نامه بگیرین.
    مثلا درمورد یکی از دوستان من کارگزینی اداره شون شرح وظایفش رو نمینوشت. ایشون هم از مدیر مستقیمش خواست که شرح وظایف رو در یک نامه جداگانه بنویسه و مهر و امضا کنه.
    اگر نامه شما در سربرگ باشه خیلی بهتر هست. اگر هم مدیرتون نامه رو در سربرگ نمیده کافیه شما یک سر برگ شرکت رو داشته باشین و با نرم افزارهای کامپیوتری هزارتا کار میتونین انجام بدین!

اگر هم هیچکدام از اینها نشد. نامه ای رو که دارین بفرستین، اگر EA ایراد گرفت ( که بهتون ایمیل خواهند زد) بهشون راستش رو بگین. اونها خودشون میگن که چطور مشکل رو حل کنین.
    کبک: فایل نامبر: 26 ژانویه 2011(دیگه پیگیری نمیکنم چون کلکسیون PRلازم ندارم.استرالیا: فایل نامبر:23نوامبر2009175 اقامت دایم فدرال*کیس آفیسر 03.05.2011فاینالایز مدیکال 15 فوریه2012ویزا: 13مارس2012در حال لذت بردن از ملبورن

Junior Member

سلام

۲ تا سوال هاست که خیلی برام مهمه

۱- آیا برای استرالیا بیمه برای سابقی کاری واجبه؟

۲- برای لیسانس فرق من که کومپوتر هاست آیا همون ۱۵ امتیاز رو میدان؟
    ممنون

Junior Member

سلام دوستان

ممکنه بفرمایید اعتبار اسسمنت EA چقدر هست؟ یعنی اصلا اعتبار زمانی داره؟

سلام، کسی در مورد اعتبار ترجمه های NAJIT/NAATI (مترجم عضو رسمی مترجمین استرالیا) اطلاعی داره؟ دارالترجمه گفته که ترجمه های با این سربرگ نیازی به تأیید دادگستری ندارد.(مدارک شامل نامه سابقه کار و دانشنامه با ریزنمرات برای ارائه به engineers Aus. است)

Senior Member

نقل قول نوشته اصلی توسط freeyasmin نمایش پست ها
    سلام

۲ تا سوال هاست که خیلی برام مهمه

۱- آیا برای استرالیا بیمه برای سابقی کاری واجبه؟

۲- برای لیسانس فرق من که کومپوتر هاست آیا همون ۱۵ امتیاز رو میدان؟
    ممنون
    این سوال منم هست. برای پروسه مهاجرت استرالیا و اگه کسی اطلاع داره نیوزلند بیمه اجباریه یا می شه بدون بیمه ی کاری مهاجرت کرد؟ قبلا شنیده بودم که اجباریه و بدون بیمه نمی شه. ممنون.

Member icarus آواتار ها
    رشته و دانشگاه
    Biomedical Engineering

نقل قول نوشته اصلی توسط lalaii نمایش پست ها
    این سوال منم هست. برای پروسه مهاجرت استرالیا و اگه کسی اطلاع داره نیوزلند بیمه اجباریه یا می شه بدون بیمه ی کاری مهاجرت کرد؟ قبلا شنیده بودم که اجباریه و بدون بیمه نمی شه. ممنون.
    ارایه نامه تامین اجتماعی اجباری نیست. من برای پرونده خودم نامه تامین اجتماعی یا ترجمه دفترچه بیمه رو نفرستادم و مشکلی هم پیش نیومد. البته از هرکدام از سالهای کاریم دونمونه از فیشهای حقوقیم رو فرستادم که درآنها شماره تامین اجتماعی من اومده بود. حتی چک محل کار هم نشدم.
    درکل اینکه این سوال یک پاسخ قطعی نداره. کیس آفیسر شما باید سابقه شما رو بپذیره و اگر قانع نشه ممکنه که شما رو چک محل کار کنن یا اینکه مثل برخی از بچه ها از شما بخوان که از تامین اجتماعی نامه بگیرین.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)