ممنونم میلاد جان از اینکه اطلاعات رو در اختیار بقیه میزارید.
توضیح اینکه تجربه ای که میلاد جان (منظورم خودم نیستmilad1988 عزیز رو میگم ) به دست اوردن از مراجعه یکی از دوستانشون به وزارت علوم بوده. ممکنه این روند جدید کار وزارت علوم باشه، که البته با بخش نامه بانک مرکزی در مورد ارز دانشجویی هم مطابقت داره، برای همین از دوستان خواهش میکنم هر اطلاعاتی در این مورد دارن رو در همین تاپیک در اختیار دوستان دیگه قرار بدن.
البته، فرض کنیم این روند کاری جدید وزارت علوم باشه یه سوال دیگه هم هست، اینکه آیا بانک هم به اندازه وزارت علوم در مورد این قضیه توجیه هست یا نه.
در قسمت سوالات متداول هم من به این قضیه اشاره میکنم.
ناگهان خوابی مرا خواهد ربود ...
سلام
توی I20 من قید شده که هزینه تحصیل و زندگیم با اسکولارشیپ پوشش داده میشه. میخام بدونم با این اوصاف اگر برم دفتر حفظ منافع ایران تو واشنگتن اونا گواهی اشتغال به تحصیلمو تایید میکنن یا نه؟
با عذرخواهی از میلاد عزیز از تکرار سوالم ... من 4 روز دیگه عازم هستم و یه مقدار هم نگران بابت قانون عدم اجازه خروج بیش از 5000 دلار .
دوستانی که ارز دانشجویی گرفتن , غیر از رسید مدرک دیگه ای در مورد این ارز دریافت کردن از بانک ؟ ... مثلا صفحه آخر پاسپورتشون چیزی قید شد ؟ ... برای خروج این ارز کسی تا حالا به مشکل خورده ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)